Autors Tēma: Tēma  (Lasīts 1280 reizes)

0 lietotājiem un 1 viesis lasa šo tēmu.

Atslēdzies Atuss

Tēma
« : 2016. gada 03. jūlijs, 10:27:49 »
Sieviete kā būtne ir ar daudzām šķautnēm bet kura parāda patiesību? Vai uz vecumu sieviete grib seksu vairāk kā vīrietis? Vai kvalitāte ir mūžīga? Rozes vai pie velna kādas puķes? Sapņotājs vai reālists?, mana šis dienas tēma, neesat lūdzu skopi un padomājam kopā, manuprāt interesanti, diskutabli jautājumi, kur kā standarts nav nekas.. tikai mūsu domas.. Lai rāmītis šoreiz paliek aiz durvīm..

Laikam jau jāatvainojas laicīgi ja kāds nebūs ko sapratis, piedodiet!
Es esmu filozofs Hereklatuss

Atslēdzies Camma

Re: Tēma
« Atbilde #1 : 2016. gada 03. jūlijs, 11:17:51 »
Tu pats uz visiem jautājumiem itin labi vari atbildēt. Pareizāk sakot - dabūsi tūkstoti un vienu variantu un katrs būs pareizais. Nav divu vienādu sieviešu.
Šķautnes. Kaut kas ass. Bet nu, lai paliek asums. Viena nu nekādi neparādīs patiesību, jo cilvēks ir emocionāla, domājoša, sociāla būtne. Ja vien nav bezemociju klucis, tad katrā mirklī būs nez cik šķautņu mirgojiens... var būt vienlaikus skumjas un smaids, jautrība sekundē pārtapt par baisu niknumu.
Sekss ir sekss. Viens jaunībā atēdies, cits visu mūžu pa druskai izbauda. Viss atkarīgs NO. Reizēm šausmas pārņem pa ielu paejoties - vīrieši un sievietes ap 50 izskatās kā dziļi pensionāri, aptumuši, neko, izņemot speķa gabalu un pivčiku negriboši. Sen jau dzīves ilgums nav 40 gadi, bet to, kas mums dots klāt, smuki izmantot ne katrs prot.
Puķes. Da pofig, kādas, ka tik ir! Bijis gadījiens, kad priecājos par kadiķa pušķi, tiesa gan - bijām sabrieduši uz pirti...
Sapņotājs vai reālists? Nu kāpēc tikai vienā vai otrā virzienā? Kā gribētos, lai ir abu apvienojums! Lai var kopā kaut ko pasapņot un tad arī realizēt! Un noteikti nedzīvotu kopā ar cilvēku, kurš par muļķīgiem sīkiem pārpratumiem nevis smietos, bet izsniegtu morāli ar pamācībām - vai tiešām uzskatītu mani par pilnīgu idioti, kam sīkas, smieklīgas ķibeles gadās tikai iedzimta stulbuma pēc? Pie pirmās tādas moralizēšanas dabūtu pretī, ka pirms kopdzīves ar VIŅU nekas tamlīdzīgs negadījās - tātad VIŅŠ vainīgs!
Visus sakost!

Atslēdzies Atuss

« Atbilde #2 : 2016. gada 03. jūlijs, 11:45:17 »
Tu pats uz visiem jautājumiem itin labi vari atbildēt. Pareizāk sakot - dabūsi tūkstoti un vienu variantu un katrs būs pareizais. Nav divu vienādu sieviešu.
Šķautnes. Kaut kas ass. Bet nu, lai paliek asums. Viena nu nekādi neparādīs patiesību, jo cilvēks ir emocionāla, domājoša, sociāla būtne. Ja vien nav bezemociju klucis, tad katrā mirklī būs nez cik šķautņu mirgojiens... var būt vienlaikus skumjas un smaids, jautrība sekundē pārtapt par baisu niknumu.
Sekss ir sekss. Viens jaunībā atēdies, cits visu mūžu pa druskai izbauda. Viss atkarīgs NO. Reizēm šausmas pārņem pa ielu paejoties - vīrieši un sievietes ap 50 izskatās kā dziļi pensionāri, aptumuši, neko, izņemot speķa gabalu un pivčiku negriboši. Sen jau dzīves ilgums nav 40 gadi, bet to, kas mums dots klāt, smuki izmantot ne katrs prot.
Puķes. Da pofig, kādas, ka tik ir! Bijis gadījiens, kad priecājos par kadiķa pušķi, tiesa gan - bijām sabrieduši uz pirti...
Sapņotājs vai reālists? Nu kāpēc tikai vienā vai otrā virzienā? Kā gribētos, lai ir abu apvienojums! Lai var kopā kaut ko pasapņot un tad arī realizēt! Un noteikti nedzīvotu kopā ar cilvēku, kurš par muļķīgiem sīkiem pārpratumiem nevis smietos, bet izsniegtu morāli ar pamācībām - vai tiešām uzskatītu mani par pilnīgu idioti, kam sīkas, smieklīgas ķibeles gadās tikai iedzimta stulbuma pēc? Pie pirmās tādas moralizēšanas dabūtu pretī, ka pirms kopdzīves ar VIŅU nekas tamlīdzīgs negadījās - tātad VIŅŠ vainīgs!

