Autors Tēma: BREXIT IN PUT, jeb fiņita ļa komedija  (Lasīts 9348 reizes)

0 lietotājiem un 1 viesis lasa šo tēmu.

Re: BREXIT IN PUT, jeb fiņita ļa komedija
« Atbilde #30 : 2016. gada 25. jūnijs, 21:12:26 »
Nu vēl viss kas var būt. Referendums automātiski nenozīmē izstāšanos, valdība to var pat neņemt vērā. Kā prognozēja Rajevskis, notiks iespēju meklēšana apiet to rezultātu. Tai skaitā iedarbinot likuma punktu par balsojušo skaita un rezultātu  attiecibu - jo referendumā nepiedalījās tie 75%.

Dari ko darīdams, gan jau kaut kas sanāks.

Atslēdzies ineshuks

« Atbilde #31 : 2016. gada 25. jūnijs, 21:42:23 »
Es ar dom, ka to lielaa meeraa veicinaaja beeglju uzspieshana... tas jau kljuust par izsmieklu... robezhpaarkaapeejus sodiit nedriikst, ne par ko citu sodiit nedriikst... tik barot un apveecinaat ar palmu lapaam...

Nevar shitaas divas kultuuras sadraudzinaat... lai Merkele pie sevis ar njem... ja jau vinjai par to maksaa...

Atslēdzies Mao

« Atbilde #32 : 2016. gada 25. jūnijs, 22:19:48 »

Atslēdzies Mao

« Atbilde #33 : 2016. gada 25. jūnijs, 22:34:09 »
...kā šķiršanās, kad viena puse paziņo, ka tai pie di@sas kopēji bērni, saistības, īpašumi, tradīcijas un bizness - vienkārši man nepatīk tavi politiskie uzskati un es aizeju. Sekas? Man neķērks. Pusdzīve kopā? Hren. Man arī būs slikti? A es tā gribu. Sučka, prasta, neizglītota sučka Tu esi - Anglija. Pagaidām ar lielo...

Atslēdzies Pūka

« Atbilde #34 : 2016. gada 26. jūnijs, 00:28:55 »
Oi Mao, pusdzīve kopā! Anglijas, kā valsts un nācijas pastāvēšana ir krietni ilgāka par 2x43 gadiem.... Un tieši pēdējo 43 gadu laikā viņi sāka zaudēt savu seju...  Tāpat kā Vācijai komplekss par WW2, tā Anglijai par impērijas laikā pastrādāto, iecietība pret bijušajiem pavalstniekiem..

Zini ko drosuli, pasaki to dzīvē kādam anglim sejā , pēc tam parunāsim...

tas_pats_lv

• Viesi
« Atbilde #35 : 2016. gada 26. jūnijs, 00:37:58 »
Tā kā nedz Angļiem, nedz Velsiešiem, nedz Ziemeļīrišiem uz Eiropas čempiona titulu futbolā nespīd, tad viņu nolēma pievērst sev uzmanību savādāk - aizsākot pārrunas par izstāšanos no ES (brexit). :)   Varbūt tagad Vācieši un Franči pārdomās?

RaFix

• Viesi
« Atbilde #36 : 2016. gada 26. jūnijs, 00:53:34 »
Tā kā nedz Angļiem, nedz Velsiešiem, nedz Ziemeļīrišiem uz Eiropas čempiona titulu futbolā nespīd, tad viņu nolēma pievērst sev uzmanību savādāk - aizsākot pārrunas par izstāšanos no ES (brexit). :)   Varbūt tagad Vācieši un Franči pārdomās?
Vēl lielāku stulbumu neesmu lasījis nevienā citā forumā, kur apspriež šo tēmu. Būtu labāk paskatījies uz procesiem britu politikā dažas nedēļas, pirms tika izsludināts referendums, tad futbols pat prātā nebūtu.

