Autors Tēma: Spēlmaņu nakts nomināciju paziņošana  (Lasīts 1465 reizes)

0 lietotājiem un 1 viesis lasa šo tēmu.

Atslēdzies hm@

Re: Spēlmaņu nakts nomināciju paziņošana
« Atbilde #15 : 2016. gada 15. jūnijs, 13:03:55 »
samtenes vēlēšanās daudzās pozīcijās piepildījušās:)

bet vis`pār nospiedošs NT pārsvars, no vienas puses - var jau būt, ka tā ir pareizi - nominēt pēc sasniegumiem, nevis "lai būtu līdzsvars starp teātriem" kā bija pagājšgad.  Bet no otras puses - DDT bija vairāki darbi gan aktieriski, gan dramaturģiski. Krievu teātris vispār ir nominēts? Daugavpils vispār bija???
Prieks par Ģertrūdes ielas teātri, kam Melna sperma un mans mīļais Rondo , kas ABI izvirzīti mazās formas izrādē!

Atslēdzies hm@

« Atbilde #16 : 2016. gada 15. jūnijs, 14:22:41 »
pārlasīju nominantus un nopriecājos, ka samtenes pieminētā Eglija arī ir saņēmusi!!  Jā, par divām lomām, par 3māsām un Žannu d'arku, tur mierīgi varēja arī Ameriku pielikt klāt!
Ha, bet Lācis ar d'Arku tomēr nav. Nevaru pārmest:)

Atslēdzies samtene

« Atbilde #17 : 2016. gada 15. jūnijs, 15:00:11 »
Man prieks, ka nominēts Nastavševs. Asinskāzas tā arī nepaspēju redzēt, kaut gribēju... pieņemu, ka tad es arī viņu būtu nominējusi, jo pieder viņš maniem favorītiem :) neliegšos.

Atslēdzies hm@

« Atbilde #18 : 2016. gada 15. jūnijs, 15:30:53 »
Starp citu, uz Melno spermu vakar bija šīssezonas pēdējā izrāde, izpārdota kā parasti, bet uz rītvakaru uz Rondo biļetes ir, ne pārāk daudz, bet ir. Šobrīd nopērkamas bezrindas el vē

Atslēdzies samtene

« Atbilde #19 : 2016. gada 15. jūnijs, 16:11:52 »
Pārskatot nominācijas, man radās iespaids, ka diezgan liela ir SR ietekme tajā visā procesā :)

Par Uguns un nakts līderību man prieks, tā ir arī mana viena no šīs sezonas favorītizrādēm. Redzēju 3 reizes, katru reizi saskatīju kaut ko jaunu :)

Atslēdzies hm@

« Atbilde #20 : 2016. gada 22. novembris, 10:31:14 »
Atjaunosim šo tēmu rītdienas gaidās!!!!

Ja kādam ir iedvesma, varētu paprognozēt!

Es domāju, ka Nastavševs dabūs Gada režisoru.  Gada lielā forma un gada aktieri atkarīgi no tā , vai Barišsņikovam/Hermanim iedos vienu atsevišķu balvu , vai arī uzskatīs par vajadzīgu dot katrā nominācijā, jo taču nevarēs iztikt bez klanīšanās "ārzemju viesiem", kas, neapšaubāmi , ir milzu notikums, bet nu....