Autors Tēma: Spalvu kušķīša epopeja  (Lasīts 5697 reizes)

0 lietotājiem un 1 viesis lasa šo tēmu.

Atslēdzies Luīze

Re: Spalvu kušķīša epopeja
« Atbilde #30 : 2016. gada 04. jūlijs, 20:54:40 »
Man jau arī liekas, ka būtiskas nozīmes apmatojumam nav. Ja nu kāda zaraza pieķeras, tad tas nevis tāpēc, ka kāds matiņš iztrūkst, bet no tā, kā organisms reaģē uz mehāniskām darbībām un ķīmisku vielu lietošanu bikini zonā. 

Atslēdzies Camma

« Atbilde #31 : 2016. gada 04. jūlijs, 23:46:37 »
Ko redz un ko neredz cienījami ginekologi - par to var tāāāā strīdēties... Pārītis spīzdekļu kā reiz ir manā tumši mellajā sarakstā.
Visus sakost!

Atslēdzies dille

« Atbilde #32 : 2016. gada 05. jūlijs, 09:10:13 »
Camma, Tu esi lekni noaugusi?
Kad man vairs neinteresēs minetēšana, var būt, ka neskūšos. Man tas nerada nekādu vainu.

Ja, piemēram, sāktu runāt par kafijas kaitīgumu(kura man ir gaužām vienaldzīga), visi vienā mutē tarastu 1001 argumentu, cik tā laba, brīnišķīga un noteikti dzerama.
No atstāstiem esmu dzirdējusi, ka sieviete intīmā brīdī izģērbjas, kājās stringi, bet ārā nāk baigais kusons. Esot licies nesmuki

Atslēdzies Camma

« Atbilde #33 : 2016. gada 05. jūlijs, 09:37:31 »
Dille - ja jau uz personālijām, tad uz personālijām - vai esi pilnīgi pliki noskūta, vai kāda īpaša frizūra? Un kāds sakars minetam ar skūšanos? Vai tiešām esi tik ūsaina? Manā mājā tikai kaķu dāmām ir LEKNI noaugušas ūsas.
Visus sakost!

Atslēdzies dille

« Atbilde #34 : 2016. gada 05. jūlijs, 09:58:58 »
Kā - kāds sakars? Partnera intīmais apmatojums traucē procesā, spalvas lien mutē, nav patīkami,ja otrs sāk rīstīties.
Par ūsām es vispār neko neminēju. Mēs runājām tikai par intīmā apmatojuma likvidāciju. Kādā veidā katrs to dara - vai nav vienalga - skuj, epilē, izrausta ar pinceti.

Atslēdzies tuk

« Atbilde #35 : 2016. gada 05. jūlijs, 10:20:29 »
Vot, vot, grib vecis minetu, lai noskujās :D.

Atslēdzies Luīze

« Atbilde #36 : 2016. gada 05. jūlijs, 10:24:31 »
Zini, Camma? Pirms vairāk nekā 20 gadiem slimnīcas dzemdību nodaļā man tā tur apakšā noskuva, ka es vairākus mēnešus tur biju pumpaina un kasījos. Vot Tev medUcīna....
A kāda no tā visa bija jēga, tā arī nesapratu, laikam jauna un dumja biju.

Atslēdzies Broms

« Atbilde #37 : 2016. gada 05. jūlijs, 10:31:25 »
Vot, vot, grib vecis minetu, lai noskujās :D.

Vai ne? Citādi aiziesi uz darbu, smaidīdama sveicināsi kolēgas, a starp zobiem spalva rēgojas :)

Atslēdzies Luīze

« Atbilde #38 : 2016. gada 05. jūlijs, 10:38:17 »
Vai ne? Citādi aiziesi uz darbu, smaidīdama sveicināsi kolēgas, a starp zobiem spalva rēgojas :)

Prātā vizualizēju... un  :veee: ..... :D

Atslēdzies Camma

« Atbilde #39 : 2016. gada 05. jūlijs, 10:40:46 »
Atkārtoju - "Kad man vairs neinteresēs minetēšana, var būt, ka neskūšos." Vai Dille ir vīrietis?
Visus sakost!

Atslēdzies dille

« Atbilde #40 : 2016. gada 05. jūlijs, 10:42:20 »
Nē, nu spiest "patīk" Tavam izteikumam, Brom, nevaru, bet tas bija TIK rēcīgi ! :D

Atslēdzies dille

« Atbilde #41 : 2016. gada 05. jūlijs, 10:44:39 »
Camma par visu vari uzstāj uz intīmām detaļām. Nevaru izvairīties. Es nevaksēju un neepilēju intīmo apmatojumu (tas priekš manis ir PĀRĀK sāpīgi), bet tieku no tā vaļā ar citu metodi. Jautājumi?

Atslēdzies Luīze

« Atbilde #42 : 2016. gada 05. jūlijs, 10:47:14 »
Es tā sapratu, ka ar minetēšanu Dille domā abpusēju orālu stimulāciju.

Atslēdzies Camma

« Atbilde #43 : 2016. gada 05. jūlijs, 10:47:45 »
Nu vairs nav.
Uz intīmām detaļām ne es pirmā uzprasījos, sorru...
Ā, ir gan vēl jautājums - nosvilini? (labi, tas tikai humoram).
Visus sakost!

Atslēdzies dip

« Atbilde #44 : 2016. gada 05. jūlijs, 10:49:48 »
Camma par visu vari uzstāj uz intīmām detaļām. Nevaru izvairīties. Es nevaksēju un neepilēju intīmo apmatojumu (tas priekš manis ir PĀRĀK sāpīgi), bet tieku no tā vaļā ar citu metodi. Jautājumi?
Camma tikai caur puķēm grib pateikt, ka minetu taisa sieviete vīrietim.