Autors Tēma: Čabatas  (Lasīts 8230 reizes)

0 lietotājiem un 1 viesis lasa šo tēmu.

tas_pats_lv

• Viesi
Re: Čabatas
« Atbilde #15 : 2016. gada 13. jūnijs, 22:01:59 »
Kāds šim sakars ar balerīnkurpēm?

http://www.lsm.lv/lv/raksts/gimene-un-veseliba/dzive/veselibai-kaitigi-var-but-ne-tikai-augsti-papezi-bet-ari-baletkurpites.a183727/
Šosezon modē aizvien vēl šādas kurpes bez papēža, taču speciālisti brīdina, ka šādu apavu valkāšana ikdienā var nodarīt nopietnu postu veselībai.

:) Viss sliktums balerīnkurpēm ir zoles trūkums vai skopums :) jeb pielietojums, nav labi ar viņam staigāt pa cietu pamatu.
P.s. un augstās (stiprinājums) kedas ir ar plānu zoli. :) Šavukārt parastās čības ar biezo zoli

, ir daudz maz okay, ja vien tu visu laiku nestaigā pa smiltīm. :) 

Atslēdzies Trix

« Atbilde #16 : 2016. gada 13. jūnijs, 22:56:13 »
Phe, tas_pats_lv ielicis normālus zempapēžu apavus.
Vot kas ir gākas baisma - šitais, kas neuzvilktā veidā izskatās pēc savilktu pastalu karikatūras - ne liestes, ne skata. Bet tak stilīgi esot.
Sorry, lielāka bilde  ātrumā neatradās.

Nav jau jālauž kājas 12 cm spicenēs, bet 2-4 cm papēdītis ar labu liesti, pirmkārt, tīri labi saudzē pēdas, otrkārt, pārvietoties ātri un stabili netraucē, un treškārt, tomēr labi izskatās. Sliktākajā gadījumā ir botas, botu radinieki un citi sporta tipa apavi, kas gana labi izskatās arī pie svārkiem, bet nepadara valkātāju par nošļukušu slaucēju.

[attachment deleted by admin]
Es visu atceros, Ričard...

Atslēdzies Lilith

« Atbilde #17 : 2016. gada 13. jūnijs, 23:23:12 »
Tā kā valkāju tikai kleitas un svārkus, tad ikdienas steigā izvēlos 'balerīnas''. Tennisčības un visādas botes izskatās komiski/ tizli kopā ar manām kleitām. Jā, zinu, ka nav labākie apavi, bet atrast tiešām skaistus, ne vecmāmiņu stila apavus, ar nelielu papēdi ir gandrīz neiespējamā misija. Manuprāt, tās, kuras slāj, slās jebkuros apavos.

Atslēdzies Mango

« Atbilde #18 : 2016. gada 14. jūnijs, 10:15:27 »
Balerīnas imho ir Trix ieliktās, bet kas vainas pārējām? Es staigāju/braucu ar velo, man ir ērti un patīk. Kājas nekur neliecu un nešķobu.

Sorī, bet nošaujiet uzreiz, krokšus un kedas es nevilkšu.

Atslēdzies Camma

« Atbilde #19 : 2016. gada 14. jūnijs, 10:59:26 »
Nu lāb jau lāb.... Te vairāki faktori spēlējās. Vienkārši ļoti uzkrītoši, ka 8 no 10 šādu apavu īpašniecēm izskatījās ne visai. Varbūt tieši personības ar pofigismu izskatā tieši iegādājas šitās čabatas. Savos autiņos braucošos tā novērot nez vai izdosies. Varbūt arī rajons un vērojuma laiks bija labvēlīgs čabatotāju redzēšanai. Par finansēm nerunāsim - 2 čabatu vietā var iegūt vienas ilgspēlējošākas un estētiskākas tupeles.
Visus sakost!

Atslēdzies Mango

« Atbilde #20 : 2016. gada 14. jūnijs, 11:15:33 »
Es parasti sapērkos vairākas par pāris eiro rudenī izpārdošanā, visādās krāsās, vasaru nostaigāju, izmetu. Nē, ekonomiskāk nav nopirkt kkādu citu poļu štruntu par 60 eur (kādus es redzēju Aleksandrijā, paldies).

