0 lietotājiem un 1 viesis lasa šo tēmu.
Pilnīgs fufelis.Nav pēdējā vārda. Ir konstruktīva saruna, kurā katra pusa nebaidās atzīt, ka kādi faktori pamatojumā nav ņemti vērā vai nav ienākuši prātā.Kompromisu arī ir jāprot atrast. Tā ir cieņa, mīlestība, empātija. Lūk tas ir tas, ko saucam par ģimeni. Pārējos variantos tā ir vienkārša ekonomiska savienība.Pēc Tava piegājiena sanāk, ka sievas domas vispār netiek ņematas vērā. Vērā neņem tada cilvēka domas pret kuru nav nekādas cieņas. Par citām jūtām pat nerunājot.Tad kāpēc dzīvot kopā ar cilvēku, kuru necieni? Un kāpēc dzīvot ar tevi, ja pareizie lēmumi ir tikai Tev?
Tām sievietēm tagad tiiiiik labi! Tas nekas, ka nekādas privātās dzīves lielākajai daļai nav ... Toties tagad ir TIESĪBAAAAAAAS.Ar to jūs, kompleksainais, arī apsveicu!
Es ļoti atvainojos par netaktiskumu, bet vai nav bijis tā, ka tu dabū/n/(kāds dīvains vārds ) pa muti un pēc tam esi sašutis, jo nesaproti kapēc?
Heh,interesanti.Man jau šķiet,ka ja sieviete-katru dienu vai katru otro sliktākajā gadījumā apmierina seksuāli vīrieti...
Nē, tā nav bijis.
Eu, turiet mani!Ai, pofig, poņeslasj - kas kuru apmierina? Ramzi poputaļji? Tā "mierīgi pagulēšu", lai jau šamam tiek vienreiz, izdīca - apmierina? Ko? Tūbiņizspiedējus? Nu tad tā viņai arī vajag.
Par ik pārdienas seksu gribēt malku, oi, dzeržite meņa, ņemogu!Tiešām taisnība, jo tālāk mežā, jo vairāk malkas.Varbūt uz ielas vieglāk to malku sapelnīt?Smieklīgākais,ka daudziem vīriešiem šķiet,ka ar to,ka sardele bikšelēs ,vai,ka pa retam to izvelk un parāda,pietiek Bet tas jau ne visiem,tik tiem,kas no pubertātes netiek laukā,kaut stuknula 40
Nu, tač protams, zigfrids ir nokompleksots līdz beidzamajam ...Tām sievietēm tagad tiiiiik labi! Tas nekas, ka nekādas privātās dzīves lielākajai daļai nav ... Toties tagad ir TIESĪBAAAAAAAS.Ar to jūs, kompleksainais, arī apsveicu!
Manā sabiedrībā tu par šādiem tekstiem pa seju dabūtu uz skatli 3. Pēc tam ar somiņam un lūpukrasu d..abūtu dāvanā!
A zafig atbalsts, ja pashii vienaadi? Materiaals, I mean...
I got it... privaataas dziives esamiiba ir tiesiibu neesamiiba... kaada tur dziive?