Autors Tēma: modelis jaukām dāmām  (Lasīts 1416 reizes)

0 lietotājiem un 1 viesis lasa šo tēmu.

Atslēdzies olgucis

modelis jaukām dāmām
« : 2016. gada 17. jūnijs, 16:44:35 »
tā... man ir skaidrs, kādu modeli gribās... Paliek jautājums , kur ir stūre un bremzes? ... noskaidrošu un sākšu krāt skanošo

Atslēdzies olgucis

Re: modelis jaukām dāmām
« Atbilde #1 : 2016. gada 17. jūnijs, 16:51:45 »
Foršs vai ne? Riteņus nav jāmaina... nez kāda degviela? droši vien uz saules  un mēness gaismas baterijām, vai ne? Kā tur Latvijā ar tonētiem stikliem? laikam nedrīkstēja, bet  pofig.. numuru nav kur piekarināt, nu tur var kādu  no csdd algot, lai brauc ar numuru no pakaļas. Un bagažnieks tāds ... nepierastā vietā. Rezerves daļas droši vien nepieejamas, vai ne,- rezerves daļām būs otrs jāpērk. Pa mūsu ceļiem ar tādu zemu apakšu tikai ar rezerves daļām komplektā ...

tas_pats_lv

• Viesi
« Atbilde #2 : 2016. gada 20. jūnijs, 00:45:55 »
Tas ir pašbraucošs (autonoms) elektromobīlis, kurā vai iet pilnā augumā un apsēsties :) Vareni :)  :rat:
Pārejais dizains gan tāds neveikls :)

Atslēdzies olgucis

« Atbilde #3 : 2016. gada 20. jūnijs, 10:11:26 »
Nu tak es saku priekš dāmām! Re kur vēl gabaliņš... beigās man patik, tu ienāc, šama kaste parāda uz ekrāna apkārtējo  peizāžu, sasveicinās skaistā sievieša balsī un jautā, kādi tev plāni  sakarā ar braukšanu. Tu atbildi un tas brīnums uz riteņiem tev atbild,- Labi, izbaudi ceļojumu... Pasaka.  :blushing: .
Bet atkal, Lavijai neder. Vispirms neder vīriešiem, jo izgāžot skaistu žūkni, šamiem izpaliek adrenalīna efekts, ko dod paša saimnieka piedalīšanās procesā. Te viņiem neko neprasa- sēd uz beņķa un gaidi, kad tev kāds durvis atvērs. Tad nekad nevar paļauties uz mūsu 100 gudrajiem, kuri pāris reizes gadā ievieš kārtējo izmaiņu buķeti  ceļa satiksmes  noteikumos.-Autamatiski būs jāmaina programmu autiņā. Tad es varu iedomāties, kā tehniskajā skatē šamam brīnumam izkratīs iekšas un šams skaistā balsī spečukam iečukstēs - "Izbaudi procesu"... Vai arī, kā šis brīnums reaģēs uz tādu šķersli, kā policists, kas ar  mietu lec ārā no krūmiem un pieprasa braukšanas tiesības. Un ja , teiksim , notiek brīnums un es sēžu tai brīnumā,... bet citi nē, un tagad kāds iedzēris kamikadze ieskrien man sānā... Ko tad ? Laime bija tik īsa... un kāda apdrošināšanas firma bankrotēs? Un vēl tās dīvainās ceļa zīmes, kas saspraustas visdīvainākās vietās un uzrodās pēkšņi, kā sēnes pēc lietus, kā šams tās atpazīs. Un ja krustojumā satiekās divi tādi brīnumi uz riteņiem - kuram priekšroka... Un ja es gribu pie omes uz Oleriem , vai uz mežu pēc sēnem... ko šams , man atbildēs?