Autors Tēma: peldkostīmu izmēri  (Lasīts 14863 reizes)

0 lietotājiem un 1 viesis lasa šo tēmu.

Atslēdzies tuk

Re: peldkostīmu izmēri
« Atbilde #15 : 2016. gada 26. jūnijs, 20:05:43 »
Saki Triumph ja? OK mēģināšu tur, Es līdz šim meklēju vienkārši drēbju bodēs, nu kā H&M ...

Veļas ražotājiem arī tās “konstrukcijas“ parasti jēdzīgākas,
kas nav mazsvarīgi lielākam krūšu  izmēram.
Varbūt vietējiem ražotājiem arī var aci uzmest, Rosmei, Laumai, paskaties mājaslapas.

Atslēdzies Nāra

« Atbilde #16 : 2016. gada 26. jūnijs, 20:07:17 »
Esmu kopīgo peldkostīmu cienītāja bijusi vnm,jo kaitina tā biksīšu rakustīšana un bailes,ka pazudīs augšiņa. Diemžēl par tēmu neko pateikt nevaru,jo peldkostīms viens un tas pats ir jau bezmaz no jaunības dienām, jo peldkostīmu modē nesekoju un cik tad te ir tā vasara...

Atslēdzies nure

« Atbilde #17 : 2016. gada 26. jūnijs, 20:44:37 »
Kāpēc lai neskatītos veikalos, kur ir S M L izmēri? Sporta veikalos tā ir, kas bija vēl viena vieta kur meklēju. Ja es zinātu, kur sameklēt un kā meklēt es taču šeit nejautātu, vai ne?
Paskatījos rosmes lapā, viņiem ir tikai 2 modeļi, vai visi staigā vienādos pelkostīmos? Kaut kur taču atrod?
Man ar problēma uzradās, jo izjuka pirms gadiem 10 pirkts peldkostīms.

Atslēdzies tuk

« Atbilde #18 : 2016. gada 26. jūnijs, 20:59:38 »
Visi neiepērkas Rosmē:).
Vislabāk pievērsties nūdismam, tad problēmas atkrīt;).

Atslēdzies Nāra

« Atbilde #19 : 2016. gada 26. jūnijs, 21:19:20 »
Eu nu hallo,aizej uz Maximu kaut vai,gan kko piemeklēsi. Vai uz humpalām. Nav jau kāzu kleita,piedod.

Atslēdzies Mangusts

« Atbilde #20 : 2016. gada 26. jūnijs, 22:19:11 »
D,E ar striķīšiem saturēt īsti nesanāk. Vismaz man nepatīk, kā izskatās. Pašai uz savu D vislabākie šķiet tie, kam augšiņa sienama ap kaklu.
Bet izmēri atkarīgi no modeļa un ražotāja - vai tikai S, M, L, vai sīkāk. Arī Prismā nopērkami peldkostīmi, kam krūšturu izmēriem norādīts bļodiņas lielums.  Bet jebkurā gadījumā 75E varētu būt problēmas atrast. Vispār, tiklīdz bļodiņa virs C, izvēle krietni sarūk.
No amount of advance planning will ever replace dumb luck

Mango bez paroles

• Viesi
« Atbilde #21 : 2016. gada 26. jūnijs, 22:54:12 »
Es gan saprotu problēmu. Jo ir arhaiski veikali, kas tirgo peldiķus 36, 38, 40 izmēros.
Ja tev ir 36 izmērs, tad automātiski tiek pieņemts, ka esi dēlis, ja 40, tad dženifera lopesa. Kas tas par murgu?!

Vienīgi par h&m nepiekrītu, jo manējie nāk no šī, un tur ir visādi izmēri, p., 36 a, 36 b, 36 d utt. Pērku ārzemijā, nezinu, kā ir LV.

Atslēdzies nure

« Atbilde #22 : 2016. gada 27. jūnijs, 00:27:17 »
Tie pat nav arhaiski, ir veikals Calzedonia, kas it kā specializējas peldkostīmos, viss ir tikai 36, 38, 40 tas ko es gribēju saprast, kā tas darbojas pretī krūšturu sistēmai, kura manuprāt ir vienkārša un saprotama un kāpēc peldoskītmiem šitā nav

Atslēdzies kvadra

« Atbilde #23 : 2016. gada 27. jūnijs, 08:13:39 »
Pa manam, šodien pēc rakstītā izmēra vispār nevar vadīties ne tikai peldkostīmu, bet da jebkāda apģērba izvēlē, jo katrs ražotājs marķē izmērus pēc saviem ieskatiem, lasi - pēc ķēķa lampiņas. Ja es vienā dienā nopērku divas blūzes, no kurām viena skaitās L, otra XXXXL, un abas man vienādi der, tāpat kā 36. un 38. izmēra zābaki, tad kaut kas ar tiem izmēriem nav lāgā. Pirkt var tikai to, kas apčamdīts, uzmērīts un atzīts par derošu esam.

Atslēdzies itta

« Atbilde #24 : 2016. gada 27. jūnijs, 14:11:00 »
Nezinu, parasti uzmetot aci jau uzreiz skaidrs vai ir luga vai nav... biezi ir pirkts no reizes panjemot uz aci un tik tad skatoties izmeerus, parasti traapu desmitniekaa... Par auksinjaam runājot liela loma ir ariii modelim ne tikai izmeeram nu un jaa izmeeru sisteemas ir entaas, liidz ar to taa pat uz aci caur uzlaikosanas kabiini citaadi buus auzas...
... visvairāk cilvēkus satuvina kopīga nodarbošanās ar muļķībām ...

Atslēdzies ineshuks

« Atbilde #25 : 2016. gada 27. jūnijs, 14:17:05 »
Jāatzīst, ka peldkostīmam nekad izmēru neesmu skatījusies. Ir striķīši, kaut kas pa vidu, krāsa ok - ņemams.

Shitaa, man liekas, var nelielu kruushu iipashnieces...

Atslēdzies itta

« Atbilde #26 : 2016. gada 27. jūnijs, 14:35:00 »
Shitaa, man liekas, var nelielu kruushu iipashnieces...

Es ar savu c/d arii taa esmu dariijusi, viss atkariigs no taa vai cilveeks speej noveerteet objektiivi visu...

viesmiiliigs

• Viesi
« Atbilde #27 : 2016. gada 27. jūnijs, 14:35:05 »
Man liekas, ka drīzāk otrādāk - lielajām, ka tik galiņi nosegti (ja sienamie trīsstūrīši piemēram). Mazās pārlieku lielā pazudīs kā zem palagiem.

Atslēdzies tuk

« Atbilde #28 : 2016. gada 27. jūnijs, 14:35:43 »
Skaistai bildei vajag arī labu ietvaru:).
Peldkostīmu tāpat kā veļu jāizvēlas rūpīgi, nevar šā tā;).

Atslēdzies itta

« Atbilde #29 : 2016. gada 27. jūnijs, 15:14:46 »
Skaistai bildei vajag arī labu ietvaru:).
Peldkostīmu tāpat kā veļu jāizvēlas rūpīgi, nevar šā tā;).

Man vislabaakie pirkumi ir bijusi ieraudziiju - iekaaroju - nopirku - uzvilku - vau :)