Autors Tēma: Sveikas  (Lasīts 20706 reizes)

0 lietotājiem un 1 viesis lasa šo tēmu.

Atslēdzies dille

Re: Sveikas
« Atbilde #75 : 2016. gada 05. jūlijs, 20:34:43 »
Vispār jau vīrieši mīļā miera labad, ļoti daudz ko pacieš. Par to viņiem respect.

Atslēdzies tuk

« Atbilde #76 : 2016. gada 05. jūlijs, 20:55:52 »
Sievietes mīļā miera labad arī...
Arī respekt.

Atslēdzies Mao

« Atbilde #77 : 2016. gada 05. jūlijs, 21:05:44 »
Liekas ka problēma ir netaisnīgās proporcijās.... :sarcasm:

RaFix

• Viesi
« Atbilde #78 : 2016. gada 05. jūlijs, 22:18:35 »
Liekas ka problēma ir netaisnīgās proporcijās.... :sarcasm:
Kas tur netaisnīgs? Būtu jābūt baigi superīgajai sievietei, lai es mēģinātu iepatikties ne tikai viņai, bet viņas sīcim arī. Izslēgts tas nebija, bet kategorija kā tāda nebija mērķauditorija. Es būtu gatavs sadzīvot ar bērnu, ja sieviete mācētu sadalīt uzmanību vienādi abiem. Te sievišķi par to pašu runā - uzmanības sadale. Būt sponsoram dēļ bērna, jo es mētājos 2 plānā, vai sieviešu gadījumā - būt auklei svešam bērnam, kas viņu nepieņem, tas viegli nav. Tur vēl bonusā ir tas, ka ja es gribētu savu sīci, bet sievietei viens ir (Vairāk ir izskatāms variants, ja no viena tēva. Ja katrs no sava, tad ar tām vālodzēm, kas ir viņas galvā, es negribu meklēt kopīgu valodu), viņa var negribēt. Domā, ka otrādāk tas nav?

Atslēdzies tex

« Atbilde #79 : 2016. gada 06. jūlijs, 11:01:02 »
Tā kā es pēc draudzenes aiziešanas aktīvi veidoju savu biznesu, lai varētu parūpēties par meitu un varētu būt vairāk kopā, man tajā brīdī bija sajūta, ka tā ir pareiza izvēle.. sabiedrība krāsaina, daudz ceļošanas untt.
St.c. papildjautājums, kas arī varētu interesēt mērķauditoriju: daudz ceļošanas? Kas pa to laiku pieskata, liek gulēt u.t.t meitu? Ceļojumi ir nogurdinoši un skolu gan jau bērns tāpēc nekavē (it sevišķi, ja gana daudz un bieži)? Diennakts aukle? Aukles uz maiņām?...

Atslēdzies Atuss

« Atbilde #80 : 2016. gada 06. jūlijs, 11:31:08 »
St.c. papildjautājums, kas arī varētu interesēt mērķauditoriju: daudz ceļošanas? Kas pa to laiku pieskata, liek gulēt u.t.t meitu? Ceļojumi ir nogurdinoši un skolu gan jau bērns tāpēc nekavē (it sevišķi, ja gana daudz un bieži)? Diennakts aukle? Aukles uz maiņām?...

Man palīdz māsa. Vecvecākiem diemžēl veselība neatļauj palīdzēt.
Es esmu filozofs Hereklatuss

Atslēdzies Luīze

« Atbilde #81 : 2016. gada 06. jūlijs, 12:07:02 »
Oho, cik gara diskusija izveidojusies!

Un RaFix tagad gudrs, var padomus dot. :)
Ceru, ka arī Atusam viss izdosies!  :big_hug:
Tik nekautrējies prasīt padomus un viedokļus.

Atslēdzies dille

« Atbilde #82 : 2016. gada 06. jūlijs, 12:12:44 »
Nu re, Atuss, nu jau Tu sāc šķist pēc cilvēka. Kad atmet tukšo frāžu skandēšanu un māksloto izteiksmes veidu.
Atļaujies būt tāds, kāds esi un viss Tev labi veiksies!

