Autors Tēma: Pansionāti  (Lasīts 1031 reizes)

0 lietotājiem un 1 viesis lasa šo tēmu.

Atslēdzies dip

Pansionāti
« : 2016. gada 01. jūlijs, 14:09:44 »
Pansionāti (vecu cilvēku aprūpei). Rīgā, Pierīgā, Latvijā. Dārgi (zinu vienīgi Dzintarkrastu), nedārgi. Atsauksmes. Ļoti lūdzu informāciju. Jebkādu.
Zinu, ka bija forumā šāda tēma, bet ātrumā nekādi nevaru atrast.

Atslēdzies ragana

Re: Pansionāti
« Atbilde #1 : 2016. gada 01. jūlijs, 15:35:43 »
Vari rakstīt PZ. Atbildēšu vakarpusē.

Atslēdzies Atuss

« Atbilde #2 : 2016. gada 01. jūlijs, 15:46:04 »
Diemžēl man ar pansionātiem ir rūgta pieredze :(
Es esmu filozofs Hereklatuss

Atslēdzies ineshuks

« Atbilde #3 : 2016. gada 01. jūlijs, 15:56:54 »
Bergjos ir visai laba apruupe... Liepas vai kkaa taa- shausmas... Gailjezers ar liekas garaam...

Cenas nezinu... bet no redzeetajiem Bergjos cilveeki shkjiet vislabaak apruupeeti... tik vai tur tagad nav tikai psihiski trauceetie...

Atslēdzies Nāra

« Atbilde #4 : 2016. gada 01. jūlijs, 16:01:52 »
Vecajā smilškastē ieliec meklētājā, tur daudz sarunu izlec.

Atslēdzies Lynx

« Atbilde #5 : 2016. gada 01. jūlijs, 16:52:05 »
Man nu jau gadus 6 atpakalj visnotalj pozitiiva pieredze ar Valmieras pansionaatu. Tolaik gan tas bija svaigi remonteets, be pat ne tass galvenais. Personaals atsauciigs. Pie pansionaata veciishiem biezhi skolnieki viesojaas ar koncertiem un taapat arii. Bija izstaades, eekaa biblioteeka, dievkalpojumi sveetdienaas. Tolaik uz sho pansionaatu bija paarceelies pat kaads Amerikas latvieshu pensionaaru paaris. Vinjiem dziives uzskati dikteeja, ka vecumdienaas beerniem uz kakla seedeet nav labais tonis (ne finansiaalaa zinja - tur pashiem labuma pietika). Labaak atseviskji, savaa nodabaa, par savu naudu apruupeetiem. Un taa kaa bija nostalgjija peec Latvijas, tad muuzha nogalei izveeleejaas tieshi Valmieru.
Tiesa - varbuut, ka pa seshiem gadiem daudz kas mainiijies...