Autors Tēma: Minets VS anālais sekss.  (Lasīts 38517 reizes)

0 lietotājiem un 1 viesis lasa šo tēmu.

Atslēdzies kvadra

Re: Minets VS anālais sekss.
« Atbilde #135 : 2016. gada 12. jūlijs, 08:18:33 »
...Stulbās bābas. Patiesībā, jau pēc pirmās lapas viss bija skaidrs, bet kreklu uz krūtīm dīrāt aš 10 lapu garumā? Un ko? Pārliecinājāt kādu, ka minets priekš sievietes nav debesmanna?
Diezin vai. Drīzāk kungs gūs apstiprinājumu savai pārliecībai par masveidīgu sieviešu apsēstību ar bērnībā iegūtiem tarakāniem. Epidēmija, bēdu ieleja un zudusī paaudze, točen.

Atslēdzies Mao

« Atbilde #136 : 2016. gada 12. jūlijs, 08:54:38 »
Ellē ratā kā man ir paveicies, es pārsvarā esmu saticis sievietes, kam "viss patīk". Pa jums sanāk, ka viņas visas ir tērētas.

Tiešām ,tiešām??? :confused:

un cik ilgi tev turas ..pēc statistikas,katra no viņām???
ja buutu viss bumbās tad nebūtu šādas diskusijas...100%

Pēdējā "dullā" nomira 3 gadus apakaļam. Noturējās no 2006. ... . Nav viss bumbās, klasikus vulgaris kakpopalis, loģiski saprotu, ka nevienam neko neuzspiedīšu, A vispār nav mans jājamzirdziņš, M gan, bet Jūs tak nelasat, kad kviecat. Bet visvairāk man patīk cilvēki, kas filozofiskos strīdos saka ...100% zinu, ka man taisnība. Staļiniņi atradušies.

Atslēdzies Camma

« Atbilde #137 : 2016. gada 12. jūlijs, 09:04:51 »
Ups, Mao vienīgo spoguli sasitis....
Visus sakost!

Atslēdzies Mao

« Atbilde #138 : 2016. gada 12. jūlijs, 09:10:06 »
Es shitiem teoretizeetaahiem vienaadinj piedaavaaju.vinju versiju par A uz vinjiem pashiem izveikt... fiksi paarskatiitu viedokli...

Ā, lūk kāpēc pilna pasaule geju... . Nu loģiski argumenti, tā tik turēt.

Atslēdzies ineshuks

« Atbilde #139 : 2016. gada 12. jūlijs, 09:23:32 »
Ar gejiem tur kaareiz nekaada sakara...

Atslēdzies Mao

« Atbilde #140 : 2016. gada 12. jūlijs, 09:26:33 »
Kā nekāda? Tak sekoja priekšlikumam, pamēģināja un gatavs!

Atslēdzies Mao

« Atbilde #141 : 2016. gada 12. jūlijs, 09:30:36 »
Nu kad fizioloģija, tad fizioloģija...
Nez kā tas gadījies, bet daba salikusi neizskaidrojamā tuvumā sāpju un baudas kairinājumus. Tas nozīmē tikai vienu - katru vīrieti ir kārtīgi jāizdrāž anāli un tā, lai prostata piecas dienas īdētu. Vēl labāk, ja plaisas ānusā neļauj pakakāt kādu nedēļu. Citādi sekss ir nepilnvērtīgs.
Skūpstoties apmaiņa ar siekalām ir pilnīgi dabisks process. Atsūkāto spermu spļaut ārā būtu aizvainojoši. Kā var iedomāties, ka mīļotā vīrieša prostatas un sēklinieku izdalījumu sajaukums kopā ar dažām urīna pilēm ir kas tik negaršīgs?
No otras puses - sievietes orāla apmierināšana mēnešreižu laikā būtu adekvāts pretīdāvinājiens. Gadās taču, ka tām cācām viss iekšpusē ir tik sāpīgs šajā laikā. Bet seksu gribās. Nu tad, kungi, apsieniet baltus šircīšus un atstrādājiet ar mēli un lūpām. Pirkstus nekur nebāzt! Tas nekas, ja gadīsies kādu gabaliņu nolobītas, asiņainas gļotādas norīt - pirmkārt, gaļa ir un paliek gaļa, otrkārt - tur ir daudz vērtīgu vielu, hormonus ieskaitot. Nespļaudīties! Un ģīmi palagos neslaucīt! Izrādīt nepatiku ir nepieņemami.
Un visbeidzot - par apvāršņu atvēršanu. Var jau būt, ka ir fascinējoši stāvēt uz debesskrāpja jumta un redzēt sauli. Tajā pašā laikā nesaskatīt neko citu, kā pelēkzilu smoga mutuli visapkārt. Bet var izbaudīt katru skarenes puduri un biškrēsliņu dzeltenumu, sajust bišu amoliņa smaržu, sadzirdēt sienāža čirpstus guļot zaļā pļavā un neredzot neko tālāk par saulē sakarsušā priežu meža malu.
Lai kaut visi kosmi pasaulē auro par kanibālisma priekiem, man tie ir sveši, es labāk pārtikšu no avenēm un bietēm...
P.S. Pēdējos 10 gados pasaulē novērota ievērojama dzemdes kakla vēža izplatības samazināšanās un tā izraisītās mirstības sarukums. Toties palielinājies galvas un kakla (head and neck) vēžu skaits. Zinātne (un ne tikai britu) sliecas domāt, ka cilvēka papilomas vīrusi maina prioritārās dislokācijas vietu....Domājiet nu, kur un kāpēc....

