Autors Tēma: Mana māja - mana... Jā, kas?  (Lasīts 4328 reizes)

0 lietotājiem un 1 viesis lasa šo tēmu.

Atslēdzies Camma

Mana māja - mana... Jā, kas?
« : 2016. gada 19. jūnijs, 15:16:23 »
Vasara ir viens riebīgs laiks.
1.Kaimiņš pieprasa nelaist iekšā viņa kaķi. Kā to izdarīt? Logus un durvis vasarā nedrīkstēs turēt vaļā?
2.Visādi uz jūru garāmbraucoši subjekti iegāžas ciemos. Ak, braucāt garām? Nu i būtu braukuši. Sestdienas vakarā gribu sēdēt pati ar sevi un vīna glāzi, nevis klausīties nepazīstama cilvēka murdziņos, graužot vafeļtortīti.
3.Kā no 8.00 rītā grab visu fasonu pļāvēji un trimeri.
4.Brīvdienās visu dienu un vēl pusi nakts "umpā umpā" - ij nedomā gulēt. Nesaprotu, kāpēc dārza svētkus rīko tikai apdzērušies vājdzirdīgie?
5.Kāpēc daži bērni ir klusi kā peļuki, bet kaimiņu sīči ir neizsīkstošas kviekšanas enerģijas pilni un brīžiem pārspēj visus trimerus kopā ņemtus. Pie tam, daba sīkajiem izdzīvošanas nolūkos devusi īpaši spalgu un griezīgu tembru.
Visus sakost!

Atslēdzies tuk

Re: Mana māja - mana... Jā, kas?
« Atbilde #1 : 2016. gada 19. jūnijs, 15:33:40 »
Kā es Tevi saprotu...

Atslēdzies Trix

« Atbilde #2 : 2016. gada 19. jūnijs, 18:26:19 »
Bezskaņas trimera izgudrotājs kļūs stāvus bagāts. :D
Pļāvējs vēl štrunts, bet tas triceklīgais īdētājs toč man sit ārā drošinātājus.
Es visu atceros, Ričard...

Atslēdzies Pūka

« Atbilde #3 : 2016. gada 19. jūnijs, 22:50:47 »
Dzīvoklis. Aiz sienas jauniešiem  ballīte. ap 24 aizmiegu tomēr, plkst 4.no rīta mani uzrauj kājās 3 meitenes, kas labi trenētās balsīs pilnā skaļumā velk kaut kādu es teiktu - "vāķēšanas" dziesmu. Nu ļoti līdzīgu , kā Latgalē , kad sanāk sievas un dzied... Reāli nobijos!

Augšējo kaimiņu sexis gaišā dienas laikā arī ir jauks. Sevišķi uzjautrinos par vīrieti - viņš ir tas par kuru mana 80 gadīgā kaimiņiene saka - ah, ti moi sladkij! Tas saldumiņš izdveš tādas skaņas! :)

Atslēdzies kvadra

« Atbilde #4 : 2016. gada 19. jūnijs, 23:45:48 »
Ak dies, šito palasoties, sajūtos tiiik laimīga par dzīvokli savā čuhņā, kur nenotiek nekas, nu itin nekas. Pat kaimiņi laikam mīlējas klusām un zem segas, jo itin neko nedzirdu :)

Atslēdzies reno

« Atbilde #5 : 2016. gada 20. jūnijs, 00:55:30 »
cik labi, kas es dzīvoju labā rajonā

Atslēdzies maria

« Atbilde #6 : 2016. gada 20. jūnijs, 01:23:15 »
Man no Cammas probleemaam nav pilniigi nevienas.

Atslēdzies Emīlija

« Atbilde #7 : 2016. gada 20. jūnijs, 07:32:02 »
Mani izbesī vārnas no rītiem. Bļauj, itkā šīm pakaļā naglas dzītu... Nākas vērt ciet logu ap pieciem.... :(

Atslēdzies Trix

« Atbilde #8 : 2016. gada 20. jūnijs, 07:37:06 »
Man no Cammas probleemaam nav pilniigi nevienas.

Tu dzīvo purva vidū, kur kaimiņi piecu kilometru attālumā, un reto zāli Tev nograuž aitas?
Vai pārdesmit asfaltētu hektāru vidū?
Ne? Tad ar steigu pie ausu ārsta! :D

Citādi es nevaru iedomāties nevienu vietu, kur kāds nelieto zāles pļāvēju un trimeri, jo pašvaldību noteikumos zāles garums ir limitēts un basta. Var nebūt "svētceļnieku", var nebūt bērnu, var nebūt kaimiņu mūzikas un kaimiņu kaķu, bet zāle ir.
Dzīvoklī nav zāles, toties ir kaimiņi.
Labprāt uzzināšu ko jaunu - kur var dzīvot klusumā. :)

Atslēdzies Emīlija

« Atbilde #9 : 2016. gada 20. jūnijs, 08:29:29 »
Trix, varu pastāstīt, ko manā gadījumā nozīmē - dzīvot klusumā. Tas nozīmē - dzīvot gandrīz pilsētas centrā, dzīvoklī. Kaimiņi automātiski nenozīmē troksni, un zāli te nopļau, kamēr es darbā. Viss cits (vārnas) ir tikai mans caurais miegs.

Nu paklaigā bērni pagalmā, sabļaustās pensionāri agros rītos labrītojot tos, kas 4. stāvā, bet es to neuzskatu par dižu traucēkli.

Atslēdzies Camma

« Atbilde #10 : 2016. gada 20. jūnijs, 09:08:57 »
Suņa vairs nav, līdz ar to vārnu pieprasoši-nosodošie ķērcieni vairs netraucē (kas i? ko suni nebaro? kur mums putra un kauli?). Toties kaimiņhaskis katru, KATRU ar sirēnu braucošo vāģi pavada ar vēl ilgāku un spēcīgāku aūūūsirēnu.
Trix- sasmējos par purva vidu un klusumu. Mums pāķos, kā reiz purva vidu, kaut kāds kaktu ansemmbls brauca un taisīja mēģinājumus. Ja nemaldos, tad mežsargs patrieca, jo putni vairs neligzdojot un mežacūkām sivēni nervozi... Rīgā dažos rajonos lielās kaijas ir baisas ķērcējas, mums kaiju nav (jūrmala, kā nekā).
Visus sakost!

Atslēdzies daddy

« Atbilde #11 : 2016. gada 20. jūnijs, 09:17:52 »
nu nez, nervus ārstēt neesat mēģinājušas?? :D 
Nē, nu laukos protams ir klusāks, grieze griež un lakstīgala pogā, bet arī Rīgas mājā nav TIK bezcerīgi... nu pakliedz tās kaijas, nu un, guli un sapņo par jūru :D   

Atslēdzies ineshuks

« Atbilde #12 : 2016. gada 20. jūnijs, 09:46:56 »
Pie draugiem Enguree ir viens kaiminjsh manjaks... muusu versija- tas ir laiks briivs no sievas :D kaa ierubii pljaaveeju astonjos sestdienaa, taa vairaakas stundas braukaa pa to neesosho zaali...

Labi ka citaas dienaas var tajaa miega naminjaa netrauceeti guleet...

Atslēdzies reno

« Atbilde #13 : 2016. gada 20. jūnijs, 10:21:45 »
Izlielījos. Kaimiņš pļauj ar baigi nikno rūcēju. Bet ir darbdiena galu galā. Pagājušo nedēļu esot pienācis pajautāt, vai var sākt, vai kāds neguļ.

Atslēdzies Trix

« Atbilde #14 : 2016. gada 20. jūnijs, 10:27:41 »
Viena lieta, ka apkārtējie netraucē (sienas biezas, trīskāršās paketes, teicami pabeigti pofigisma kursi utt.) vai izpildās, kamēr jūsu nav mājās - to es saprotu.
Otra lieta - apgalvojums, ka problēmu neesot. Bet es tā arī neuzzināju, kur ir tā vieta, kur problēmu ar troksni nav.

Nervus ārstēt un empātiju attīstīt derētu tiem, kas sestdienas vakarā ap pusvienpadsmitiem sadomā grāvmalu ar trimeri patīrīt. Joprojām atceros to murgu, kad sīki bija mazi - kā knapi aizmidzināti, tā kādam savajagas paspīdzināt to verķi. Bāz to bērnu kaut pagrabā. Kaijas pret šito ir eņģeļu balsis Ēdenes dārzā. :D