Autors Tēma: Meli eedienkartees  (Lasīts 1922 reizes)

0 lietotājiem un 1 viesis lasa šo tēmu.

Atslēdzies ineshuks

Meli eedienkartees
« : 2016. gada 15. jūnijs, 19:09:09 »
Saprotu, ka izmaksas jaasamazina, bet nu tieshaam par muljkjiem visus uzskata?

Karstie kartupelju salaati ar cuukas fileju:
-filejas vietaa cauraudzis ar visu aadu (man jau taa pat labaak garsho, bet nu tak nerakstiet, ka fileja)
- pipargurkjiishu vietaa vnk garineets murkjis sashnjikaats
- Parmezaana vietaa kkaac puscietais siers

Salaatiem ne vainas, bet kaapeec jaakraapjas?

Ar Parmezaana vaardu vsp biezhi kraapjas...

Un ar nesaprotamiem galjas gabaliem, kurus par llopa fileju uzdod...

It kaa ne PMS, bet prasaas visus kritizeet ;)

Atslēdzies tex

Re: Meli eedienkartees
« Atbilde #1 : 2016. gada 16. jūnijs, 10:31:00 »
Tur jau tā lieta, ka mazinot izmaksas, aizmirst samazināt cenu.
Leišiem arī lielveikala restorāns... stroganovs.... kkāda nesaprotama, iespējams liela lopa gaļa ar cīpslām, iekš tomātu mērces...
Steiks=cepta gaļa, ar cīpslām, labi, ka nepārcepa ļoti,vismaz nebija briesmīgi sīksta...
Pistāciju mērce... kkāda krējuma/miltu balta lipeklība ar pāris puspistācijām un čupiņu indijas riekstu iekšā...

Atslēdzies daddy

« Atbilde #2 : 2016. gada 16. jūnijs, 10:37:55 »
reizēm šķiet, ka paši sastādītāji nezin atšķirību starp fileju un krūtiņu, bet ir ievērojuši, ka "fileju" labāk pērk :)  otra suga ir tādi, kuri naski uz visādu jaunvārdu izdomāšanu :)

Atslēdzies Broms

« Atbilde #3 : 2016. gada 16. jūnijs, 10:44:16 »
Kādu brīdi nejauši biju iesaistīts svaigās gaļas vairumtirdzniecībā.
Bija krogi, kur tā arī teica - nav svarīgi tas tavs nosaukums papīros. Cena, cena, cena......

Atslēdzies Narcise

« Atbilde #4 : 2016. gada 16. jūnijs, 20:56:52 »
briesmīgāko haltūru, ko esmu ēdusi, ir Cēzara salāti, kuros romiešu kāpostu vai spinātu vietā ķīnas kāposti. cena gan tāpēc nebija zemāka.

Atslēdzies Minne

« Atbilde #5 : 2016. gada 17. jūnijs, 09:51:52 »
briesmīgāko haltūru, ko esmu ēdusi, ir Cēzara salāti, kuros romiešu kāpostu vai spinātu vietā ķīnas kāposti. cena gan tāpēc nebija zemāka.

Man šausmīgākā versija trāpījusies ar majonēzi

Atslēdzies Elzzy

« Atbilde #6 : 2016. gada 17. jūnijs, 10:47:10 »
Gan ne man pašai, bet priekšniecei vienā kdogā siera salātu vietā esot atstiepuši vnk sarīvēt negaršīgu sieru ar šļuku tikpat sliktas kvalitātes un garšad majonēzi

Atslēdzies Afrora

« Atbilde #7 : 2016. gada 17. jūnijs, 12:01:23 »
a es nesaprotu, juus ko tos neeedamo, nepareizo eedienu atpakalj nedodat?? Maksaajat un eedat tik un taa??
Под самым красивым хвостом павлина скрывается самая обычная куриная жопа. Так что меньше пафоса, господа. /Ф. Раневская/

Atslēdzies tex

« Atbilde #8 : 2016. gada 17. jūnijs, 13:04:01 »
Atkarībā kur un par cik...

Atslēdzies Pūka

« Atbilde #9 : 2016. gada 17. jūnijs, 13:37:46 »
Iemetīšu vēlreiz ar akmeni "Ciemakukulim". Par burkānkūku ar valriekstiem un vīģēm. Sliktas kvalitātes sauss braunijs, ne valriekstu, ne burkānu. Tikai noformēta glīti - pārvilkta ar kādu salkanu (cukura?) masu, virsū vīģes pusīte.

Atslēdzies Pūka

« Atbilde #10 : 2016. gada 17. jūnijs, 13:47:48 »
Oi, stāsts. Mans bērns vēl negāja skolā, puika. 5 gadi varētu būt.Bet tā sagadījās, ka viņš pazina brī sieru. Rīgā kaut kāds masu pasākums, mēs kompānija iegājām paēst un pasūtījām arī siera plati. Lai bērnam ko darīt - šis lasa ēdienkarti - sie-ra pla-te: brī, švei-ces siers utt.

Atnes mums siera plati - tur vietējais krievzemes, holandes un pāris kūpinātie sieri.  Pirms mēs paspējām ko pateikt, puika iebaksta ar pirkstu platē un stingrā balsī oficiantei jautā - un KUR tur ir brī siers???? Oficiante gandrīz apkrita!!!!

Atslēdzies tex

« Atbilde #11 : 2016. gada 17. jūnijs, 14:29:06 »
Un ko pusapkritusī oficiante? Atnesa to īsto plati, iedeva atlaidi, vai neko?

Atslēdzies Pūka

« Atbilde #12 : 2016. gada 17. jūnijs, 14:56:04 »
Nosarka kā biete un ļoti taisnojās, atvainojās, ka tik daudz cilvēku, ka visi smalkie sieri apēsti, palicis, tas, kas palicis.... Es neatceros vai atlaidi iedeva. Ar kaut kādu konču(!!!) gan dusmīgajam puikam gribēja pielabināties!

Atslēdzies ineshuks

« Atbilde #13 : 2016. gada 17. jūnijs, 15:29:54 »
Es neteicu neeedami ;)

Paaris eestuuzhi menjuu gan nomainiija, kad es (tieshaam pieklaajiigi) ar oficiantu paarrunaaju menjuu un eediena atshkjiriibas... sasmaidiijos naakamreiz ieejot un redzot izkorekteetaas eedienkartes...

Saakumtopika salaati man garshoja, taados gadiijumos nekasos ;)

Atslēdzies Lynx

« Atbilde #14 : 2016. gada 17. jūnijs, 18:08:17 »
Uuuu.   man par sho teemu visjautrraakaas atminjas, kad ar  itaalju viiru pirmo reizi Latvijaa viesojaamies. Ziema. Sniegs, sals. Mees atludojushi no Bari. Tur bija 18 plusaa, te 18 miinusaa. Draudzenes viirs sagaida muus lidostaa, evakuee uz maajaam un atstaaaj. Taalaak pashi. Braucam uz  . Izstaigaajamies, nosalstam. Kaut kas aatri jaapeed. Chilli piza pie Laimas pulkstenja ( tofeiz bija). Es tur pasuutiju ko citu, viirs dienviditaalis picu Margherita. Kad atnesa ..... Uhhh... To vajadzeeja redzeet. Nabaga oficiante. Naacaas uzklqusiit - shitais baalais plaacenis pat tuvu iistai picai nav staaveejis.. Vaardu sakot muusmaajaas chilli picq nu ir sinoniims kam needamam.