Autors Tēma: Vaksaacija  (Lasīts 1293 reizes)

0 lietotājiem un 1 viesis lasa šo tēmu.

Atslēdzies Afrora

Vaksaacija
« : 2016. gada 30. jūnijs, 11:21:23 »
Luudzu iesakiet salonu Riigaa kur var novakseet kaajas. Visaa garumaa. Par cenu ar buushu pateiciiga :)
Под самым красивым хвостом павлина скрывается самая обычная куриная жопа. Так что меньше пафоса, господа. /Ф. Раневская/

Atslēdzies Pūka

Re: Vaksaacija
« Atbilde #1 : 2016. gada 30. jūnijs, 13:11:22 »
Cik saprotu, runa iet par procedūru, kuru nevar veikt mājas apstākļos? Fotoepilācija?

viesmiiliigs

• Viesi
« Atbilde #2 : 2016. gada 30. jūnijs, 13:24:52 »
Augšstilbi + apakšstilbi = 23eur
Pūka, ne katrs to grib, var, patīk darīt pašam. Ja man pašai ar vasku mājās tas aizņem stundu, tad salonā max 10min.

Atslēdzies daddy

« Atbilde #3 : 2016. gada 30. jūnijs, 13:28:46 »
tas var būt arī no "matainības" atkarīgs :)  es piem mašīnas salonu reizēm iztīru pats, bet reizēm uzticu profesionāļiem :))
pieļauju, ka arī kājas var tā "aizlaist", ka...tikai ar profesionāliem instrumentiem un metodēm :d :D

Atslēdzies Nāra

« Atbilde #4 : 2016. gada 30. jūnijs, 13:32:53 »
Afror, Tavā mītneszemē vai tad nav latviešu diaspora,kas ar to nodarbojas pa lētām cenām, cik zinu,tā ir. Te ej, kur gribi,visur būs lētāk par 100.

Atslēdzies Afrora

« Atbilde #5 : 2016. gada 30. jūnijs, 15:28:42 »
Cik saprotu, runa iet par procedūru, kuru nevar veikt mājas apstākļos? Fotoepilācija?
ne parastaa vaksaacija. Es kaut kaa nevaru un nevaru sanjemties sev spalvas izraut :D

Piafa -> ok. Paldies

pieļauju, ka arī kājas var tā "aizlaist", ka...tikai ar profesionāliem instrumentiem un metodēm :d :D
nee tik traki gan nav :D

Afror, Tavā mītneszemē vai tad nav latviešu diaspora,kas ar to nodarbojas pa lētām cenām, cik zinu,tā ir. Te ej, kur gribi,visur būs lētāk par 100.
diasporas ir un arii ir kaut kaadas kas ar to nodarbojas maajas apstaakljos un leetaak ... piemeeram Berliinee vai Minhenee vai Frankfurtee. Man taas pilseetas galiigi nav pa celjam
Под самым красивым хвостом павлина скрывается самая обычная куриная жопа. Так что меньше пафоса, господа. /Ф. Раневская/