Autors Tēma: Spēlmaņu nakts nomināciju paziņošana  (Lasīts 1460 reizes)

0 lietotājiem un 1 viesis lasa šo tēmu.

Atslēdzies hm@

Spēlmaņu nakts nomināciju paziņošana
« : 2016. gada 14. jūnijs, 11:49:21 »
Rīt, 15.jūnijā, pl.12 paziņos, ko žūrija izvirzījusi nominantos.

Mums vēl ir 24 stundas laika, lai izteiktu savas domas, kam , mūsuprāt, vajadzētu būt nominantos. Pamēģinām paminēt? Vai arī pareizāk teikt - mēģinām izteikt savas vēlmes, ko gribētu redzēt:)

(Man šobrīd nav laika, bet es vakarā gribu mēģināt atsaukt atmiņā šo sezonu!)

Ko es šobrīd ātrumā zinu patiesi , tad to, ka pie debijām gribētu Upenieku redzēt pa Rondo un nedaudz par Lielo melu burtnīcu.
Nastavševam jābūt pie režisoriem par Melno Spermu un Asinskāzām.
Un Dīcim - tas ir nevis vēlme, bet minējums - būtu jābūt pie Gada aktieriem par melu burtnīcu.
Aldis Siliņš varētu būt pie otrā plāna lomām beidzot par Granātu aproci.
Un tad Nacionālajā ir tāds puisis Igors Š..(?), ko ļoti slavē par izrādi Zēns -viņš būs pie debijas.

Domāju, Vaivars par LDzA tiks nominēts, iespējams, arī Ķuzule. Jo citādi Dailei galīgi švaki ar nominācijām. Ja nu vienīgi vēl varētu izveidot nomināciju - Labākais vietējo ražotāju atbalstītājs- un to saņemtu izrāde Amerika jeb bez vēsts pazudušais, par vietējo kokmateriālu zāģētavu atbalstīšanu un dekorāciju izveidošanu no n-tajiem kubikmetriem dēļu.

Atslēdzies samtene

Re: Spēlmaņu nakts nomināciju paziņošana
« Atbilde #1 : 2016. gada 14. jūnijs, 12:16:57 »
hm@ savā elementā :) vieglāk jau būtu minēt, kurš no nominētajiem dabūs balvu :)

Man gan šķiet, ka Upeniekam debijas nominācija nespīd, Peldošie-ceļojošie vai nebija viņa debija Rīgas teātros?

Atslēdzies hm@

« Atbilde #2 : 2016. gada 14. jūnijs, 12:26:36 »
ā, ok, man nojauca galvu tas, ka Dailē viņš kā debitants iekšējā aptaujā izvirzīts. Tad pie Jaunā aktiera.   Es gandrīz arī Dīci pierakstīju pie Labākā jaunā aktiera, bet tad atcerējos, ka viņš taču kursabiedrs visiem Grūbem, Andžānam utt

Atslēdzies samtene

« Atbilde #3 : 2016. gada 14. jūnijs, 12:39:57 »
Nepiekrītu, ka Dailei bez LDZA nav ko nominēt. Sezonas sākumā, vismaz man, Frankenšteins "iesita pa galvu", kamerzālē bija labas lietas...

Ja sanāks, mēģināšu atcerēties savus šīs sezonas iespaidus, un kaut ko uzrakstīt. Kaut neesmu redzējusi visu, ko būtu gribējusi :)

Atslēdzies hm@

« Atbilde #4 : 2016. gada 14. jūnijs, 12:40:52 »
iemetu acis par NT - noteikti pie latviešu oriģināldramaturģijas būs Svina garša. Kas droši vien Sīli vedīs pie nominācijas režijā, bet manuprāt tas nav īsti pelnīti, tad jau drīzāk par Pēc beigām.
Botmane varētu dabūt varbūt kādu mazu nominācijiņu par Svina garšu un Pēc beigām.

Dita Lūriņa droši vien nominēsies par Ak,tētīti (bet tas ir minējums, ne vēlme), bet Lūriņš - par tēvu - tas gan būs pelnīti.
Ak jā - Brodskis/Barišņikovs ir jānominē kaut kur, tikai es nezinu kur - jācer, ka ne pie režijas vai dejas vai aktierdarba. Novēlu tam kaut kādu mazu specbalviņu, jo kaut kas jau jādod.
Urbānie mīti gan varētu par oriģināldramaturģiju.
Mūzika - droši vien Lācis par d'Arku, bet ak jel, vai tiešām vajag?

Atslēdzies hm@

« Atbilde #5 : 2016. gada 14. jūnijs, 14:11:46 »
samten, ieraksti gan, lūdzu, pirms rītdienas pl.12. Lai ir ko gaidīt un skatīties, kam piepildījusies vēlme, kam nē.

Atslēdzies Mango

« Atbilde #6 : 2016. gada 14. jūnijs, 14:41:18 »
B/B būs grandprī, ir taču tāda nominācija, kas nav ne lielā, ne mazā, bet ja kkas jāpiešķir. : D

Žūrijā bija Radzobe, Lācim kkas? : D

Man arī jāpašķirsta kalendārs, kas redzēts, no sākuma.

