Autors Tēma: Spalvu kušķīša epopeja  (Lasīts 5726 reizes)

0 lietotājiem un 1 viesis lasa šo tēmu.

Atslēdzies Camma

Spalvu kušķīša epopeja
« : 2016. gada 03. jūlijs, 08:01:25 »
"Ārsti satraukti par sieviešu modi noskūt intīmo apmatojumu''
Nu tad beidzot! Tikai - kāpēc mēs lasām tādus virsrakstus kaut kādos saitos, bet ginekologi klusē, kā ūdeni mutē ieņēmuši? Baidās par savu reputāciju? Baidās runāt pret modi un apsēstību ar ''seksīgumu''?

Tur nu mūsu vecvecmāmiņām bija taisnība - pārlieka centība rada pārcentību.
Nē, nav jāstaigā ar mūžamežu, bet pilnīgs plikums ir veselībai kaitīgs. Otrs kaitīgums ir stringi. Tie nepilda apakšveļas funkciju un kalpo par infekcijas ievazātājiem. Trešās šausmas, kas pēdējā laikā apsēdušas sievietes - skalošanās liga. Izskalo visu, līdz kamēr paliek tikai izcili niezīgā kandida...
Attiecībā par apmatojumu kājstarpē - vīriešu viedoklis mēdz būt pārsteidzoši pareizs. Kāds kungs reiz izteicās, ka nekrāmējoties ar sievietēm, kurām nav apmatojuma intīmajā vietā - nu nevarot seksot ar meiteni, kurai spalvas vēl neaug... Laikam jau daba ielikusi psiholoģisko barjeru, jo arī medicīniski apmatojums ir sekundārās dzimumpazīmes - pazīmes seksuālam briedumam.
Visus sakost!

Atslēdzies Atuss

Re: Spalvu kušķīša epopeja
« Atbilde #1 : 2016. gada 03. jūlijs, 09:08:00 »
Teikšu tā, ka pliki skūtas man nepatīk bet aizauguši džungļi ne tik. Viss ir labi tik daudz, ka nav par daudz un nav par maz, teiksim - pa vidu! :)
Es esmu filozofs Hereklatuss

Atslēdzies Elzzy

« Atbilde #2 : 2016. gada 04. jūlijs, 09:21:10 »
Vakar ar šo lasīju.  Laikam  jāsāk trimerēt vnk īsāki,diez tā derēs?  Bet ja patīk plikā sajūta, ko ta?

Atslēdzies Mangusts

« Atbilde #3 : 2016. gada 04. jūlijs, 10:02:30 »
Manuprāt, pēc attieksmes pret šo spalvu kušķi, var +/- noteikt dāmas vecumu - jo jaunāka, jo vairāk dod priekšroku plikumam. Es eksperimentēt ar saviem džungļiem sāku tikai dēļ "gudrībām" mēmē. Pašai nekādi netraucēja, bet, ja reiz citiem šķiet, ka labāk bez, pamēģināju un sapratu, ka pilnīgs plikums man tur neder un punkts.

Bet vispār par šo tēmu, Camma, varētu padiskutēt cosmo forumā, pakaitināt meičukus. :D
No amount of advance planning will ever replace dumb luck

Atslēdzies kvadra

« Atbilde #4 : 2016. gada 04. jūlijs, 10:05:32 »
Nu diezi vai kāds šo pasākumu sāks atsekot ar likuma bardzību, tāpēc, mandomāt, frizierēties tur katra var pēc savas patikšanas - gribi uz nullīti, gribi īsāku vai garāku kušķīti, kā sirds kāro un pašsajūta liek. Lai tik no peldkostīma ārā nerēgojas, tas gan tā neforši izskatās.

Atslēdzies Luīze

« Atbilde #5 : 2016. gada 04. jūlijs, 10:18:45 »
Nu, un kā tad medicīniski tiek pamatots, ka noskūts/novaksēts apakšgals nav ok, bet kušķis priekšā rullē?

Paduses arī varbūt aizaudzēt? :D

Atslēdzies Trix

« Atbilde #6 : 2016. gada 04. jūlijs, 10:19:22 »
Lai tik no peldkostīma ārā nerēgojas, tas gan tā neforši izskatās.
Ei nu! Peldkostīms ar kažokādas apmalītēm - tak baigi stilīgi!!
Es visu atceros, Ričard...

Atslēdzies Mangusts

« Atbilde #7 : 2016. gada 04. jūlijs, 10:34:04 »
Nu gan jau spalvām padusēs arī ir funkcionāla nozīme, kaut vai, lai mazinātu berzi :P
Starp citu, lasīts pārspriedums arī par to, ka patiesībā skūtas paduses ož vairāk par neskūtām, jo baktērijas dzīvo uz ādas, ja apmatojuma nav, vide tām ideāla - silts, mitrs... Būtu spalvas, tās mitrumu kaut cik no ādas novadītu. :P

Pieturos pie domas, ka dabai jau nu labāk zināms kas kur cilvēkam vajadzīgs. Cilvēkam gan šķiet, ka viņš ir gudrāks.

