Autors Tēma: Uz Maskavu Jgadaa  (Lasīts 3532 reizes)

0 lietotājiem un 1 viesis lasa šo tēmu.

Atslēdzies ineshuks

Uz Maskavu Jgadaa
« : 2014. gada 20. oktobris, 17:35:15 »
Baigi aicina... ...un es nesaprotu- jaabaidaas vai nav... ...toch biku paranoja :( ...

PS ne jau no aicinaataajiem baidies, bet no "a ja nu kas"...

daddy

• Viesi
Re: Uz Maskavu Jgadaa
« Atbilde #1 : 2014. gada 20. oktobris, 17:39:00 »
paziņas nesen bija, neko...maskavieši skatās uz mums kā uz glābējiem, gaismas nesējiem, ne visi tur esot nozombēti...
Es personiski nebrauktu. Lai viņiem gaismu nes kāds cits... :)

Atslēdzies Spārka

« Atbilde #2 : 2014. gada 20. oktobris, 17:39:05 »
No pazīstamiem, kas visādās lietišķās lietās tur apgrozās, spriežu, ka nekas ļauns nevarētu atgadīties. Bet man tik un tā būtu neomulīgi.. nebrauktu, ja aicinātu.

Atslēdzies ineshuks

« Atbilde #3 : 2014. gada 20. oktobris, 17:41:43 »
Nee, politikas zinjaa mana druzhka un viirs ir proputiniski ;) bet citaadi- mana vb pat labaakaa draudzene jau 20 gadus... ...a bik strjoms tom ir par vinju valdiibas bizdingiem... ...man ir...

Atslēdzies tex

« Atbilde #4 : 2014. gada 20. oktobris, 17:50:37 »
Ja tur jau agrāk būts un labi draugi, tad vrb savādāk, bet man pat dd ir paskaidrots vēl pirms šis jezgas ar ua, ka uz Rus es nebraukšu. Lai kaut atlaiž, -dzīvība dārgāka par darba vietu.
Uz rietumu civilizācijām lūdzu, cik un kad vajag, bet uz Rus, pie musulmaņiem vai pie malārijas (Ebola tad vēl nebija tik slavena) nebraukšu. Lai i nedomā mēģināt sūtīt...

Atslēdzies Mao

« Atbilde #5 : 2014. gada 20. oktobris, 18:00:01 »
Ja nestrādā augstā valsts amatā, vai spec orgānos - brauc un miers.

Atslēdzies ineshuks

« Atbilde #6 : 2014. gada 20. oktobris, 18:03:34 »
...pilna pase ar ru viizaam- i deelj vecaa darba, i taapat ciemos...
...peedeejaa gan pirms gadiem 3-4...

...ka tik robezhu pa 3 dienaam neaizklapee, paareejais pofig...

Atslēdzies Minne

« Atbilde #7 : 2014. gada 20. oktobris, 18:04:33 »
Bail man nebuutu, bet intereses arii nebuutu, vismaz ne shajaa periodaa

Atslēdzies Mao

« Atbilde #8 : 2014. gada 20. oktobris, 18:20:09 »
...pilna pase ar ru viizaam- i deelj vecaa darba, i taapat ciemos...
...peedeejaa gan pirms gadiem 3-4...

...ka tik robezhu pa 3 dienaam neaizklapee, paareejais pofig...

Nu no sūdiem jau neviens zoodārzā nav pasargāts, kad obezjaņiem granātu kaste izsniegta un tie zāli sapīpējušies.

Atslēdzies Es456

« Atbilde #9 : 2014. gada 20. oktobris, 18:35:06 »
Līdz Jaungadam? vēl ir laiks, tad jau labāk redzēs. Ja robežas slēgs - sēdēsi vēstniecībā, būsi diplomātiska krava. Es šogad laikam nebrauktu. Kaut gan neticu, ka var būt īpaši ekstrēmi valsts līmenī. Drīzāk jābaidās visādi pseidopatrioti, kas pēc akcenta sapratīs no kurienes Tu esi un izteiks vēstures redzējumu

Atslēdzies flyingcat

« Atbilde #10 : 2014. gada 20. oktobris, 18:37:34 »
Baidīties tur īpaši nav no kā...ja vien netaisies pret Pu demonstrēt...bet uz Jauno Gadu tādi pasākumi būs atlikti, tas ir laiks, kad tauta vienojas kopīgā dzeršanā :D

Interesanti...ir vienmēr, kad sāc, bet pēc tam pārstāj lielu cilvēku grupu uztvert kā "tos tur". Ir labi pa reizei izrauties no cilvēka dabiskās tieksmes visu vienkāršot. Visus karus izraisa radikāla vienkāršošana.

Atslēdzies tex

« Atbilde #11 : 2014. gada 20. oktobris, 18:38:19 »
Es savā situācijā nebrauktu un pasūtītu ratā jebkuru mēģinātāju pierunāt.

Robežu pa tām 3d gan jau neiazklapēs un ja nu tomēr, tad gan jau LV pilsoni lv tomēr ielaidīs kkā. Ja ne lv, tad kkur citā Šengenas zonas galā...

Nez, kā reiz, ja tur būtu labākā draudzene, tad gan vrb apsvērtu domu braukt. Jo sazini kas būs pec pusgada, gada vai 2... Ej nu sazini, kad vēl būs iespēja apciemot...un kas te vai pie viniem var izcelties...

Atslēdzies ineshuks

« Atbilde #12 : 2014. gada 20. oktobris, 18:41:31 »
Nemaz tik daudz taa laika nav, ja grib viizu pa leeto ;) Aatro pa daargo man shobriid nje aljljo ;)

Uz vietas mani kaads nez vai bungaas- kaa aizvediis no vilciena uz hatu, taa peec paara trim dienaam atpakalj uz vilcienu :) ... ...znach risks paliek tik vilcienaa :)... ...bet man toch bik paranoja ar kkaadaam ru peekshnjaam fantaazijaam blokjeet robezhas...

...un es galiigi nagrib, lai mani kaa diplomaatisko kravu kaadi trakie uzlaizh gaisaa ar visu veestnieciibu :D ...

Atslēdzies Es456

« Atbilde #13 : 2014. gada 20. oktobris, 18:44:27 »
Palasi špionu grāmatas, kas jādara - saģērbies, lai neatšķirtos, brauc ar sabiedrisko transportu, kuru bieži maini, nevienam acīs neskaties utt. Būsi špions

Atslēdzies ineshuks

« Atbilde #14 : 2014. gada 20. oktobris, 18:44:44 »
...bet beerni tik ciitiigi aicina :( ... ...jau kopsh vasaras, kad brauca prom no briivdienaam lv :( ...