Atslēdzies hm@

« Atbilde #7 : 2016. gada 15. jūnijs, 08:22:46 »
Nu, ierakstiet vismaz kaut ko līdz pl.12! Lai interesantāk gaidīt!
P s Es nepierakstīju Gunu Zariņu, domāju, ka šis būs viņas gads, bet, ja ne šis, tad nākamgad ar Mēdeju

Atslēdzies samtene

« Atbilde #8 : 2016. gada 15. jūnijs, 12:04:23 »
Pašķirstīju kalendārus, atcerējos redzēto... Izteikšos par man tuvākajām nominācijām, un tikai par izrādēm, kuras esmu redzējusi.

Gada lielās formas izrāde:
Uguns un nakts – manuprāt, labākais šīs sezonas lielās zāles iestudējums NT
Frankenšteins – ļoti labs sezonas sākums DT, iestudējums iedarbojās uz visām manām maņām
Laulības dzīves ainas – ļoti atzīstams iestudējums DT lielajai zālei, ironiski, asprātīgi, interesanti, radoši
Svina garša – nominēju arī šo, pieklājīgs grāmatas skatuves variants
Mežapīle – interesanta klasikas interpretācija

Gada mazās formas izrāde:
Ciemiņi – stāts mani aizkustināja un arī tas, kā tas izstāstīts, un protams Cauka un Dumpis
Zēns – pieklājīgs Seņkova darbs, bet GRAND PRIX es šogad nedotu
Svēta lieta – lielisks Briķes un Bartkeviča duets, un šajā izrādē man patika arī Dzelme
Lielā melu burtnīca – gribas atzīmēt arī šo izrādi, atkal lieliskā Briķes vecāmāte, un, zinot par aktieru maiņu, labi bija arī abi “brāļi”

Gada režisors:
L.Groza- Ķibere par Frankenšteinu, V.Meikšāns – Uguns un nakts, R.Vaivars – Laulības dzīves ainas

Gada aktrise:
G.Zariņa par Spīdolu (protams, protams)
I.Ķuzule par Mariannu Laulības dzīves ainās
I.Briķe par veco Svētajā lietā, nu patīk man tā aktrise

Gada aktieris:
D.Grūbe -  Radība Frankenšteinā, nominēt viņu jau kļūst par tradīciju
J.Žagars – Jūhans Laulības dzīves ainās, arī šajā lomā ierasti labs
V.Lūriņš - Ak tētīt
I.Kļavisnskis - Mežapīle

Gada aktrise otrā plāna lomā:
I.Slucka par skolotāja sievu Zēnā
I.Briķe par vecomāti Lielajā melu burtnīcā
Ē.Eglija -3 māsās un Amerika jeb Bez vēsts pazudušais, gribas kaut kā pa ilgiem laikiem atzīmēt arī viņu
L.Cauka – Ciemiņos, bet varbūt, ka tā bija arī galvenā loma
M.Botmane – Svina garšā

Gada aktieris otrā plāna lomā:
G.Grasbergs par Kangaru
A.Krūzkops par Melno bruņinieku
L.Dzelzītis par Soļoniju 3 māsās
I.Puga par tēvu Mežapīlē un skolotāju Zēnā
J.Vimba par Koļu Svina garšā
A.Siliņš Granātu krāsas aprocē

Gada mūzikas autors:
J.Vaivods par Ja tevis vairs nebūtu – tas bija tik iederīgi tajā visā, manuprāt.

Antinominācijas, jeb Izrādes, kas neattaisnoja manas gaidas un cerības – Farjatjeva fantāzijas un Cilvēks, kas smejas

Atslēdzies hm@

« Atbilde #9 : 2016. gada 15. jūnijs, 12:07:43 »
tvnetā ir tiešraide!!

Atslēdzies samtene

« Atbilde #11 : 2016. gada 15. jūnijs, 12:33:39 »
Paldies,
ātri gan tā tiešraide beidzās!

Nu ko, varēsim paanalizēt, kas patika, kas pārsteidza, kas sakrita :)

Atslēdzies Mango

« Atbilde #13 : 2016. gada 15. jūnijs, 12:41:55 »
Man nesanāca ierakstīties, aizmirsu arī.
Paldies hm@ par tiešraides ziņu, man baigi raustījās, bet dždždžilindžers bij labs : ))))))) un vadītāji beigās arī.

Ceru, ka kkad būs vairāk laika, lai kko ierakstītu.

Atslēdzies hm@

« Atbilde #14 : 2016. gada 15. jūnijs, 12:55:36 »
Gada aktrises nomiņacija man nepatīk - abas ciendāmas par Iespējamo tikšanos (kāpēc abas?), Ķuzule - vai tiešām? BEt varbūt nebija ko nominēt.
Grasbergu pie otrā plāna?? Tā jau bija izrade par trim galveniem - Spīdolu, lāčplēsi un Kangaru.
Barišņikovu kāpēc vispār jaukt pie izrādēm? VArēja iedot specbalvu un miers.
Grūbi un Dombrovski tomēr ienominējuši. Bet prieks par Kļavinski!!
Dzelzīti ienominējuši, jo sakaunējušies...