tas_pats_lv

• Viesi
« Atbilde #37 : 2016. gada 26. jūnijs, 01:57:07 »
Vēl lielāku stulbumu neesmu lasījis nevienā citā forumā, kur apspriež šo tēmu. Būtu labāk paskatījies uz procesiem britu politikā dažas nedēļas, pirms tika izsludināts referendums, tad futbols pat prātā nebūtu.
Katrā gadījumā tā nav starptautisko attiecību problēma, bet gan Lielbritānijas iekšējās problēmas. Bet es nekur, nedz Lielbritānijā neesmu redzējis nevienu analīzi, kas mēģinātu izskaidrot iekšpolitikas problēmas, kas izraisīja Brexita balsojumu, kas viennozīmīgi ir protesta balsojums, kam nav nekāds sakars ar neko racionālu.  Kāpēc viņas netiek analizētas - tāpēc ka nav risinājuma. ;) Un jebkurš, kas mēģina tajā atrast kaut ko racionālu ir dumjš vai demagogs. :)

RaFix

• Viesi
« Atbilde #38 : 2016. gada 26. jūnijs, 02:38:27 »
Katrā gadījumā tā nav starptautisko attiecību problēma, bet gan Lielbritānijas iekšējās problēmas. Bet es nekur, nedz Lielbritānijā neesmu redzējis nevienu analīzi, kas mēģinātu izskaidrot iekšpolitikas problēmas, kas izraisīja Brexita balsojumu, kas viennozīmīgi ir protesta balsojums, kam nav nekāds sakars ar neko racionālu.  Kāpēc viņas netiek analizētas - tāpēc ka nav risinājuma. ;) Un jebkurš, kas mēģina tajā atrast kaut ko racionālu ir dumjš vai demagogs. :)
Tu piedzimi tik ******, vai gāji kādos speciālos kursos?  :wtf:
Kādu analīzi Tu gribi? Citi lasa ziņas regulāri, nevis tikai šādos gadījumos, līdz ar to arī ir informēti par to, kādi apstākļi pamudināja Kameronu uz referenduma izsludināšanu un kāpēc viņš atkāpās. Sāc vien lasīt vecas ziņas - kas bija par iemesliem, kādēļ Kamerons uzstādija ultimātu ES, draudot ar izstāšanos no ES un kādēļ pašam Kameronam tas ultimāts bija nepieciešams tieši tajā brīdī, nevis pus gadu ātrāk vai vēlāk, tad nebūs jāgvelž, ka pamata nav, lai gan patiesībā Tu to vienkārši neesi izlasījis un tāpēc nezini, jo abu pušu argumentācija par labu savam viedoklim, parāda visas Tev nezināmās problēmas iekšpolitikā, kas Tev nav zināmas. Turklāt, tā balsojums nebija nekāds spontānais. Tas jau bija paredzēts, ka viena puse ņems virsroku ar nieka diviem procentiem, jautājums bija - kura?
Principā Tu šobrīd lieliski iederies masā, kas balsoja par izstāšanos no ES. Vispirms aizgāja nobalsot par, pēc tam (Pēc rezultātu paziņošanas), sāka googlēt, kas vispār tā ES tāda ir un kāds no tās labums Lielbritānijai.
« Pēdējās izmaiņas: 2016. gada 26. jūnijs, 08:08:51 no Spārka »

tas_pats_lv

• Viesi
« Atbilde #39 : 2016. gada 26. jūnijs, 02:49:06 »
Tu uzrakstīji gana daudz, bet nepiesauci nevienu argumentu, jo neviens arguments arī tevi nepārliecina. :)   

RaFix

• Viesi
« Atbilde #40 : 2016. gada 26. jūnijs, 03:13:34 »
Tu uzrakstīji gana daudz, bet nepiesauci nevienu argumentu, jo neviens arguments arī tevi nepārliecina. :)
Tev par godu Spārka pirmajā lapā ielika rakstu par argumentācijām. Izlasi, lūdzu, to vēlreiz, ja vispār esi lasījis kaut vienu reizi (Uzzināsi, kā nevajag darīt un, kāpēc Tavs minējums, ka mani neviena argumentācija nepārliecina, ir neiederīgs diskusijā, nekādi neataino manu viedokli un skaisti parāda to, ka Tev vispār šajā sakarā viedokļa nav, bet diskutēt gribās).
Pēc tam dodies uz pasaules lielākajiem ziņu portāliem un sāc lasīt visu ar Lielbritāniju saistīto, sākot ar 2014. gada oktobri - no delfiem un tvneta nekādu objektīvo informāciju neiegūsi. Kad būsi iepazinies ar šo informāciju, varēsim padiskutēt par to, cik lielā mērā šī ir tautas izvēle un cik lielā - viena cilvēka ambīcijas. Līdz tam, neredzu ne mazāko jēgu mēģināt argumentēt savu viedokli cilvēkam, kas uzskata, ka viena no ietekmīgākajām pasaules valstīm izstājas no bloka dēļ neveiksmēm sportā. Ja sākšu ar Tevi par to diskutēt, kamēr Tu pats nezini tēmas saturu, baidos, ka uzzināšu, ka savus diplomus ekonomikā, esmu paintā uzzīmējis.