Cik no rītiem pavēroju, darbā daudz ierodas čabatiņās (darbā mēs papēžos), nevienu šķību greizu neesmu redzējusi.

viesmiiliigs

• Viesi
« Atbilde #21 : 2016. gada 14. jūnijs, 12:29:07 »
Pēdējās a la bezpapēžu laiviņas man maksāja 9.99eur. Ko labu un ilgspēlējošu var nopirkt par 20eur?

Atslēdzies Elzzy

« Atbilde #22 : 2016. gada 14. jūnijs, 12:52:38 »
Labi, ka Camma nav redzējusi tos apavus, kuros es pēdēja laikā staigāju, būtu reanimācija jāsauc , laikam.
Bet baletkurpes nesaprotu.... tieši augstāk aprakstītās problēmas dēļ

Atslēdzies Emīlija

« Atbilde #23 : 2016. gada 14. jūnijs, 12:56:28 »
Pa 9,90 - sanāk vai nu papīra, vai auduma, vai plastmasas (ķipa mākslīgā āda). Kā var vasarā mākslīgās ādas slēgtajās kurpēs pastaigāt - man tā ir mīkla.

Auduma vēl varētu... bet nav manītas...

Atslēdzies Elzzy

« Atbilde #24 : 2016. gada 14. jūnijs, 13:00:21 »
Autobusos vakaros var just  kā tās nabaga kājas jūtās tajos ekoādas izstrādājumos.

viesmiiliigs

• Viesi
« Atbilde #25 : 2016. gada 14. jūnijs, 13:13:57 »
Apbrīnojami, bet nekādas smakas nav. Laikam dienišķā mazgāšanās palīdz.

Atslēdzies Kikamora

« Atbilde #26 : 2016. gada 14. jūnijs, 13:54:44 »
Pa 9,90 - sanāk vai nu papīra, vai auduma, vai plastmasas (ķipa mākslīgā āda).

Nekā. Pagājušajā vasarā atlaižu laikā nopirku 2 pārus ādas bezpapēžu laiviņu par 24€ (t.i., 12€ pāris). Jā, atlaide bija kaut kādi 70%. Nekas īpašs, protams, droši vien arī ar manu "zemo šasiju" izskatos ne pārāk...

Bet smukus, gaumīgus un ērtus zempapēžu apavus par saprātīgu cenu nopirkt vispār ir, kā jau te izteicās, "neiespējamā misija" (un, nē, 60€ par vasaras apavu pāri pie maniem LV ienākumiem nav saprātīga cena). Tā ka... valkāju to, ko varu atļauties valkāt. Domāju, ka arī liels vairums no tām, kuras šādos apavos staigā (mazgadīgās neskaitot), labprāt vilktu ko citu, ja būtu iespējas (t.sk. finansiālas).

Atslēdzies Mango

« Atbilde #27 : 2016. gada 14. jūnijs, 14:49:15 »
Ja smird kājas, tad ir sēne, nepalīdzēs arī labuteni.

Atslēdzies Nomade

« Atbilde #28 : 2016. gada 14. jūnijs, 20:28:06 »
Nu gan - šitā balerīnas nolikt! Tak ir tādas, ko var nopirkt pa piecīti, un ir tādas, kas ap 150 maksā. Tās pa piecīti laikam arī būs Cammas minētās cabatas.
Manuprāt, vasarā viens no ērtākajiem apavu tipiem. Nupat iepirku vienas, jo baigi smuki pie biksēm izskatījās.
Es pat pa māju tādās (lētākās gan par 150) staigāju.  :smile:

Atslēdzies Nomade

« Atbilde #29 : 2016. gada 14. jūnijs, 20:36:09 »
Starp citu, Trix ieliktajā bildē tas apavu veids ir ūber ērts - sader kā "kāja ar zeķi". Protams, ja nav ķīniešu variants.