Rafik ...to TU nevari!!!!
"viss slikti" un "es neko negribu|" tādi cilvēki vienkārši mēdz būt...
man ļõti tuvs cilveks bija tāds..kam uz katru lietu bija vismaz viens- viss ir slikti, arguments...
neKO tur nevar padariit...no malas...
es viņu vienkārši pieciestu un paciestu un tad,palēnām un pamazām atkratiitos... nevajag uzņemties uz sevi to,ko tu nevari mainiit...es noteikti teiktu meitenei,ka mani tas apgrūtina,un lai Marīti izklaidē kads cits.nu patiesībā man būtu sava laika žēl..ko veltu tādaam attiecībām no kurām ieguvums ir labākā gad vilšanās...
ā atcerejos 2o lietu

taatad otra lieta,ko iedomaaju lasot par Mārīti.
es jau ar muguras smadzeni jūtu ,kad var izveidoties situacija līdzīga,ka Tev ar Marīti..un laiciigi atkratos ..
Nupat nesen bijām pie draugiem...viņiem atkal citi draugi..kur meitenei ienācies bēbis...tad nu visi to bēbi ņurca, ucina un izklaidee.. vārdsakot ,kad parādas tas bēbis visa uzmaniiba uz viņu...un ir patiesībā traks skats,ka 7pieauguši cilveki rosās un ampelejas ap vienu bēbeli 5h no vietas...
oky man vienalga.... bet, man negribas,kad pienāk mana rinda un itka visi gaida kad nu arii es metišos tiaisit-ukiji pukji... es jūtos stulbi,jo es to negribu.
un es skaidri un skaļi pateicu...-neceriet

un man pie manis nenāciet ...piedodiet, bet man patiešām ir vienaldzīgi sveši bērni ...
pirmajā momentā pati sabijos... iespejams, ka aizvainoju..jo kā var kādam nepatikt mazi bēbji

??? ...man vienalga... bet es jutos tik labi,kad mani neviens ar viņu vairaak neapdraudeja