Autors Tēma: Minets VS anālais sekss.  (Lasīts 38456 reizes)

0 lietotājiem un 1 viesis lasa šo tēmu.

Atslēdzies Nāra

Re: Minets VS anālais sekss.
« Atbilde #120 : 2016. gada 11. jūlijs, 19:01:43 »
Beidzot laikam sapratu šīs tēmas domu,bet tad to vajadzēja nosaukt - kāpēc jums nepatīk/patīk orālais sekss?
Citādi Mao vārdu un domu mežģīnēs kaklu var nolauzt.

Atslēdzies Mao

« Atbilde #121 : 2016. gada 11. jūlijs, 19:23:21 »
Ellē ratā kā man ir paveicies, es pārsvarā esmu saticis sievietes, kam "viss patīk". Pa jums sanāk, ka viņas visas ir tērētas. Jeb otrādi tomēr? Nav? Aptauja:
Kurš ir neriktīgs?
1. kam viss patīk, interesē un davai vēl...
2. Nezinu, ij nevajag, nemūžam neticēšu, ka "viss" var patikt.

Lūdzu, briedušai aptaujai papildu jautājumus, lai objektīvi.

viesmiiliigs

• Viesi
« Atbilde #122 : 2016. gada 11. jūlijs, 19:24:21 »
Neriktīgi ir tie, kas nespēj pieņemt un sagremot, ka citi var būt citādāki.

Atslēdzies Mao

« Atbilde #123 : 2016. gada 11. jūlijs, 19:32:01 »
Kad nepiedalās, nav savādāks. Nepiedalās, nemeklē, neizzin - tam būs jāmeklē cits apzīmējums.

Atslēdzies Dakota

« Atbilde #124 : 2016. gada 11. jūlijs, 19:42:31 »
Ellē ratā kā man ir paveicies, es pārsvarā esmu saticis sievietes, kam "viss patīk". Pa jums sanāk, ka viņas visas ir tērētas. Jeb otrādi tomēr? Nav?
Ne jau tērētas. Ja patīk, lai dara. Citām arī patīk, ka viņas iekausta. Viss normāli, kamēr tas ir abpusēji pieņemami un nekas netiek uzspiests. Bet nevajag jau tāpēc sākt štukot, ka tām, kam tas nav pieņemami, nav nākošais līmenis prātiņā atslēdzies. Esmu novērojusi dzīvē, ka lielākie spriedelētāji par domu/prāta līmeņiem ir tieši tie, kam pašiem vajadzētu pavērt to apvārsni plašāk dažā labā jautājumā. Vai arī kaut kas ir atvēries par daudz.

Atslēdzies Mao

« Atbilde #125 : 2016. gada 11. jūlijs, 19:48:15 »
Ne jau tērētas. Ja patīk, lai dara. Citām arī patīk, ka viņas iekausta. Viss normāli, kamēr tas ir abpusēji pieņemami un nekas netiek uzspiests. Bet nevajag jau tāpēc sākt štukot, ka tām, kam tas nav pieņemami, nav nākošais līmenis prātiņā atslēdzies. Esmu novērojusi dzīvē, ka lielākie spriedelētāji par domu/prāta līmeņiem ir tieši tie, kam pašiem vajadzētu pavērt to apvārsni plašāk dažā labā jautājumā. Vai arī kaut kas ir atvēries par daudz.

Kā var pārdzīvot, ja atvēries pa daudz? Jāpriecājas pa manam.

Atslēdzies mellene88

« Atbilde #126 : 2016. gada 11. jūlijs, 19:48:23 »
Ellē ratā kā man ir paveicies, es pārsvarā esmu saticis sievietes, kam "viss patīk". Pa jums sanāk, ka viņas visas ir tērētas.

Tiešām ,tiešām??? :confused:

un cik ilgi tev turas ..pēc statistikas,katra no viņām???
ja buutu viss bumbās tad nebūtu šādas diskusijas...100%
Ja Zeme tiešām būtu plakana, kaķi jau sen, visu no tās būtu nometuši lejā.
IG- mellenessniega

Atslēdzies tuk

« Atbilde #127 : 2016. gada 11. jūlijs, 19:55:25 »
Nepiedalās, nemeklē, neizzin - tam būs jāmeklē cits apzīmējums.

Pārsvarā jau tā meklēšana/izzināšana notiek jaunībā.
Nobriedušas personas jau tomēr zina kas der/neder, patīk vai ne.
Ne vienmēr viss mēģinātais ir atkārtošanas vērts. ;)

viesmiiliigs

• Viesi
« Atbilde #128 : 2016. gada 11. jūlijs, 20:19:30 »
Kad nepiedalās, nav savādāks. Nepiedalās, nemeklē, neizzin - tam būs jāmeklē cits apzīmējums.
Mao, seksuālās preferences katram var būt citādākas. Tas nenozīmē, ka nav notikusi izzināšana. Vnk - izrādījās, ka konkrētajam cilvēkam tas nav bijis piemērots.
Piemēram kartupeļi. Lielākā daļa LV kartupeļus rij kā maizi. Daļa ēd, ja nav nekā cita. Vēl daļa šad tad reti, bet tad ar vipendroniem, ne prosta vārītus. Bet ir arī tādi, kam no kartupeļu smakas rauj uz augšu. Kurš no viņiem būs tas nenormālais? Visi normāli, tikai gaume un patikšana atšķiras.

Atslēdzies Emīlija

« Atbilde #129 : 2016. gada 11. jūlijs, 21:33:41 »
Bet nē. Vienalga vajag sašķirot, obligāti. Tie - foršie, tie - neforšie (kam dzīve paiet bez seksa virsotnēm).

