Katrā gadījumā tā nav starptautisko attiecību problēma, bet gan Lielbritānijas iekšējās problēmas. Bet es nekur, nedz Lielbritānijā neesmu redzējis nevienu analīzi, kas mēģinātu izskaidrot iekšpolitikas problēmas, kas izraisīja Brexita balsojumu, kas viennozīmīgi ir protesta balsojums, kam nav nekāds sakars ar neko racionālu. Kāpēc viņas netiek analizētas - tāpēc ka nav risinājuma.
Un jebkurš, kas mēģina tajā atrast kaut ko racionālu ir dumjš vai demagogs.
Tu piedzimi tik
******, vai gāji kādos speciālos kursos?
Kādu analīzi Tu gribi? Citi lasa ziņas regulāri, nevis tikai šādos gadījumos, līdz ar to arī ir informēti par to, kādi apstākļi pamudināja Kameronu uz referenduma izsludināšanu un kāpēc viņš atkāpās. Sāc vien lasīt vecas ziņas - kas bija par iemesliem, kādēļ Kamerons uzstādija ultimātu ES, draudot ar izstāšanos no ES un kādēļ pašam Kameronam tas ultimāts bija nepieciešams tieši tajā brīdī, nevis pus gadu ātrāk vai vēlāk, tad nebūs jāgvelž, ka pamata nav, lai gan patiesībā Tu to vienkārši neesi izlasījis un tāpēc nezini, jo abu pušu argumentācija par labu savam viedoklim, parāda visas Tev nezināmās problēmas iekšpolitikā, kas Tev nav zināmas. Turklāt, tā balsojums nebija nekāds spontānais. Tas jau bija paredzēts, ka viena puse ņems virsroku ar nieka diviem procentiem, jautājums bija - kura?
Principā Tu šobrīd lieliski iederies masā, kas balsoja par izstāšanos no ES. Vispirms aizgāja nobalsot par, pēc tam (Pēc rezultātu paziņošanas), sāka googlēt, kas vispār tā ES tāda ir un kāds no tās labums Lielbritānijai.