Autors Tēma: Latvijai ZELTS!  (Lasīts 5009 reizes)

0 lietotājiem un 1 viesis lasa šo tēmu.

Atslēdzies Mao

Latvijai ZELTS!
« : 2016. gada 19. jūnijs, 19:03:45 »
Latvijas Lakrosa izlase prestižākajā Eiropas turnīrā Berlin Open Lacrosse 2016, izraujot uzvaru ar rezultātu 11:10 no profesionāļu AIST LACROSSE (ASV) lakrosa elites nagiem, burtiski un brutāli, neredzēta gribas un spēka spēlē iecērtot Latvijas vārdu starp Lakrosa gigantiem un blā, blā, blā.... ZELTA MEDAĻAS MUMS! Jopcik! Raudu...
« Pēdējās izmaiņas: 2016. gada 19. jūnijs, 19:38:31 no Mao »

Atslēdzies hm@

Re: Latvijai ZELTS!
« Atbilde #1 : 2016. gada 20. jūnijs, 10:07:32 »
Neticami - Latvija ir kļuvusi par lakrosa kingiem! Njā, un arī šie sportisti droši vien sāka pirms 8 gadiem ar Rimi nopirktām lakrosa nūjām..  Arī mēs toreiz nopirkām un reiz gadā pamētājām.. bet citi nelikās mierā ar šādu vienu reizi gadā un izcīnījās līdz zeltam. Priecājos! :)

Atslēdzies Luīze

« Atbilde #2 : 2016. gada 20. jūnijs, 13:26:30 »
Forši!! Tas nekas, ka man nav ne jausmas, kas ir un kā izskatās lakross....  :blushing:

Atslēdzies Mao

« Atbilde #3 : 2016. gada 25. jūnijs, 09:00:08 »
Neticami - Latvija ir kļuvusi par lakrosa kingiem! Njā, un arī šie sportisti droši vien sāka pirms 8 gadiem ar Rimi nopirktām lakrosa nūjām..  Arī mēs toreiz nopirkām un reiz gadā pamētājām.. bet citi nelikās mierā ar šādu vienu reizi gadā un izcīnījās līdz zeltam. Priecājos! :)

Bij drusku savādāk - tālajos deviņdesmitajos, no studijām CAD, kur piehaltūrēja arī vietējā lakrosa klubā ar redzamiem rezultātiem, atgriezās pāris letiņi koferos spītīgi iestūkājuši nūjas, bruņas, ķiveres, bumbas un vārtus... . Un vienu saulainu rītu tā visa ambrāža tika izkrauta kāda ciema sporta laukumā - šovs varēja sākties.

Atslēdzies reno

« Atbilde #4 : 2016. gada 25. jūnijs, 10:17:16 »
Forši!! Tas nekas, ka man nav ne jausmas, kas ir un kā izskatās lakross....  :blushing:

Man liekas, ka tas, kur skrien ar tauriņķeramajiem :rofl:

Atslēdzies Mao

« Atbilde #5 : 2016. gada 01. augusts, 08:24:07 »

Atslēdzies Minne

« Atbilde #6 : 2016. gada 01. augusts, 09:42:51 »
Latvijai vakar ZELTS arī pludmales volejbolā Klāgenfurtē. Samoilovs un Šmēdiņš.

Vai arī te drīkst tikai par lakrosu?;)

Atslēdzies Mao

« Atbilde #7 : 2016. gada 01. augusts, 16:22:23 »
Es domāt, ka te runāsim par Visām Latvijas uzvarām vai negaidītiem pārsteigumiem, īpaši izceļot nepopulāros un mazatbalstītos.

Atslēdzies tuk

Atb: Latvijai ZELTS!
« Atbilde #8 : 2025. gada 23. novembris, 13:58:22 »
Mūsējām pludmales volejbolistēm ZELTS!  :go_go:   :go_go:   :go_go:  Pirmo reizi šajā sporta veidā...

Atslēdzies tuk

« Atbilde #9 : 2026. gada 10. februāris, 23:31:15 »
 :go_go:  Olimpiskais sudrabs kamaniņās!  :go_go:

Atslēdzies tuk

« Atbilde #10 : 2026. gada 15. februāris, 02:37:39 »
 :go_go: Krūzbergam bronza!  :go_go: