Autors Tēma: Minets VS anālais sekss.  (Lasīts 38483 reizes)

0 lietotājiem un 1 viesis lasa šo tēmu.

Atslēdzies Mao

Re: Minets VS anālais sekss.
« Atbilde #105 : 2016. gada 11. jūlijs, 13:03:05 »
Minetu un anālo popularizēšana ir cosmo maizes darbs. Ja šie tā nedrukātu ar detalizētām pamācībām KĀ un KO, lielākā daļa pat nenojaustu, ka kaut kas tāds ir, ka to vajag un, ka ir slikti bez tā.
Un ko tur našķoties? Nav ne konča, ne spāņu vītinātā desa, kam gabaliņu nokosties. Tāds pats miesas gabals, kā roka, auss vai deguns. Tikai vēl ar "izdalījumiem", kas reti ir tik garšīgi, lai par našķi nosauktu.

Nu lūk - ventiļa gadījiens. Atver nākošo zemapziņas līmeni.

Atslēdzies Spārka

« Atbilde #106 : 2016. gada 11. jūlijs, 13:13:24 »
kampaņu par seksuālām attiecībām, kas brīvas no merkantilisma un puritānisma?
Ja by default tas galvā nav tā izveidojies, tad es nezinu, kāda kampaņa varētu līdzēt.

Nezinu, ko pēdējā laikā Cosmo un tml par to raksta, jo sen neesmu bijusi frizētavā. Zeltenes un Dievietes neprasiet, lai atveru. Bet atmiņā ir, ka bijušas pamācības dāmām izmantot seksu kā manipulācijas ieroci.

viesmiiliigs

• Viesi
« Atbilde #107 : 2016. gada 11. jūlijs, 13:16:55 »
Draudziņ, es to jau biju atvērusi bērnībā pirms kādiem 15 gadiem. Paskatījos, padauzījos, tagad interese tuvu nullei. Jo piedod - tas ir garlaicīgi. Turklāt- žoklis afigenna nogurst, sejas muskuļi sāp pēc tam, kad esi visu laiku piedomājusi, tai zobus +/- nosegtu un nesatraumētu to nabaga daiktu, rīkle sāp, mēle stīva, spranda sāp, mati neizķemmējamā ērkulī, tuša līdz zodam. Bļin, tas ir afigennais darbs, nevis našķošanās. Ja no sekša parastā vai anālā ir kāda fiziska bauda sev, tad nominetotā veča svētlaimīgais ģīmis un baudas gārdzieni īsti nav tas ko gribētos.

Spārk, skolā lasīju. Tur arī tos ventiļus saskrūvē - ka vajag, ka super, ka tas ir kaut kas wow, ar ko "iepriecināt" vīrieti, ka bezbožna labi un brīnišķīgi.
Jā, ir labi un brīnišķīgi, ja ar iedvesmu vari to darīt, kad sagribās, nevis kad kāds to gaida, kā defaultu prieciņu, un vēl autļaujas pārmest, ka neesi gluži riktīga, ja to negribās izveikt pa 10x dienā (tieši tā nolasās Mao vēstījums - Tu neesi normāla, ja minetot gribi reti, ne visu laiku).

Atslēdzies Spārka

« Atbilde #108 : 2016. gada 11. jūlijs, 13:25:58 »
Bļin, tas ir afigennais darbs
Tad kaut kas nav ar atmosfēru, attieksmi, taktiku vai tehniku :D Visiem zināms, cik es esmu slinka, un kaut ko nepatīkamu nekad neuzņemos.

viesmiiliigs

• Viesi
« Atbilde #109 : 2016. gada 11. jūlijs, 13:35:02 »
Tad kaut kas nav ar atmosfēru, attieksmi, taktiku vai tehniku :D Visiem zināms, cik es esmu slinka, un kaut ko nepatīkamu nekad neuzņemos.
Tur jau sākas tās problēmas - visu mērīšana pēc savas mērauklas, un traumu/ventiļu/citu pribambasu piemeklēšanu tajos, kas ir citādāki.

Atslēdzies Nāra

« Atbilde #110 : 2016. gada 11. jūlijs, 13:37:18 »
Spārka, Cosmo sen vairs nelasa frizētavās, bet lasa Cosmo forumu internetā  ;)

Atslēdzies Spārka

« Atbilde #111 : 2016. gada 11. jūlijs, 13:38:43 »
lasa Cosmo forumu internetā  ;)
Nē, to Tu nedrīksti man nodarīt :D

Atslēdzies Broms

« Atbilde #112 : 2016. gada 11. jūlijs, 13:39:57 »
Nē, to Tu nedrīksti man nodarīt :D

Baidies uzsēsties uz Cosmo foruma? :D

Atslēdzies Spārka

« Atbilde #113 : 2016. gada 11. jūlijs, 13:42:49 »
Baidies uzsēsties uz Cosmo foruma? :D
Nevaru jau noriet, ja neesmu bijusi. Bet domāju, ka varbūtība tuva nullei.

Atslēdzies Broms

« Atbilde #114 : 2016. gada 11. jūlijs, 13:53:53 »
Ar meitu sēžam un gaidam vetklīnikā.
Es lasu "Ilustrēto zinātni".
Meita piesēžas blakus un arī sāk lasīt. Es gribu pāršķirt lapu, bet vēl nevarot - jāizlasa.
Saku, aizej, tur vēl ir žurnāli.
Tēt, par ko Tu mani uzskati?! Tur tikai Cosmo. Tās stulbības neaizrauj.

Atslēdzies ineshuks

« Atbilde #115 : 2016. gada 11. jūlijs, 14:09:14 »
Mao

Es vnk paskaidroju izteiciena veesturi, nevis Tev kko adreseeju...

Atslēdzies Mao

« Atbilde #116 : 2016. gada 11. jūlijs, 17:32:19 »
Draudziņ, es to jau biju atvērusi bērnībā pirms kādiem 15 gadiem. Paskatījos, padauzījos, tagad interese tuvu nullei. Jo piedod - tas ir garlaicīgi. Turklāt- žoklis afigenna nogurst, sejas muskuļi sāp pēc tam, kad esi visu laiku piedomājusi, tai zobus +/- nosegtu un nesatraumētu to nabaga daiktu, rīkle sāp, mēle stīva, spranda sāp, mati neizķemmējamā ērkulī, tuša līdz zodam. Bļin, tas ir afigennais darbs, nevis našķošanās. Ja no sekša parastā vai anālā ir kāda fiziska bauda sev, tad nominetotā veča svētlaimīgais ģīmis un baudas gārdzieni īsti nav tas ko gribētos.

Spārk, skolā lasīju. Tur arī tos ventiļus saskrūvē - ka vajag, ka super, ka tas ir kaut kas wow, ar ko "iepriecināt" vīrieti, ka bezbožna labi un brīnišķīgi.
Jā, ir labi un brīnišķīgi, ja ar iedvesmu vari to darīt, kad sagribās, nevis kad kāds to gaida, kā defaultu prieciņu, un vēl autļaujas pārmest, ka neesi gluži riktīga, ja to negribās izveikt pa 10x dienā (tieši tā nolasās Mao vēstījums - Tu neesi normāla, ja minetot gribi reti, ne visu laiku).

Nu tak es saku - bēdu ieleja...

Atslēdzies Mangusts

« Atbilde #117 : 2016. gada 11. jūlijs, 17:42:41 »
Mao, viena teorija vien sanāk, jo mēģinājis takš neesi. Lūk, pamēģini kaut ar banānu vai gurķi, uzņemot laiku, cik apmēram viens minets ilgst, un tad gūsi attālu priekštatu par fizisko aspektu no sievietes puses.

Nesaprotu, kurā brīdī orālais sekss kļuvis par pilnvērtīgas dzimumdzīves obligātu nepieciešamību. Manuprāt, tai būtisks ir abpusējs maigums ar likumsakarīgu kulmināciju noslēgumā, nevis veids, kā pie tās nonāk.
No amount of advance planning will ever replace dumb luck

Atslēdzies Dakota

« Atbilde #118 : 2016. gada 11. jūlijs, 18:07:11 »
"Našķošanās" jau tā tiešām nav. Normālās attiecībās tas ir foršs žests no otra cilvēka, ja viņš ir gatavs (vai es esmu gatava) izdarīt kaut ko patīkamu.
Man liekas, ka cilvēki ir palikuši baigi negausīgi attiecībā uz intīmajām lietām un tā vietā, lai meklētu tādu pašu negausi pretī, cenšas visādos veidos ar labu un sliktu pielauzt otru. Kāpēc ir tik grūti pieņemt to, ka sievietei kaut kas var nepatikt? Kas tajā ir tik dīvains? Neesmu satikusi nevienu veci, kas būtu stāvā sajūsmā no idejas, ka viņam anālā atvere varētu būt kas vairāk kā tikai kakšu izvadīšanai. Jo tas ir kaut kas homoseksuāls, nepieņemams. Bet sievietei jādara viss, jāver mute vaļā, jāpriecājas par to, ka vecis grib iebāzt visu visos caurumos. Tā kā mums nebūtu izvēles iespējas. Skumji. Un man vienalga, ka citām viss patīk. Citas arī vīri drīkst klapēt, pazemot, nosaukāt un katru vakaru viņām jāgatavo 3 dažādi ēdieni un vēl jāatnes aliņš no veikala, lai vecis būtu priecīgs.

Atslēdzies Mao

« Atbilde #119 : 2016. gada 11. jūlijs, 18:46:25 »
Nu es tak saku, viss ir galvās. ...viss patīk, klopēšana un 3 ēdieni vienā maisā. Baisa bēdu ieleja...