Lielākoties cilvēkiem ar laiku kļūst skaidrs, ko viņi grib un ko negrib. Ēst, dzert, seksot. Un viņi brīvi to pasaka. Nepatīk? Neēd. Ej garām, un savu viedokli iebāz sev.Tur. Spēj pasniegt tā, lai tomēr man gribas pamēģināt to, ko neēdu? Pagatavot tā, lai man iegaršojas? Tad tu esi meistars. Ak nespēj? Skat. punktu par sava viedokļa novietošanu tumšā vietā.

Pieslēdzies Spārka

« Atbilde #130 : 2016. gada 11. jūlijs, 22:17:42 »
Mums te iet kā tiem 3 aklajiem ar ziloni; katram atsevišķajam viedoklim taisnība, bet kopā nesalīmējas :D

Atslēdzies dip

« Atbilde #131 : 2016. gada 11. jūlijs, 22:39:48 »
Taada mazliet pajociigi agresiiva diskusija :smoker: Ir filma "Kaa saglaabt lauliibu". Tur, manupraat, taa smalki tiek iekshaa cilveeka smadzenees, vai kaa Mao saka - galvaa.
Varbuut mineta patikshana/nepatikshana ir atkariiga arii no pirmaas reizes? Briivpraatiigi vai lai izpatiktu. Nezinu, man jau skjiet, ka tas ir interesanti. Vareetu pat teikt, ka radoshi. Ja naak no iekshaam :shampis:

Atslēdzies Camma

« Atbilde #132 : 2016. gada 12. jūlijs, 01:09:24 »
Nu kad fizioloģija, tad fizioloģija...
Nez kā tas gadījies, bet daba salikusi neizskaidrojamā tuvumā sāpju un baudas kairinājumus. Tas nozīmē tikai vienu - katru vīrieti ir kārtīgi jāizdrāž anāli un tā, lai prostata piecas dienas īdētu. Vēl labāk, ja plaisas ānusā neļauj pakakāt kādu nedēļu. Citādi sekss ir nepilnvērtīgs.
Skūpstoties apmaiņa ar siekalām ir pilnīgi dabisks process. Atsūkāto spermu spļaut ārā būtu aizvainojoši. Kā var iedomāties, ka mīļotā vīrieša prostatas un sēklinieku izdalījumu sajaukums kopā ar dažām urīna pilēm ir kas tik negaršīgs?
No otras puses - sievietes orāla apmierināšana mēnešreižu laikā būtu adekvāts pretīdāvinājiens. Gadās taču, ka tām cācām viss iekšpusē ir tik sāpīgs šajā laikā. Bet seksu gribās. Nu tad, kungi, apsieniet baltus šircīšus un atstrādājiet ar mēli un lūpām. Pirkstus nekur nebāzt! Tas nekas, ja gadīsies kādu gabaliņu nolobītas, asiņainas gļotādas norīt - pirmkārt, gaļa ir un paliek gaļa, otrkārt - tur ir daudz vērtīgu vielu, hormonus ieskaitot. Nespļaudīties! Un ģīmi palagos neslaucīt! Izrādīt nepatiku ir nepieņemami.
Un visbeidzot - par apvāršņu atvēršanu. Var jau būt, ka ir fascinējoši stāvēt uz debesskrāpja jumta un redzēt sauli. Tajā pašā laikā nesaskatīt neko citu, kā pelēkzilu smoga mutuli visapkārt. Bet var izbaudīt katru skarenes puduri un biškrēsliņu dzeltenumu, sajust bišu amoliņa smaržu, sadzirdēt sienāža čirpstus guļot zaļā pļavā un neredzot neko tālāk par saulē sakarsušā priežu meža malu.
Lai kaut visi kosmi pasaulē auro par kanibālisma priekiem, man tie ir sveši, es labāk pārtikšu no avenēm un bietēm...
P.S. Pēdējos 10 gados pasaulē novērota ievērojama dzemdes kakla vēža izplatības samazināšanās un tā izraisītās mirstības sarukums. Toties palielinājies galvas un kakla (head and neck) vēžu skaits. Zinātne (un ne tikai britu) sliecas domāt, ka cilvēka papilomas vīrusi maina prioritārās dislokācijas vietu....Domājiet nu, kur un kāpēc....
« Pēdējās izmaiņas: 2016. gada 12. jūlijs, 01:25:08 no Camma »
Visus sakost!

Atslēdzies ineshuks

« Atbilde #133 : 2016. gada 12. jūlijs, 06:33:33 »
Es shitiem teoretizeetaahiem vienaadinj piedaavaaju.vinju versiju par A uz vinjiem pashiem izveikt... fiksi paarskatiitu viedokli...

Atslēdzies Camma

« Atbilde #134 : 2016. gada 12. jūlijs, 07:28:37 »
Pārlasīju tēmu pa diagonāli vēlreiz un....
Sagribēju atvainoties šeit runājošajiem (domāju - forumu kā tādu) kungiem par savu uzbraucošo un ne visai estētisko komentu. Jo, kā rādās Mao ir vienīgais bikšainis, kuram šī tēma tik aktuāla. Trīsdesmit dāmas pūlās iestāstīt vienam tēvainim, ka kaut kas nav īsti tā, kā porņikos rāda. 30:1.
Stulbās bābas. Patiesībā, jau pēc pirmās lapas viss bija skaidrs, bet kreklu uz krūtīm dīrāt aš 10 lapu garumā? Un ko? Pārliecinājāt kādu, ka minets priekš sievietes nav debesmanna?
Visus sakost!