Autors Tēma: Dzīvokļa uzkopšana  (Lasīts 3601 reizes)

0 lietotājiem un 1 viesis lasa šo tēmu.

Atslēdzies Alstere

Dzīvokļa uzkopšana
« : 2016. gada 16. jūnijs, 17:20:01 »
Diemžēl jāmeklē jauna kandidatūra.
2 dzīvokļi (centrs 3 istabas, 68m2, Pļavnieki 3 istabas 50m2).
Uzkopšana nepieciešama reizi nedēļā. Diži piemēslots netiek. Prasās vienīgi tāda padziļināta uzkopšana apmēram reizi nedēlā.
Varbūt ir zināms, kas vēlētos piepelnīties. Vai varbūt var "padalīties" ar savējo?

Atslēdzies Elzzy

Re: Dzīvokļa uzkopšana
« Atbilde #1 : 2016. gada 16. jūnijs, 17:26:48 »
Es nevaru padalīties, bet iespraukšos ar jautājumu cik tas apmēram maksā ? Reāli briestu atrast kādu, kurš savedīs manu saimniecību kārtībā.

Atslēdzies tex

« Atbilde #2 : 2016. gada 16. jūnijs, 17:41:42 »
Jā, mani arī interesētu ieteikumi.

Firmu, kas tīrīja pēc remonta (100EUR / 50m2, bet t.sk. bija jāmazgā arī 3 palieli logi un pilns ar remonta putekļiem, - tā nav vnk uzkopšana), vairs negribētu. Kvalitāte, tomēr nebija gluži gaidītā un laiku iztērēja vairāk, kā vajadzētu... +neriskētu viņus atstāt dzīvoklī ar mantām.

Atslēdzies Alstere

« Atbilde #3 : 2016. gada 16. jūnijs, 18:35:53 »
Es nevaru padalīties, bet iespraukšos ar jautājumu cik tas apmēram maksā ? Reāli briestu atrast kādu, kurš savedīs manu saimniecību kārtībā.
Par lielāko dzīvokli maksāju 21€ (Ls 15 agrāk). Tas ir lēti. Pie tam reizi mēnesī arī logus nomazgāja. Traki žēl. Sadarbība bija ļoti ilga un pozitīva.
Viena no dēliem ģimene par mājas Ķekavas tuvumā tīrīšanu maksā 40€.

Atslēdzies tex

« Atbilde #4 : 2016. gada 17. jūnijs, 16:42:40 »
Alster, a kas notika, ka tā sadarbība izbeidzās? Clv emigrēja, pensionējās vai tml izgāja no aprites, vai vnk uz citu Rīgas rajonu pārcēlās?

A kas to māju par 40EUR tīra?

Vai tiešām nevienam nav normāls uzkopējs, ar ko pozitīva pieredze, kas ir profs savā jomā par atbilstošu cenu, ko ieteikt?

Atslēdzies Emīlija

« Atbilde #5 : 2016. gada 17. jūnijs, 17:42:33 »
Es esmu normāls uzkopējs, bet es ar šādu rūpalu nenodarbojos... :)

tex, laikam jau te dāmas pašas vingro ar slotu un lupatu... Ja godīgi - neko vairāk kā logus nomazgāt laikam gan es svešam cilvēkam savā mājā neļautu, lai cik turīga būtu (ja vien māja nav virs 400 kv.m.). Bet tas doši vien ir tikai ieraduma jautājums.

Atslēdzies tuk

« Atbilde #6 : 2016. gada 17. jūnijs, 17:58:31 »
Kas ar tām uzkopšanas firmām, kuras pilns internets, nav labas?

Atslēdzies Alstere

« Atbilde #7 : 2016. gada 17. jūnijs, 18:21:43 »
Alster, a kas notika, ka tā sadarbība izbeidzās? Clv emigrēja, pensionējās vai tml izgāja no aprites, vai vnk uz citu Rīgas rajonu pārcēlās?

A kas to māju par 40EUR tīra?

1. Pamazām nodzērās. Kā jau daudzi labi un čakli cilvēki. Nebija laika vairs strādāt.
2. Māju par 40€ tīra vietējā tipa kaimiņiene. Es jau arī biju aci uzmetusi, bet uz Rīgu nebrauc.

Atslēdzies tex

« Atbilde #8 : 2016. gada 17. jūnijs, 20:09:11 »
Kas ar tām uzkopšanas firmām, kuras pilns internets, nav labas?
tur jau tā lieta, ka pilns internets, bet tomēr gribētos ar pozitīvu atsauksmi.
Tā, kas man pēc remonta tīrīja, diez vai būtu atstājama bez uzraudzības un kvalitāte arī bija so so - vrb es vnk par daudz gaidīju?... Lai viss būtu pavisam tīrs...

Atslēdzies tex

« Atbilde #9 : 2016. gada 17. jūnijs, 20:09:41 »
Nu jā, ... izgāja no aprites.... savā veidā...

Cielava

• Viesi
« Atbilde #10 : 2016. gada 17. jūnijs, 21:13:38 »
Man ļoti forša sieviete tīra manu dzīvokli par 10 eiro, pļauj zāli, tīra logus un veic visādus darbus, par ko vienojamies. Zinu, ka tīra dzīvokļus vēl daudziem. Neesmu bagāta, bet slinka - labāk ļauju to darīt citiem. ieteiktu, bet ne tuvu neesmu Rīgā.
nez kāpēc par aukles algošanu nebrīnās, bet par dzīvokļa uzkopšanu gan :)

Atslēdzies Mango

« Atbilde #11 : 2016. gada 28. jūnijs, 12:20:27 »
Darbā tās pašas uzkopējas algojam mājām. Visu par cilvēku zini, kas, kā, varbūt noder tāds padoms apjautāties darba vietā.

Atslēdzies Alstere

« Atbilde #12 : 2016. gada 28. jūnijs, 13:32:25 »
Darbā tās pašas uzkopējas algojam mājām. Visu par cilvēku zini, kas, kā, varbūt noder tāds padoms apjautāties darba vietā.

Paldies. Mēģināšu aprunāties.

Atslēdzies Afrora

« Atbilde #13 : 2016. gada 28. jūnijs, 13:36:55 »
oj piedodiet, atvainojiet, bet man izskataas, ka cena par m² ir .... maza.
Под самым красивым хвостом павлина скрывается самая обычная куриная жопа. Так что меньше пафоса, господа. /Ф. Раневская/

Atslēdzies Alstere

« Atbilde #14 : 2016. gada 29. jūnijs, 13:19:30 »
Ledus ir sakustējies.
Paziņai (uzticama, labi pazīst manu dzīvokli) ir draudzene sociālā darbiniece (paziņa galvo), kas labprāt piepelnītos.
Pirmā iepazīšanās tikšanās būs rīt, bet sākotnējais uzstādījums 35€ par lielāko dzīvokli un 30€ par mazāko.
Uf, cik atvieglota jūtos.