Autors Tēma: Mārītis. Es nemāku draudzēties.  (Lasīts 2414 reizes)

0 lietotājiem un 1 viesis lasa šo tēmu.

Atslēdzies itta

Re: Mārītis. Es nemāku draudzēties.
« Atbilde #15 : 2016. gada 18. jūnijs, 12:03:28 »
Varbuut ne iisti viegli uztverami un ar kommatiem sanaaca, bet izteikties gribeejaas...

Izlasiiju un gribu pateikt tikai to, ka, ja kaadreiz es bez stresa uztveeru saadas situaacijas ar negatiivo dziives uztveri un viss slikti, tad peedeejo gadu es no taam beegu kaa no seergas, jo vienaa briidii sapratu, ka pati paarveersos par ciiksteetaaju un ar dziivi neapmierinaatu buutni, bet sameejie peec psihoanaliizes kursa uz mana reekjina veel degunus peecaak rauc, kas tad nu... Pie visa ir arii taadi kuriem tas ir veids kaa manipulert ar citiem, jo nemaak savaadaak pieveerst sev uzmaniibu...
... visvairāk cilvēkus satuvina kopīga nodarbošanās ar muļķībām ...

Atslēdzies olgucis

« Atbilde #16 : 2016. gada 18. jūnijs, 14:29:34 »
Ir  svarīgas lietas, kuras mums nekad nav mācītas. Ir jāprot pateikt "Nē". Vienīgais, kas mums pieder, tas ir mūsu laiks. Un tiesības pašiem izvēlēties, kuram to veltīt. Iedomājies tādu , protams "galīgi absurdu" situāciju, tev kaut kas saiet greizi ar  vietas izpildītāju, nu visādi brīnumi pasaulē notiek. Un tad tu paliec viens,- Ko iesāksi ar Mārīti? Pateiksi, ka šai lietu sakarā arī jūsu pazīšanās tiek izbeigta?

Atslēdzies tuk

« Atbilde #17 : 2016. gada 18. jūnijs, 14:57:16 »
Man šo lasot vairāk jādomā, kas notiek Mārīša galvā.
Iespējams, tur vīd doma - kādēļ neliek mani mierā?,
jāvelkas mīļā miera labad kaut kur ar Rafixu...,
atteikt neērti, ne tas mani interesē, ne kā...

Bet vispār ne Rafixam, ne viņa draudzenei nav jārisina citu problēmas,
īpaši ja nav īpaša iekāriena.
Tāpat neviens šo “upuri“ nenovērtēs...

Atslēdzies mellene88

« Atbilde #18 : 2016. gada 19. jūnijs, 00:21:46 »
pilnīgi piekrītu, ka nevar zinaat vai pats Mārīc grib,ka vinju izklaidē.. varbūt vinš arī,mīļā miera labad piekriit,jo sieva grib lai redz iziet kkur ar Rafixu. Jo ja jau spelē spēles ,tad gan jau ,ka visi.
Tapēc saku,ka man kā akmens novelās no sirc,kad pateicu -nepatiik man sveši bērneļi(Mārīši) vismaz skaidra bilde un tīri papīri... ja kāds apvainojas..nnu neko..nesmu visiem ērta... :blushing:

Nevar jau zinat,kas tam Mārītim..par maz info... varbuut vienkārš :confused: i  noslēgatais vienpatis...
Ja Zeme tiešām būtu plakana, kaķi jau sen, visu no tās būtu nometuši lejā.
IG- mellenessniega

Atslēdzies itta

« Atbilde #19 : 2016. gada 19. jūnijs, 11:37:00 »
Tas vārds Mārītis, skan kaut kā nievājoši... viņš taču ir normāls pieaudzi cilvēks un ja tādu arī vēlās redzēt tad Māris... brrrr... no tām pamazināmajām formām...
... visvairāk cilvēkus satuvina kopīga nodarbošanās ar muļķībām ...

Atslēdzies tex

« Atbilde #20 : 2016. gada 19. jūnijs, 13:18:56 »
Jā, tā pamazināmā forma ir kkāda nievājoša.

Ja jau uzskatām tomēr par lemtspējīgu, pieaugušu clv, tad grūti vnk izrunāties? Kāpēc nāk, kas par problēmu, kas patīk, kas nē? Tad vai nu tiešām iedraudzētos pēc būtības, vai vrb i atklātos, ka abiem sievas vai v.i. likušas... un ka patiesībā abi gribētu darīt ko citu - tad vrb to arī varētu darīt...
No/mis-komunikācija tur arī ir.

Un neklausīšanās pret'jā viedoklī, tikai tāpēc, ka vnm pretējs un "nesaprot" ... hmmm...

Un jā, kāpēc vsp kko rakstu: žēl tā 2. džeka,kas pamazināmā formā iedēvēts...

Atslēdzies tuk

« Atbilde #21 : 2016. gada 19. jūnijs, 15:44:52 »
“Bez sievietēm.“
A varbūt tieši vajag ar sievietēm! Būs kas vienojošs, kopīgs... 
Varbūt arī kungs atraisīsies un depresija pāries.
Jūs abi tādi klausīgi, ko liek, to dara... Tas labi ;).

