Autors Tēma: Dabas koncertzāle  (Lasīts 2124 reizes)

0 lietotājiem un 1 viesis lasa šo tēmu.

Atslēdzies ...(cita)

Dabas koncertzāle
« : 2016. gada 17. jūnijs, 11:24:17 »
Šā gada Dabas koncertzāle 18. jūnijā Lūznavā un 1. jūlijā Zeļeniekos. Koncertzāles varonis - Sikspārnis.
Sīkāk: https://www.facebook.com/natureconcerthall/

Atslēdzies hm@

Re: Dabas koncertzāle
« Atbilde #1 : 2016. gada 21. jūnijs, 11:27:04 »
nu, kāpēc nav atsauksmju? Nevar taču būt, ka neviens no kļatesošiem nebija!
Kas mani konkrēti interesē - kā tika galā ar ļaužu masām? Vai arī varbūt Lūznavas tālums tomēr atbiedēja gribētājus? Es pat sociālos tīklos tikai vienu atsauksmi lasīju:(

Man ļoti patika bilde, kur bija tīkls, kurā "ieķērušies" sikspārņi, ne jau īstie, bet ļoti labi izskatījās!

Atslēdzies Pūka

« Atbilde #2 : 2016. gada 21. jūnijs, 12:00:16 »
Ak, nevarēju aizbraukt. Gadus atpakaļ brīvā dabā pie jūras pat palīdzēju vienu organizēt. Par "pūšļu fuku". Es arī labprāt palasītu atsauksmes par šogadu.

Atslēdzies fiasko

« Atbilde #3 : 2016. gada 21. jūnijs, 13:30:04 »
Cik skatījos bildēs, tad nebija tautas masas. Domāju, ka laikapstākļi piektdien un sestdien pa nakti daudzus atbaidīja.
Mēs taisījāmies, bijām tuvu, bet beigās dažādu apsvērumu pēc tomēr neaizbraucām.

Atslēdzies ...(cita)

« Atbilde #4 : 2016. gada 21. jūnijs, 13:47:28 »
Man jau patika. Bet laikam jau patiktu jebkurā gadījumā - viss kopatmosfēras dēļ.
Par ļaužu masām - varbūt arī bija mazāk kā citur, bet tāpat gana daudz tautas. Vēlāk soctīklos redzēju, ka bijis arī Vējonis, bet tas notika pietiekami neuzkrītoši, lai "cilvēks parastais" to pat nemanītu...
Liels pluss bija tas, ka šoreiz viss bija tuvāk un kompaktāk. Kad atceros tos milzu gājienus vienā otrā no koncertzālēm, piemēram, Siguldā.
Otrs pluss - laikapstākļi - vienkārši brīnišķīgi tieši pasākuma laikā.
Pieliku arī vienu bildi ieskatam (kāda nu ar mobilo telefonu iznākusi).

[attachment deleted by admin]

Atslēdzies ...(cita)

« Atbilde #5 : 2016. gada 21. jūnijs, 14:04:05 »
Ar "kompaktāk" domāju gājienu no stāvvietām līdz pasākuma vietai...