tas_pats_lv

• Viesi
« Atbilde #41 : 2016. gada 26. jūnijs, 04:23:04 »
Eee ... vēl joprojām nav neviens arguments. Man sāk rasties iespaids, ka Tev nav viedokļa par Brexit, bet Tev kategoriski nepatīk futbols. Un pie tam vēl tevi nomāc, tas ka neesi savu diplomu cienīgs ... bet mēs to neapspriedīsim, jo es Tev naudu nemaksāšu. Tu priekš manis esi gana labs, tikai kluss un pārāk kautrīgs. Tad kāds Tev palika iespaids, pēc "kas jauns" un "vakara ziņu" izlasīšanas par brexit'u? :)

Atslēdzies Pūka

« Atbilde #42 : 2016. gada 26. jūnijs, 11:01:30 »
Ūja, ūja - tādi gari posti. Vai tad nebija tā, ka Kamerons gribēja no ES reformas, ja ne, piedraudēja ar referendumu. Domāju,blefoja tanī brīdī. A ES viņam figu. Bija vien jārīko.

ES vadošās valstis un birokrātiskās struktūras ir visai kūtras uz reformām. Tagad taču arī - izskan  izplūduši apgalvojumi - ES turpinās kursu kā 27 valstu savienība. Kažoka arī teica, ka kopumā ES kurss ir bijis pareizs. Kā tad, kam pareizs, kam kā nazis pie kakla.

Atslēdzies tuk

« Atbilde #43 : 2016. gada 26. jūnijs, 11:11:50 »
Interesanti, ko Karaliene Māte par šo visu domā?, no Begingemas nedzird ne pīkstiena...

Aģents 0.7

• Viesi
« Atbilde #44 : 2016. gada 26. jūnijs, 11:15:55 »
Tev par godu Spārka pirmajā lapā ielika rakstu par argumentācijām. Izlasi, lūdzu, to vēlreiz, ja vispār esi lasījis kaut vienu reizi (Uzzināsi, kā nevajag darīt un, kāpēc Tavs minējums, ka mani neviena argumentācija nepārliecina, ir neiederīgs diskusijā, nekādi neataino manu viedokli un skaisti parāda to, ka Tev vispār šajā sakarā viedokļa nav, bet diskutēt gribās).
Pēc tam dodies uz pasaules lielākajiem ziņu portāliem un sāc lasīt visu ar Lielbritāniju saistīto, sākot ar 2014. gada oktobri - no delfiem un tvneta nekādu objektīvo informāciju neiegūsi. Kad būsi iepazinies ar šo informāciju, varēsim padiskutēt par to, cik lielā mērā šī ir tautas izvēle un cik lielā - viena cilvēka ambīcijas. Līdz tam, neredzu ne mazāko jēgu mēģināt argumentēt savu viedokli cilvēkam, kas uzskata, ka viena no ietekmīgākajām pasaules valstīm izstājas no bloka dēļ neveiksmēm sportā. Ja sākšu ar Tevi par to diskutēt, kamēr Tu pats nezini tēmas saturu, baidos, ka uzzināšu, ka savus diplomus ekonomikā, esmu paintā uzzīmējis.

Es nu nemaz neiebilstu uzzināt paša RaFix argumentēto viedokli. Godīgi atzīstu, neesmu sekojis līdzi, tajā brīdī bija daudz aktuālāki jautājumi darbā risināmi, un, ņemot vērā, ka man pie urnas nebija jāiet, esmu mierīgi visu nogulējis. Tāpēc argumentēts un ziņās (ko nosacīti var pielīdzināt faktiem) balstīts viedoklis man vēl jo vairāk būs interesants. Domāju, ne man vienam.