Autors Tēma: Rasnačs un skapis  (Lasīts 3527 reizes)

0 lietotājiem un 1 viesis lasa šo tēmu.

Atslēdzies ...(cita)

Rasnačs un skapis
« : 2016. gada 28. jūnijs, 19:13:51 »
Kas tas ir - pilnīga nesodāmības apziņa, elementārs prāta trūkums un nespēja analizēt situāciju? Nudien nesaprotu, kāda suņa pēc Rasnačs (tieslietu ministrs), pēc jau zināmās Beļēviča epopejas ar pumpu, nepārveda to skapi ar kādas firmas palīdzību?
« Pēdējās izmaiņas: 2016. gada 28. jūnijs, 19:33:00 no Spārka »

Atslēdzies tuk

Re: Rasnačs un skapis
« Atbilde #1 : 2016. gada 28. jūnijs, 19:27:51 »
Kaut kas tajos skapjos ir - dažs iznāk no skapja, dažs pārvieto, citam skelets skapī... :).

Atslēdzies reno

« Atbilde #2 : 2016. gada 28. jūnijs, 20:26:14 »
es taisni nodomāju -vēl viena pumpa

Atslēdzies Spārka

« Atbilde #3 : 2016. gada 28. jūnijs, 20:30:25 »
Ja kaut kas pārsteidz, tad tas, ka skapi vedis pie līgavas :D

Atslēdzies tuk

« Atbilde #4 : 2016. gada 28. jūnijs, 20:47:53 »
Mani pārsteidz tas, ka skapja vešanu ministrs raksturo kā “ārkārtas situāciju“.
Nu ļoti ārkārtējs pasākums.

Atslēdzies ...(cita)

« Atbilde #5 : 2016. gada 28. jūnijs, 20:57:11 »
Un viss tas, lai ietaupītu daždesmit eiro. Kaut arī nav labi skatīties citu maciņos, bet tā nu nebūtu tā summa, kuras dēļ šāda ienākumu līmeņa cilvēkiem būtu vērts riskēt ar reputāciju un stāvokli...

Atslēdzies Trix

« Atbilde #6 : 2016. gada 28. jūnijs, 20:59:44 »
Ā, interesanta dzīve, ja nelasa ziņas.
Ielido forumā, izlasa, ka tēma par R...ču un skapi, un pirmā doma - ko tad varavīksnes zēns jaunu izstrādājis?
Es visu atceros, Ričard...

Atslēdzies tex

« Atbilde #7 : 2016. gada 29. jūnijs, 10:42:18 »
Ja kaut kas pārsteidz, tad tas, ka skapi vedis pie līgavas :D
Kas tur tāds? Svaiga love, fiksi jāpārvācas, domā ne ar galvu, bet citu vietu... nu sanāca... apprecēsies, aizmirsīsies :D
Štrunts. Tiešām lielāku skādi valstij neviens vēl nav nodarījis?

Atslēdzies Spārka

« Atbilde #8 : 2016. gada 29. jūnijs, 10:45:07 »
Kas tur tāds? Svaiga love
Tie ir mani stereotipi, ka R bija jābūt pirmajā un vienīgajā apnikušajā laulībā, viņš tā par tradicionālām vērtībām stāv un krīt :)

Atslēdzies tex

« Atbilde #9 : 2016. gada 29. jūnijs, 11:19:03 »
Te nu jāsaprot, ko kurš ar tām "tradicionālajām vērtībām" domā...
Nacionāļu šovinisti grib vnk ierobežot sievietes, kas ir vēsturiski klasisks un efektīvs līdzeklis varas iegūšanai un noturēšanai pār tautu.
No otras puses, vairot tautu, lasi, radīt pēc iespējas vairāk pēcnācējus šobrīd varētu būt tautas interesēs... Bet, tad nevajadzētu traucēt arī citiem, kas to vēlas, neatkarīgi no viņu attiecību veida(kamēr visi iesaistītie ir pilngadīgi, pieskaitāmi un apzinās, kur iesaistās), orientācijas un reliģiskās (ne)piederības... Gluži otrādi radīt pēc iespējas ērtus apstākļus visiem un jebkam, lai vairojas un tautas būtu pēc iespējas vairāk - tur gan ir pretruna...
Un vsp tā or pozīcija, kuras dēļ nacionāļi pat migrantu ordu priekšā nekad nedabūs manu balsi.
Liekuļi viņi ir. Un tiem, kas balsos par viņiem ar cerību, ka apturēs migrantus: duraki... acīmredzami visi eiropas vadošie jau ir nopirkti... šie liekuļi pārdosies pie 1. izdevības.

Atslēdzies tuk

« Atbilde #10 : 2016. gada 29. jūnijs, 12:21:00 »
Štrunts. Tiešām lielāku skādi valstij neviens vēl nav nodarījis?

Tāpat kā pumpas gadījumā stāsts ne par skādi,
bet par priekšstāvju visatļautību. Par ētiku un morāli.

Atslēdzies kvadra

« Atbilde #11 : 2016. gada 29. jūnijs, 13:05:51 »

Tāpat kā pumpas gadījumā stāsts ne par skādi,
bet par priekšstāvju visatļautību. Par ētiku un morāli.

Es teiktu, ka drīzāk par... kā to lai nosauc... stulbumu, vai? Vai tad tiešām nesajēdz, ka "tautas priekšstāvja" amatam ir savas garozas, viena no kurām ir - atrasties kā zem lupas? Belēviča gadījums neko nav iemācījis?
Štrunts par to skapi, nevienam nekāda skāde no šamā pārvešanas nav cēlusies, un lai pirmo akmeni met tas, kas nekad nav dienesta auto personīgām vajadzībām izmantojis. Bet vai tad tiešām tieslietu (!) ministrs nevar izdomāt, kā to izdarīt, piesedzot savu pakaļu tā, lai neviens likumiski piekasīties nevarētu, un nebūtu tagad kā tādam skolaspuikam publiski grēki jānožēlo? 
Nez, nebija iespējams darbā iesniegumu uzrakstīt ar tekstu "lūdzu atļaut izmantot..." un iemaksāt tos 20eur kasē par kvīti, nevis dot šoferim (!) ?

Atslēdzies olgucis

« Atbilde #12 : 2016. gada 29. jūnijs, 13:09:50 »
Pirmais, kas ienāca prātā,- Man mājās vairs nav  vietas nevienam skapim! Līdz ar to, neesmu apdraudējums nevienam potenciālam pielūdzējam ;o))))  Bet laiki mainās, ja agrāk vīrietis mainīja dislokācijas vietu ar koferi rokās, tagad šamie ierodas ar skapi...

Atslēdzies Mao

« Atbilde #13 : 2016. gada 29. jūnijs, 13:16:40 »
Rasnačs ir..... . Tā vēl 90ajos gudrākie darīja - naudu es izmaksāju, kur palika, šoferim prasiet. Kapēc pilns pagrabs ar kontrabandas spirta pudeļu kastēm? Es tak vaļā kastes neplēsu, kā es varēju zināt, ka uz pudelēm nav akcīzes? Jeb kurš jurists pateiks, ka principā esi izsprucis, jo šoferis, krāpnieks kvīti/pavadzīmi tā arī neatnesa...
« Pēdējās izmaiņas: 2016. gada 29. jūnijs, 13:55:54 no Mao »

Atslēdzies ...(cita)

« Atbilde #14 : 2016. gada 29. jūnijs, 13:52:19 »
Tad viņam tā uznāk un atkārtojas. Hroniska vaina.  :rat: