Autors Tēma: Minets VS anālais sekss.  (Lasīts 38422 reizes)

0 lietotājiem un 1 viesis lasa šo tēmu.

Atslēdzies tuk

Re: Minets VS anālais sekss.
« Atbilde #90 : 2016. gada 11. jūlijs, 11:02:33 »
Nu re! Loks noslēdzies, problēmas risinājums - roku veiklība!

Atslēdzies Mao

« Atbilde #91 : 2016. gada 11. jūlijs, 11:32:45 »
Piezīme par onānisma kaitīgumu un izžuvušajām smadzenēm bija par iepriekšējām paaudzēm. Ar kurām salīdzinot mūsējā Mao šķiet kaut kā īpašāk sačakarēta attieksmē pret seksu.
Vai arī es Mao tekstus kaut kā nepareizi lasu?

Viss notiek, Tu lasi pareizi.

Atslēdzies Mao

« Atbilde #92 : 2016. gada 11. jūlijs, 11:35:46 »
Nu re! Loks noslēdzies, problēmas risinājums - roku veiklība!

Va ne? Jo neba jūs kādu problēmu risināsit. Zudusi paaudze VVS.

Atslēdzies Mao

« Atbilde #93 : 2016. gada 11. jūlijs, 11:41:19 »
Piezīme par onānisma kaitīgumu un izžuvušajām smadzenēm bija par iepriekšējām paaudzēm. Ar kurām salīdzinot mūsējā Mao šķiet kaut kā īpašāk sačakarēta attieksmē pret seksu.
Vai arī es Mao tekstus kaut kā nepareizi lasu?

Akal visu neizlasīju. Nu re kur izlīda tas naids, kas šajā paaudzē sēd. Mēs septiņreiz padomāsim, ko mēs gribam, vai ar leksusu maz pietiks, bet tas cūka nevis iztaisās un izlokās, kā maācēdams, lai es visa tāda atvērtos - ononē, kretīns!

Atslēdzies Mao

« Atbilde #94 : 2016. gada 11. jūlijs, 12:03:13 »
Īsā atbilde - pričom šajā tēmā Mao?

Garā atbilde, jeb slazdiņš aizvēries - es neskaitu minetus, Jūs gan. Tas, kas agrāk bija kaifs, tagad ir pienākums. Ko man vel atbildēt?

P.s. Atbilde ir visiem/ām disputa biedriem/ēm. 

Atslēdzies Mao

« Atbilde #95 : 2016. gada 11. jūlijs, 12:24:11 »
Statistiku studijā var vīram pieprasīt. Mēs esam sveši cilvēki, man nav jālec un jāskrien. Mans novērojums ir tāds, kāds ir. Loģiski būtu, ja diskusijas biedri pakasītu galvas un teiktu, ok, pamanīta problēma. Kā radās? Ko darīt? Vai tomēr pofig, lai cepās tie, kam sāp. A diskusijas biedri saka - Mao mudaks, nedi@s, viss ir īzī!

Atslēdzies tuk

« Atbilde #96 : 2016. gada 11. jūlijs, 12:28:21 »
Kam problēma, kam īzī. ;)

Atslēdzies Mao

« Atbilde #97 : 2016. gada 11. jūlijs, 12:34:52 »
Kam problēma, kam īzī. ;)

Ā, kad iebalso Tevis izvēlētu krustiņu velēšanās, Tev viss īzī? Pofig, ka bardaks turpinās, Tu savu panāci? Īzī.

Pieslēdzies Spārka

« Atbilde #98 : 2016. gada 11. jūlijs, 12:44:24 »
Pofig, ka bardaks turpinās, Tu savu panāci? Īzī.
Vai mums tagad vajadzētu veidot kampaņu par seksuālām attiecībām, kas brīvas no merkantilisma un puritānisma?
Nē, nu ja vajag - vajag.
Man gan arī viss liekas īzī.

Atslēdzies Mao

« Atbilde #99 : 2016. gada 11. jūlijs, 12:48:01 »
A mņje za deržavu obidno, un obidno dubultā, ka citiem ņje obidno.

Atslēdzies tuk

« Atbilde #100 : 2016. gada 11. jūlijs, 12:48:22 »
Tu visu gāz vienā putrā, bet ok, tas labi, ka turi rūpi par citu sexuālajām problēmām... :)
Cīnies vien, varbūt kādu tautas nobalsošanu uzrīkot, vai kādu likumu pieņemt... ;)

Atslēdzies Mao

« Atbilde #101 : 2016. gada 11. jūlijs, 12:52:54 »
Labi - šitāda versija. Ja tev nav kaifs sava vīrieša pilnbrieda našķēties, bet tikai pienākums liek, vai parāds, tad es uzskatu, ka tavās smadzenēs ir ieprogrammēts drošības ventilis, kuram tu netiec klāt, jo neesi attīstījusies brīvi, bet pakļāvusies tev apkārt dominējošai ideoloģijai.

Atslēdzies Mao

« Atbilde #102 : 2016. gada 11. jūlijs, 12:56:23 »
Tu visu gāz vienā putrā, bet ok, tas labi, ka turi rūpi par citu sexuālajām problēmām... :)
Cīnies vien, varbūt kādu tautas nobalsošanu uzrīkot, vai kādu likumu pieņemt... ;)

Es cīnos, lai visiem ir kripatiņu labāk. Protams teritorijās, kurās es, man domāt, peldu adekvāti. Kam tas nav vajadzīgs, pa lielam, nav manas uzmanības vērti. Tā būtu jābūt ideālā versijā.

viesmiiliigs

• Viesi
« Atbilde #103 : 2016. gada 11. jūlijs, 13:01:17 »
Minetu un anālo popularizēšana ir cosmo maizes darbs. Ja šie tā nedrukātu ar detalizētām pamācībām KĀ un KO, lielākā daļa pat nenojaustu, ka kaut kas tāds ir, ka to vajag un, ka ir slikti bez tā.
Un ko tur našķoties? Nav ne konča, ne spāņu vītinātā desa, kam gabaliņu nokosties. Tāds pats miesas gabals, kā roka, auss vai deguns. Tikai vēl ar "izdalījumiem", kas reti ir tik garšīgi, lai par našķi nosauktu.

Atslēdzies Mao

« Atbilde #104 : 2016. gada 11. jūlijs, 13:01:23 »
Vai mums tagad vajadzētu veidot kampaņu par seksuālām attiecībām, kas brīvas no merkantilisma un puritānisma?
Nē, nu ja vajag - vajag.
Man gan arī viss liekas īzī.

Es te cepos nedēļu slapu muguru, atnāk Spārka un saliek viesu pa failiem. ĢENIALI.
"Vai mums tagad vajadzētu veidot kampaņu par seksuālām attiecībām, kas brīvas no merkantilisma un puritānisma?
Nē, nu ja vajag - vajag."
VAJAG. Kam nevajag, vienkārši faking nepiedalās. Loģiski, ne?