Tā jau ir - viens uz diskusiju atnāk, lai strīdētos un uzzinātu, cits lai izkautos un apmierinātos.

Atslēdzies ineshuks

« Atbilde #142 : 2016. gada 12. jūlijs, 09:40:05 »
Viiriesha patika pret anaalu stimulaaciju un patika pret savu dzimumu galiigi nav viens un tas pats...

Atslēdzies Mao

« Atbilde #143 : 2016. gada 12. jūlijs, 09:46:25 »
Viiriesha patika pret anaalu stimulaaciju un patika pret savu dzimumu galiigi nav viens un tas pats...

Nu ja? Kāda starpība, kurš dzimums stimulē? Ja patīk?
Ā, sapratu - gejus vienkārši neiepīt/neaiztikt.

viesmiiliigs

• Viesi
« Atbilde #144 : 2016. gada 12. jūlijs, 09:48:02 »
Vispār jau klīst baumas, ka geji ir daudz naskāki uz orālo, ne anālo stimulāciju.

Atslēdzies ineshuks

« Atbilde #145 : 2016. gada 12. jūlijs, 09:51:38 »
Starpiiba taada, ka ne visiem staav uz savu dzimumu...

Ok, es off... apnika paralogjiskie secinaajumi...

Atslēdzies kvadra

« Atbilde #146 : 2016. gada 12. jūlijs, 09:55:59 »
Nu ja? Kāda starpība, kurš dzimums stimulē? Ja patīk?
Ā, sapratu - gejus vienkārši neiepīt/neaiztikt.
Ā, sapratu, kāda starpība, kurš to minetu taisa, tikpat labi var arī gejs, ne? Varbūt viņam pat labāk sanāks, jo šis veča izjūtas zin "no iekšām"...

Atslēdzies daddy

« Atbilde #147 : 2016. gada 12. jūlijs, 13:41:52 »
VISINTERESANTĀKAIS šajā sāgā ir tas, ka viedokļi un aktivitātes pārsvarā birst no sievietēm :) 

Jums tas (anālais & minets) TIEŠĀM šķiet tik būtiski?? :) ...kaut kādas sāpes vai nepiepildītas vēlmes, kas šādi laužās ārā pie mazākā kairinājuma (Mao)??  :m:   

Atslēdzies kvadra

« Atbilde #148 : 2016. gada 12. jūlijs, 14:09:39 »
VISINTERESANTĀKAIS šajā sāgā ir tas, ka viedokļi un aktivitātes pārsvarā birst no sievietēm :) 

Jums tas (anālais & minets) TIEŠĀM šķiet tik būtiski?? :) ...kaut kādas sāpes vai nepiepildītas vēlmes, kas šādi laužās ārā pie mazākā kairinājuma (Mao)??  :m:   
daddy, Tev taisnība. Pati nupat sajutos kā tāda muļķe, ka pavilkos.  ;)
Laikam tiešām vēstījums "visas jūs, tādas un šitādas, ja nekrītat kā mušas uz TO meduspodu, esat defektīvas un ar tarakāniem", kaut kā aizskāra un uzvilka... Nuja. No manis punkts.

Atslēdzies Mao

« Atbilde #149 : 2016. gada 12. jūlijs, 14:17:53 »
A par ko tēma? Ā, ka A ir nebūtisks intīmās attiecībās, M gan būtisks. Autora prāt.