Un vispār nav nozīmes uzdoties par to, kas neesi. Es varētu pateikt, ka esmu balerīna, bet gan jau mani arī ātri vien atkostu . :just_popcorn:

Atslēdzies kvadra

« Atbilde #83 : 2016. gada 06. jūlijs, 12:19:16 »
Atus, esi īstajā vietā atnācis!  :coffee:  Mēs te, lai arī brīžam šerpas dāmas, bet labi domātus padomus izsniedzam kā no pilnības raga! Redz, ar mūsu gādību un svētību RaFix jau ticis pie draudzenes, būs Tev arī! :thumbsup:

Atslēdzies LV_Dakota

« Atbilde #84 : 2016. gada 10. decembris, 10:45:39 »
....ejot cauri grūtam ceļam,kad vīrietis un sieviete,es atvainojos,pašī vienādi,es gribētu ,lai vīrietis sniedz man normālu materiālu atbalstu. Nevis,ka pašai jādomā kā rēķinus maksāt,malku gādāt....
Tātad esmu mantkārīga? :sad_smiley:

Atslēdzies Zigfrids

« Atbilde #85 : 2016. gada 10. decembris, 13:01:21 »
Pret "normālu atbalstu" manā izpratnē ir jāsaņem arī kkas pretī. Un mans uzskats ir, ka tas ir ģimenes galvas statuss, arī bez tā kakla, kurš to galvu groza. Lūk, tas ir tas, kāpēc pēdējajam vārdam ģimenē (protams, ne pilnīgi visos, - bet - svarīgākajos) jautājumos ir jāpieder vīrietim. Ja tā tas nav, tad, jā, - mantkārīga.
Es ceru, jūs zināt, kur mani meklēt?

bebrs

• Viesi
« Atbilde #86 : 2016. gada 10. decembris, 13:13:42 »
Sveikas mīļās sievietes!

Tā nu ir sanācis, ka dzīvoju viens ar savu meitu ( 8.gadi), nezinu vai tieši šeit ir pareizā vieta kur ko meklēt šajā jautājumā bet lūkojos pēc sievietes kurai patīk baudīt dzīvi, ir inteliģenta, ir aktīva, patīk ceļot, ir laba gaume, nav mantkārīga, ar labu humora izjūtu un prot gatavot ..

Es, 34.gadi, 1.92, tumši mati, zilas acis, mīlu dzīvi, patīk ceļot, sportot, lasu grāmatas, esmu finansiāli neatkarīgs ar māju kur mums diviem ar meitu ir par lielu..
Ja kādai ir velme iepazīties vai meklē piedzīvojumus, rakstāt man_ "Spārklingā"

Kaut kā neredzu, ka tēmas autors nevēlas maksāt par apkuri un
 citām sadzīves nepieciešamibām. Tieši pretēji.

Ar cieņu, Atuss!

bebrs

• Viesi
« Atbilde #87 : 2016. gada 10. decembris, 13:40:02 »
He, he, Zigfrida teksts izskatās
pēc cenšanās savu nepilnvērtības kompleksu apmierināšanas.  :rofl:

Atslēdzies Broms

« Atbilde #88 : 2016. gada 10. decembris, 15:15:08 »
... Lūk, tas ir tas, kāpēc pēdējajam vārdam ģimenē (protams, ne pilnīgi visos, - bet - svarīgākajos) jautājumos ir jāpieder vīrietim. ...

Pilnīgs fufelis.
Nav pēdējā vārda. Ir konstruktīva saruna, kurā katra pusa nebaidās atzīt, ka kādi faktori pamatojumā nav ņemti vērā vai nav ienākuši prātā.Kompromisu arī ir jāprot atrast. Tā ir cieņa, mīlestība, empātija. Lūk tas ir tas, ko saucam par ģimeni. Pārējos variantos tā ir vienkārša ekonomiska savienība.

Pēc Tava piegājiena sanāk, ka sievas domas vispār netiek ņematas vērā.

Vērā neņem tāda cilvēka domas, pret kuru nav nekādas cieņas. Par citām jūtām pat nerunājot.
Tad kāpēc dzīvot kopā ar cilvēku, kuru necieni?
 Un kāpēc dzīvot ar tevi, ja pareizie lēmumi ir tikai Tev?

Atslēdzies LV_Dakota

« Atbilde #89 : 2016. gada 10. decembris, 15:15:57 »
Heh,interesanti.
Man jau šķiet,ka ja sieviete-katru dienu vai katru otro sliktākajā gadījumā apmierina seksuāli vīrieti,audzina bērnus,gādā par pilnu ledusskapi un pilniem vēderiem,siltumu un kārtību mājās ka knapi paliek laika nesteidzīgai kafijas pauzei,vīrietis nevar tikai"esmu ģ.galva,kurš tikai ieradies uz šo jauko,saules un mīlas pielieto būdiņu"
Kādreiz man likās,ka sievietei un vīrietim jāgādā par naudu vienlīdzīgi,bet pienākumiem tikai augot un jūtot,ka nevar vairs atļauties nagu laku,jo jāpērk desa,uzskatus esmu mainījusi.
Jo nelaimīga sieviete nelaimīgus neapzināti padarīs arī citus.
Kā smejos-pirmā laulība aiz mīlas vien,otrajai jābūt arī drusku loģiskai.