Atslēdzies mellene88

« Atbilde #22 : 2016. gada 20. jūnijs, 01:59:44 »
Nuu tas no uztveres atkarīgs un arī no pamazināmā objekta ... nevienmēr tur jādzird nicinajums  :talking:
daži cilvēciņi vienkārši ir tādi,ka tur nekas cits,kā pamazinājums neder.diemžēl...
 Citrreiz atkal, kā mums rados,kad vēl bijām liela un varena saime, bija mums 2as Elzas. vecā Elza..kas bija vecā Elza jau tad ,kad vēl nemaz nebija veca...un Elziņa..kas palika Elziņa līdz savai nāves stundai. Nievāšanas un nekā tamlīdzīga nebija nevienas adresē..drīzāk tā bija kārtība un statuss. Vecā Elza bija vecakā māsa un saimniece ..Elziņa bija tā,kas ieprecējusies ģimenē un tātad jaunpienacēja..visi bija mierā un apmierināti.

Kur tu paliki Rafix..ievies skaidriibu... vai viņš ir Mārītis vienmēr un visiem.. vai tikai aiz muguras un atsevišķos gad.?
Ja viņš ir Mārītis visiem un vienmēr ,tad tas ir pieņemts un arī paša akceptēts statuss...ko ar gadiem un laiku izmainīt ir dikti grūti...lai izkļūtu no Mārīša..viņm jabeidz būtu čīkstēt,gausties un jāpaska stop... negribu spēlēties ar Rafiku iešu burkānus sēt...

Vēl no manas ģimenes stāstiņiem- arī jaunpienācējs ģimenē, arī nesvarīgas miesbūves,arī vīrietis utt nu itkā atbilstu jānītim...bet nevienam neināk prātā saukt pamazināmajos vardos,jo ir raksturs,viedoklis un personība...
kkaa taa...
IG- mellenessniega

Atslēdzies Pūka

« Atbilde #23 : 2016. gada 20. jūnijs, 11:40:22 »
Rafika pirmajā postā teikts , ka antidepresantus dzer. Tos taču ārsts paraksta, psihiatrs! Nu nevar jebkuršs cilvēks būt psihoterapeits! Ārsts droši vien teica, lai iesaistās kādās aktīvās darbībās, mēģina iet cilvēkos , fiziskas aktivitātes utt.  Ja tā draudzēšanās nenāk viegli, spontāni, tad nevajag. Māris to droši vien jūt, un tāpēc viss ir slikti.  Protams,Māra sieva grib, lai viņš atlabst un ķeras pie katra salmiņa. Bet
1) depresijas ir dažādas un dažas ārstē ilgāku laika periodu
2) kaut kādas negatīvas, nekomfortablas emocijas (Mārim pie Rafika uz katru lietu ir savs "slikti") nenāk atlabšanai par labu
3) Māra sievai, nu labi , arī Rafiks var mierīgi pajautāt , kas Mārim pašam patīk, ko Māris pats gribētu darīt - varbūt braukt ar velo a varbūt mikroshēmas lodēt, a varbūt patversmes suņus staidzināt.... Ja saka ka neko, tad paprasīt , ko AGRĀK patika darīt...
Nu tā kaut kā.

Atslēdzies tuk

« Atbilde #24 : 2016. gada 20. jūnijs, 12:40:30 »
Māris, ta Māris..., bet patiesībā stāsts jau par RaFixu, kurš šajā situācijā parakstījies uz to,
ko nemaz nevēlas un jūtas nekomfortabli...

Atslēdzies Pūka

« Atbilde #25 : 2016. gada 20. jūnijs, 13:24:35 »
Rafikam- tā arī godīgi pateikt, varbūt ne pa tiešo Mārim, bet sievietēm skaidri un gaiši. Ka nesanāk draudzēšanās. Un pats galvenais  - KA NEVIENS PIE TĀ NAV VAINĪGS. Ne Rafiks, ne Māris.

RaFix

• Viesi
« Atbilde #26 : 2016. gada 20. jūnijs, 13:46:26 »
ievies skaidriibu... vai viņš ir Mārītis vienmēr un visiem.. vai tikai aiz muguras un atsevišķos gad.?
Viņš tāds ir vienmēr un visiem, izņemot oficiālās iestādēs. Visi viņu tā sauc un neformālā vidē viņš pats tā stādās priekšā.

Atslēdzies mellene88

« Atbilde #27 : 2016. gada 20. jūnijs, 13:59:44 »
Nure volāāā... nekāds Marīc nav jāglabj nevienam  :go_go: (es jau jutu ) :D
jaaliek viņam mieriņš..jo viņš ir izvēlejies buut tas ,kas ir  :yes: es vairak nemaz neklausitos nekadās runās par- aizej ar Mariiti kkur..ja nu vien pašam nesagribētos tā,ka a cēs cērt viņa kompāniju.
Aizmirsti  :w:
IG- mellenessniega

Atslēdzies reno

« Atbilde #28 : 2016. gada 20. jūnijs, 18:38:29 »
Mārītim vajag kādu/kaut ko, par ko pašam rūpēties. Pašlaik lasu vienu tādu stāstu par bezcerīgi nīgru tipu. Ielikšu pie grāmatām

viesmiiliigs

• Viesi
« Atbilde #29 : 2016. gada 20. jūnijs, 19:29:54 »
Mārītis netiks galā rūpēm, iekritīs vēl dziļākā depresijā.