Autors Tēma: Neirologs sunim  (Lasīts 4934 reizes)

0 lietotājiem un 1 viesis lasa šo tēmu.

Atslēdzies ineshuks

Re: Neirologs sunim
« Atbilde #30 : 2016. gada 04. jūlijs, 21:08:42 »
Nav noziime "sisteemai", svariigi, kas iekshaa...

Daudz jau to opciju nav

Atslēdzies Lilith

« Atbilde #31 : 2016. gada 05. jūlijs, 03:48:33 »
Cerams, ka sunciitim viss buus ok. Muusu taksim arii bija probleemas ar muguru - izskatiijaas bezceriigi, bet ar pacietigu kopshanu atlaba pilniibaa.

Atslēdzies vecinja

« Atbilde #32 : 2016. gada 05. jūlijs, 08:46:20 »
Nav jau tur nospiests kāds atsevišķs nervs, bet vesels nervu "saišķis", ja jau nekustas kājas, aste un vēl nesaturēšana (diska trūce vai kāda skriemeļa lūzums). Cilvēkiem tādos gadījumos operācija ir obligāta, par zvēriem nezinu.Lai gan - esmu redzējusi taksi, kas labi staigāja pēc diska trūces operācijas.Vai ir skatījies vets, kurš zin šīs lietas?Neirologs jau tikai var redzēt simptomus, bet ne operēt.Man domāt ka ar medikamentiem vien varētu arī nepietikt.
Piedod, ja iejaucos nevietā, bet nevaru arī nepateikt.

Atslēdzies Broms

« Atbilde #33 : 2016. gada 05. jūlijs, 09:05:30 »
Esmu iedomājies, par operācijas vai rentgena nepieciešamību, bet es ceru, ka vetārsti zin ko un kāpēc dara.
Man nav iemesla apšaubīt viņu zināšanas.
« Pēdējās izmaiņas: 2016. gada 05. jūlijs, 09:34:05 no Broms »

Atslēdzies olgucis

« Atbilde #34 : 2016. gada 05. jūlijs, 09:59:11 »
Pagājušajā gadā  vienai ģimenei no mūsu mājas taksītim arī negadījums bija, kaut kā neveikli noleca no dīvāna, rezultātā sāka vilkt pakaļkājas, nākošajā dienā tās vispār nebija lietojamas. Kaut kāda figņa ar skriemeļiem. Operēja Rīgā, kaut kur kopumā iztērēja pāri 500. Rezultātā  kādu pusgadu nedaudz pievilka vienu no pakaļkājām, bet pašreiz arī tas pārgāja - es to pa logu katru dienu redzu. Kas par dakteri viņa teica, bet  vairs neatceros. Galvenais, ka vaina ir ārstējama. Lai jums arī veicās!

Atslēdzies olgucis

« Atbilde #35 : 2016. gada 05. jūlijs, 11:38:01 »
sazvanīju to kaimiņieni. Viņa teica, ka taksītīm bija trūce mugurkaulā. Sākumā bija aizbraukuši uz Dzīvnieku veselības centru, un tur veica pirmo operāciju. Uzņēma  dakteris Breicis, operēja kaut kāda cita. Bet bija kaut kādas problēmas ar pirms tam veikto sonogrāfiju - kļūdījās ar vietu.
Tad  viņiem ieteica un  viņi brauca pie Ozola Aleksandra - tas ir neirologs-ķirurgs (ceru, ka uzvārdu pareizi pierakstīju)-tel 29334320. Tur veica magnētisku rezonansi un dakteris pats operēja. Cik sapratu, ar to bija arī jāsāk

Atslēdzies ineshuks

« Atbilde #36 : 2016. gada 05. jūlijs, 17:17:26 »
Vetaarstu taktiku, diemzheel, ljoti biezhi ir iemesls apshaubiit (nesaku, ka tas obligaati juusu gadiijums)

Atslēdzies Broms

« Atbilde #37 : 2016. gada 06. jūlijs, 16:13:53 »
Juhū! Man suns iekoda!/nu ne stipri, bet signalizēja, ka tā darīt nedrīkst/
Saspiedu asti un šī iekoda.
Tas nozīmē ka nav pliks reflekss, bet impulss aiziet līdz smadzenēm.
Uzlabojumi gan salīdzinoši minimāli, bet tendence mani iepriecina.
« Pēdējās izmaiņas: 2016. gada 06. jūlijs, 16:33:34 no Broms »

Atslēdzies Camma

« Atbilde #38 : 2016. gada 06. jūlijs, 16:24:14 »
Tikai nestāstiet, ka dzīvniekmīļi ir adekvāti! Kurš vēl spēj priecāties par to, ka paša suns iekodis ?!
Visus sakost!

Atslēdzies tuk

« Atbilde #39 : 2016. gada 11. jūlijs, 16:09:26 »
Kā klājas suncei?, cerams jau māj ar asti?

Atslēdzies Broms

« Atbilde #40 : 2016. gada 11. jūlijs, 16:19:45 »
Asti luncina sirsnīgi un augstu. Pakaļkājas reizēm vairs nekūļājas uz sāniem, bet ir zem vēdera. Nesaturēšana ar gandrīz kā nebijusi. Bet pakaļgalu piecelt vēl nespēj.

Sune pat atsākusi smaidīt :)

« Atbilde #41 : 2016. gada 11. jūlijs, 17:01:17 »
Nu tad tik uz priekšu, uz pilnu veselību!
Tikai par kāpnēmu un lēkāšanu pa dīvāniem/gultām kategoriski aizmirstiet!!!!
Dari ko darīdams, gan jau kaut kas sanāks.