Ragana- pārbraucu grāmatas anotācijām un neradās ne mazaka vēlme to lasīt, vai nedod Dies sekot padomiem
Mana pierdze rāda,ka kārtība/nekārtība nekad nebūs vienots jēdziens daudziem cilvēkiem.
kas vienam kartība,tas otram bardaks. kas vienam tīrs,tas otram netīrs... galvenais pašam justies labi tajā vidē,ko pats sev radījis.
Esmu 1u posmu dzīvē nodarbojusies ar dzīvokļa uzkopšanu..man saimnieki vispār nenorādīja ko man darīt un kā..ielaida un pateica ka samaksās tik un tik par 1x ned. uzkopšanu
sasodiits....un ko darīju es? pirmajā reizē pārstādīju visas puķes un sakopu podus,kas nebija laikam kopti gadiem(tak viņu bija daudz!!!)....

nakamjā reizē notīriju logus un izmēzu lielās lodžijas,tad būceņus un kladovkas(kuras patiesībā laikam domāts,ka neviens neredz)..un tad šādi pa bišķiņam..kamēr nonācu pie centra un vēlāk jau pie tā,ka katru nedēļu palicis tīrīt tikai aktualākais- putekļi, grīdas,vannasistabas,kaķu kastes utml...
traki man gāja ar gramatu skapjiem...man likās ,ka bardaks..bet nebiju droša vai gramatu/papīrīnu kārtība ir radoša un vini zin kur un kā vajadzīgo atrast, vai tomēr..vienk bardaks.

tomēr...riskēju un saliku pa savam...
traki patiesībā...jo tas nu bija skaidrs,ka es visu lieku pa savam....pat drēbes locīju pa savam un ieviesu droši vien 100c neredzētus jaunievedumus viņu dzīvē
tad vēl, man ir nācies dzirdēt - man patīk kārtība...esmu pedantiska un akurāta....realitatē tas nozīmēja,ka cilveks ir pedantisks un akurats vienā šaurā nišā..kura viņam ir svarīga.... viss cits nav svarīgs un tur valda haoss ar spagetti....
esmu daudz domājusi par lietu enerģijas teoriju...
tjipa visas lietas kko savāc...,jo tukšāka māja jo vairak vietas enerģijai blablabla
man ir sava teorija un visu pārējo atzinu par sev nederiigu- Savām lietām(tās,kas man blakus) enerģiju dodu es pati un viņas dod man...Tātad ,tas ko domāju par šo lietu..tas viņa ir un mums ir kkāda savstarpēja enerģijas apmaiņa.
jeb arī, pamat teorija- viss ir galvā.
vēl esmu pretinieks apgalvojumam- viss kas nav vajadzīgs tas ir atkritumi..visu laukā... :facepalm:
man vai tev tas nav vajadzīgs...nakamajā ielā, kādam dikti noderīgs.
šo man iemācīja Ezopa fabulas izlasītas kkādos 11gados... bija tāda par ēzeli un zeltu

uz jautājumu nezinu atbildēju vai neatbildēju...
ā aaa nu varu pastāstīt,ka piemēram diezgan ilgu laiku jutos neērti,kad naca ciemos vieni paziņas un uzradās viņi vienmer kā sniegs uz galvas, jo brauc uz pilsētu iepirkties un tad pa ceļam gar mums.
man, vienmēr tjipa bardaks,jo katrs naak un iet savā laikā,vienmer trauki uz galda,istabā galds nokrauts ar bērna zimuļiem un papiiriem,pa griidu kaķumantas un kastes ar kurām šie spelejas..karoč šausmas...
toties viņu majās viss novakts un nopulēts..jāstaigā mīkstās čībiņās un apsēžoties jāpaklāj sedziņa zem pakaļas(jo dīvāns 2000,-)

:facepalm:
pēc laika nomanīju,ka viņus mans bardaks tiiri labi apmierina,jo es saku -apavus variet nenovilkt..man te kaķi un bērni, kafiju sataisiet paši ..cukurs uz galda kafija plauktā... pie manis ir briiviiba un var atslābt

kkā tā...