Tev labi sanāca, šādi viedokļi ir vērtība, nevis pliks "uzbrauciens" nav vērtība. Bet vai ir abi?( Sapņotājs un reālists?), svarīgi ir par kļūdām pasmieties? Cik daudz mēs dzīvojam attiecības kur viss minētais ir tieši pretēji? Kādēļ ja viss ir tik elementāri tad pieauguši un gudri cilvēki to nevēlas saprast? Vai mēs protam redzēt arī savas kļūdas un saprast tās?

Kādēļ mēs ik dienā izvēlamies sāpes, grūtības? Dzīve taču galu, galā ir vienkārša, manuprāt
Es esmu filozofs Hereklatuss

Atslēdzies tuk

« Atbilde #3 : 2016. gada 03. jūlijs, 12:33:59 »
Vai tad kāds izvēlas sāpes un grūtības?, nu iespējams, kāds mazohists arī izvēlas.
Pārsvarā jau tās piespēlē dzīve.
Viss jau no indivīda attieksmes - tikt ar situāciju galā un dzīvot tālāk ar gūto pieredzi
vai arī nemitīgi lūrēt pār plecu un pīkstēt par Draņķi Dzīvi...

ps. Un lūgums tomēr rakstīt bez visparinājumiem.
« Pēdējās izmaiņas: 2016. gada 03. jūlijs, 12:45:55 no tuk »

Atslēdzies Nomade

« Atbilde #4 : 2016. gada 03. jūlijs, 15:52:03 »
Visās tajās šķautnēs, lai kādas tās būtu,  ir daļa patiesības.
Seksu uz vecumu nevis gribas vairāk, bet gribas kvalitatīvāk, atbrīvotāk, netradicionālāk.
Rozes un puķes (t.i. aplidošanu un uzmanību) gribas vienmēr.
Pliks Sapņotājs vairs nepavisam neaizrauj, bet ir forši, ja ir apvienojums ar reālistu.

Nu, es no saviem 40+ runāju.

Atslēdzies olgucis

« Atbilde #5 : 2016. gada 03. jūlijs, 23:58:25 »
ja tu runā par vecumu, tad kāds konkrēti vecums tevi interesē? Nu tai paša seksa sakarā?  :coffee: 40+; 50+; 60+; un t.t.?  Nu jebkurā gadījuma, labākais variants - atstāt tevi bez atbildes. Pagaidi nedaudz ... būs Pārsteigums  :m: . Kas uz ziedēm attiecās, nu var būt arī ziedi, bet man patīk vienkārši pārsteigumi... visāda veida.

Atslēdzies Broms

« Atbilde #6 : 2016. gada 04. jūlijs, 00:01:00 »
Kas uz ziedēm attiecās..

Tad turpini, nevis par puķēm sāc :)

Atslēdzies olgucis

« Atbilde #7 : 2016. gada 04. jūlijs, 00:23:19 »
 :blushing: ... jautājums jau bija par puķēm. Bet ar tiem lakstiem, man ir tā, ka kaķis uzskata, ka viss, kas tiek ienests šai mājā ir domāts priekš kaķiem. Un līdz ar to  visas puķes šai mājā ir norakstītas. A pārsteigumi mēdz būt visādi. Man patīk vienkārši fakts, ka bija kāds brīdis, kad iedomājās par mani. A pārsteigumi mēdz būt dažādi, tipa zvans, - Ģērbies un braucam. Nekad neprasu uz kurieni. Tā, es tiku pāris reizes uz Siguldas operas gala koncertu, reizi uz brīvdabas izrādi un kaķu izstādi ;o))) Man patīk, kad man ne par ko nav jārūpējas tai sakarā. Bet ne par to bija temats ;o)

Atslēdzies kvadra

« Atbilde #8 : 2016. gada 04. jūlijs, 07:28:20 »
:blushing: A pārsteigumi mēdz būt dažādi, tipa zvans, - Ģērbies un braucam. Nekad neprasu uz kurieni. Tā, es tiku pāris reizes uz Siguldas operas gala koncertu, reizi uz brīvdabas izrādi un kaķu izstādi ;o)))
Ne, nu forši jau, bet kā zināt, KĀ ģērbties?! Ja nu aizved uz Tarzāna takām pastaigāties, a Tu spicpapēdenēs da teātra štātē? :D

Atslēdzies olgucis

« Atbilde #9 : 2016. gada 04. jūlijs, 08:00:55 »
;o)... ui, tas gan  :smile: .