Autors Tēma: RS stundu biļetes  (Lasīts 1746 reizes)

0 lietotājiem un 1 viesis lasa šo tēmu.

Atslēdzies Mango

RS stundu biļetes
« : 2016. gada 05. jūlijs, 15:18:38 »
Nesaprotu, kā viņi cenu diferencē.. vai kioskā jāsaka, piecas darbdienām pa 1.15 un piecas brīvdienām pa 0.60?

Atslēdzies Broms

Re: RS stundu biļetes
« Atbilde #1 : 2016. gada 05. jūlijs, 15:33:43 »
www.ridziniekakarte.lv var "ielādēt" biļetes.
Tā kā mikriņos stundas biļetes nedarbojas, izsecināju, ka tai stundas biļetei vairs nav jēgas.
Nezinu, ka būtu, ja mēģinātu ielādēt vairākas dažāu tipu biļetes.

Nebrīnīšos, ka kādam atkal aparāts saisīs kādu mēnešbiļeti, kaut kādi braucieni pazudīs utt.. Nu kā jau ierasts pie jebkuras "modernizācijas" :D

Atslēdzies Milda Vē

« Atbilde #2 : 2016. gada 05. jūlijs, 16:00:54 »
Tā es arī aizgāju un teicu "Man lūdzu 10 stundas biļetes brīvdienām". Pārdevēja mani saprata. Ja vajadzētu darba dienām, tad prasītu "5 stundas biļetes darba dienām".
Man gan tīri labi patīk šīs stundas biļetes. Ne jau tāpēc, ka stundas laikā vienmēr vajadzētu braukt ar vairākiem transportiem, bet tāpēc, ka brīvdienās tagad varu braukt pa 0,60 EUR. Sīkums, bet patīkams.

Atslēdzies Mango

« Atbilde #3 : 2016. gada 05. jūlijs, 16:19:35 »
Jā, es arī plānoju brīvdienām nopirkt pa 0.60., cenas dēļ, a vdrug vajag. Citu biļešu man nebùs. O.K., tad vnk jāsaka, ka tieši brīvdienām.

Atslēdzies tex

« Atbilde #4 : 2016. gada 06. jūlijs, 07:47:11 »
Vai tad tā nav reklāma ur*u pasei?
Lai piedabūtu ļautiņus to ^%£$% ieviest?
jo vnk automātā dzelteno nevar nopirkt.

Es sabtransu lietoju tiiiiik reti un arī tad mazos gabalos biļetes nepīkstinu, ka man cena izlīdzinās :D

Par laimi man gan autoserviss, gan dzīves un darba vietas ir gana tuvu (<1km) dzelzceļa stacijām. Ur*as pases nav un negrasos ieviest.

Atslēdzies kvadra

« Atbilde #5 : 2016. gada 06. jūlijs, 08:31:42 »
Nupat jau laikam vajadzēs īpašus kursus iziet, lai orientētos milzīgi daudzajos RS e-talonu, stundu biļešu, nedēļu biļešu, 5x biļešu, mēnešbiļešu variantos... Jebšu vismaz kādu bukletu par šo tēmu   

Atslēdzies Luīze

« Atbilde #6 : 2016. gada 06. jūlijs, 10:21:24 »
Es tā sapratu, ka būtībā nekas nemainās, tik brīvdienās ir lētākas stundu biļetes?
Sākumā jau sapriecājos, ka arī darbdienās varēs braukt lētāk, bet nekā. Protams, tādu biznesu tak nelaidīs vējā.

Atslēdzies Mango

« Atbilde #7 : 2016. gada 06. jūlijs, 12:18:44 »
Nu es negribu brīvdienā braukt pa 1,15, ja var pa 0,60.
Tāpēc domāju, tās biļetes pērkot jāpiesaka vai biļetes vienas, bet pārmaksa 0,55 uzkrājas talonā?!

Atslēdzies Luīze

« Atbilde #8 : 2016. gada 06. jūlijs, 12:29:16 »
Darbdienu biļetes atsevišķiem braucieniem es pirktu dzeltenajos e-talonos, bet brīvdienu biļetes ielādētu rīdzinieka kartē. Lai nekas nesajūk.

Atslēdzies Afrora

« Atbilde #9 : 2016. gada 06. jūlijs, 13:32:04 »
vai kontrole ar biljeti prasa raadiit to riidzinieka karti??
teiksim ja man kaads kartes iipashnieks nopeerk biljeti, tad es tachu ar vinju varu braukaat, ne?
Под самым красивым хвостом павлина скрывается самая обычная куриная жопа. Так что меньше пафоса, господа. /Ф. Раневская/

Atslēdzies Luīze

« Atbilde #10 : 2016. gada 06. jūlijs, 13:46:52 »
Afrora, tā biļete tiek ielādēta rīdzinieka kartē. Pati karte kalpo kā e-talons. Teorētiski vari braukt ar svešu karti, bet, ja nebūsi līdzīga personai, kuras foto ir uz konkrētās kartes, tad visādi var gadīties. :)

Atslēdzies Afrora

« Atbilde #11 : 2016. gada 06. jūlijs, 13:56:43 »
aa skaidrs. Skatos, ka es varu pieteikties tai kartei, jo man ir iipashums Riigaa, bet online prasa dziivesvietu un variants ir tikai LV. Laikam buus jaaiziet liidz kaadam klientu centram. Cik aatri vinji to karti uztaisa?
A jauneeklis arii var taadu dabuut?? Laikam nee :(
Под самым красивым хвостом павлина скрывается самая обычная куриная жопа. Так что меньше пафоса, господа. /Ф. Раневская/

Atslēdzies tuk

« Atbilde #12 : 2016. gada 06. jūlijs, 13:57:47 »
Satīņājas burkā un brauc vēsi svilpojot...

Atslēdzies Trix

« Atbilde #13 : 2016. gada 06. jūlijs, 14:01:11 »
ja nebūsi līdzīga personai, kuras foto ir uz konkrētās kartes, tad visādi var gadīties. :)

Hi, hi, pabiji "Ievas pārvērtībās" vai līdzīgā ekšenā - deso mainīt karti. :D

[attachment deleted by admin]
Es visu atceros, Ričard...

Atslēdzies Mango

« Atbilde #14 : 2016. gada 06. jūlijs, 14:09:27 »
Vakar pieteicu elektroniski. Tad redzēs, kad būs gatava. Pagaidām nekādas ziņas nav.