Atslēdzies Luīze

« Atbilde #8 : 2016. gada 04. jūlijs, 10:47:00 »
Šoreiz nav runa par dabu, bet estētiku.

Vīrieši arī varētu seju neskūt, jo daba ir paredzējusi apmatojumu? :)

viesmiiliigs

• Viesi
« Atbilde #9 : 2016. gada 04. jūlijs, 10:55:54 »
Nu, un kā tad medicīniski tiek pamatots, ka noskūts/novaksēts apakšgals nav ok, bet kušķis priekšā rullē?

Paduses arī varbūt aizaudzēt? :D
Kušķis starp kājām aizkavē visādu nevajadzīgu baktēriju iekļūšanu, kur tām nebūtu jābūt. Tas gan neliedz priekšu noraut pliku.
Stringi savukārt gan priekšas, gan aizmugures, gan arī iesvīduma baktērijas sajauc kopā un to kokteili ierīvē, kur nevajag, var rasties infekcijas visādas.
Tas pats par ikdienas ieliktnīšiem - mitrs,silts, visādi izdalījumi, un baktērijas aug griezdamies.
Paduses gan man šķiet, ka smako neskūtas vairāk.

Atslēdzies Mangusts

« Atbilde #10 : 2016. gada 04. jūlijs, 11:07:05 »
Citāts
Šoreiz nav runa par dabu, bet estētiku.

Bet estētikai maz sakara ar medicīnu (ja neņem vērā tā dēvēto estētisko medicīnu), vairāk ar modi.

Atslēdzies Camma

« Atbilde #11 : 2016. gada 04. jūlijs, 11:08:42 »
Pie visa, ko Piafa visai pareizi piezīmēja, vēl varu piebilst, ka spalvām ir nozīme kā gaisa starpslānim. Bez tam, cik nav redzēti folikulīti (un smagi!) pēc skūšanās vai epilācijas. Cita lieta, ja tas viss smako - tad ir jāmeklē nepareizība vielmaiņā, hormonos. Nu, pie noteikuma, ka mazgājas un dezīšus lieto.
Nē un nē - neesmu par mūžamežu nevienā vietā. Bet ar pārlieku visas dabiskās mikrofloras iznīcināšanu, tās vietā saviešas daudz izturīgākie nelūgtie viesi.
Ha, vīrieši ir daudz gudrāki - tagad sapratuši, ka līdz zilumam skrāpēties nav nemaz tik jauki un uz sejas audzē trīsdienu pļaviņu :).
Visus sakost!

Atslēdzies tuk

« Atbilde #12 : 2016. gada 04. jūlijs, 12:18:28 »
Daba, daba, paredzējusi, neveselīgi...
A ko, ja no dabas padusēs ne spalvas,
uz kājām, pa abām kopā kādi 10smit varbūt -ar pinceti izraustāmi,
nu kūsi daba biški iedalījusi... Visi mati praktiski uz galvas :).
Tad man ko?, klāt līmēt, vai parūku likt???
Par veselību šajā sakarā kā nesūdzos, smirdēt ar nesmirdu,
vispār neesmu īpaši svīdelīga.
Nu tā Māte Daba tāda dažāda ;).

Atslēdzies itta

« Atbilde #13 : 2016. gada 04. jūlijs, 12:24:14 »
Nezinu kaa labaak? Pa manam katram individuaali un peec veelmeem un vajadziibaam... Man patiik paarmainjas liidz ar to pricenes tiek korigjeetas un mainiitas kaa auksaa taa apaksaa atkariibaa no noskanjojuma un veel citiem faktoriem...
... visvairāk cilvēkus satuvina kopīga nodarbošanās ar muļķībām ...

Atslēdzies Alstere

« Atbilde #14 : 2016. gada 04. jūlijs, 12:26:07 »
Māte daba plusus un mīnusus sadala puslīdz taisnīgi.
Man arī apmatojums ļoti nabadzīgs t.sk. plāni un smalki mati (uz galvas). Jaunībā pārdzīvojumi ne pa jokam (par galvas matiem). Vienīgi kūsim normāli ticis.
Ar gadiem sāku novērtēt 2 lietas.
1. Nereti saņemu jautājumu, kā epilēju kājas, ka tik smuki gludas. Man tur nu neviena matiņa nav.
2. Plānie mati (īss griezums) tik smuki un vienmērīgi nosirmojuši, ka otrs jautājums, uz kuru nākas atbildēt ir: "Ar ko krāso matus".