Autors Tēma: Express kase Maximā  (Lasīts 7725 reizes)

0 lietotājiem un 1 viesis lasa šo tēmu.

Atslēdzies tex

Re: Express kase Maximā
« Atbilde #15 : 2016. gada 06. jūlijs, 10:46:29 »
Kopš manā piemājas Maximā ir atvērtas pašapkalpošanās kases, es eju tikai uz tām. Nav ne rindas, ne stresa, pati sevi apkalpoju ātri un neiespringstot.  :thumbsup:
paga, gan jau rindas uzradīsies arī pie tām - reklamējiet tik :P

Atslēdzies Luīze

« Atbilde #16 : 2016. gada 06. jūlijs, 10:55:02 »

Strādā jau labu laiciņu, bet vairums cilvēku ir slinki un negrib iespringt paši.

Atslēdzies kvadra

« Atbilde #17 : 2016. gada 06. jūlijs, 10:55:35 »

Man šķiet, ka reklamē vai nereklamē, kas pie tām neiet, tas tāpat neies. Es neeju. Pirmkārt tāpēc, ka maksāju tikai skaidrā naudā. Otrkārt, netaisos galvu lauzīt, kā apmaksāt pašiebērtās maisiņos lietas, kas nav fasētas iepakojumā ar svītru kodiem. Treškārt - a zafig iespringt un darbu darīt, par kuru man nemaksā? priekš tam ir kasieri. Var to arī par slinkumu saukt, manispēc.

Atslēdzies Luīze

« Atbilde #18 : 2016. gada 06. jūlijs, 10:59:09 »
Tieši tā, Kvadra - brīva izvēle. :)

Atslēdzies Broms

« Atbilde #19 : 2016. gada 06. jūlijs, 11:18:52 »
Man šķiet, ka reklamē vai nereklamē, kas pie tām neiet, tas tāpat neies. Es neeju. Pirmkārt tāpēc, ka maksāju tikai skaidrā naudā. Otrkārt, netaisos galvu lauzīt, kā apmaksāt pašiebērtās maisiņos lietas, kas nav fasētas iepakojumā ar svītru kodiem. Treškārt - a zafig iespringt un darbu darīt, par kuru man nemaksā? priekš tam ir kasieri. Var to arī par slinkumu saukt, manispēc.

Ja pašapkalpošanās kasēs kasiera darbs nav vajadzīgs, tad teorētiski šajās kasēs precei vajadzetu būt ar kkādu papildus atlaidi.
Bet gan jau tās iekārtas cena, uzstādīšanas un apkalpošanas izdevumi nav mazāki, kā izdevumi parastas kases darba nodrošināšanai ar visu kasiera algu.

Atslēdzies Mango

« Atbilde #20 : 2016. gada 06. jūlijs, 12:02:34 »
Man neveicas ar paš.apk. kasēm, kā es trāpos veikalā, tā uz tām ir rinda, bet kkur kasiere vnk garlaikojas. : )))
Paš.apk. kases ir gan skaidrā nauda+kartes, gan tikai kartes.

Ko tik cilvēki nelasa (neskatās), atlaides, sastāvus, kāpēc lai lasītu uzrakstus kkādus?! Ja vēl viņiem nesaprotamā valodā..

Vai tad pārt.veikalos ir apsargi? Tādi, kas tusē pa veikalu? Neesmu redzējusi.
« Pēdējās izmaiņas: 2016. gada 06. jūlijs, 12:07:43 no Mango »

Atslēdzies Trix

« Atbilde #21 : 2016. gada 06. jūlijs, 13:33:36 »
Vai tad pārt.veikalos ir apsargi? Tādi, kas tusē pa veikalu? Neesmu redzējusi.

Nez, es regulāri redzu, piemēram, Origo gar Rimi kasēm slokājas. Mana miesta Superneto vienmēr kāds kules turētājs stāv.
Es visu atceros, Ričard...

Atslēdzies Mango

« Atbilde #22 : 2016. gada 06. jūlijs, 14:13:27 »
Manā rimi nav. Maximā nav, nevienā no trijām, Mego zinu, ka ir kkur pie kameras viens, esmu redzējusi pīpējam ārā. Superneto arī nav.

Gan jau viņi ir fiziski, tikai sēž kkur, nezin kur, kkādos kabūžos un letes toč nevēro.

Atslēdzies tex

« Atbilde #23 : 2016. gada 06. jūlijs, 14:23:58 »
Man gan patīk pašakalpošanās kases. Esmu lietojusi Skanstes Prismā un Spices Rimi. Mazliet atšķiras skeneru novietojums un programmatūra.
1) jau tāpēc, ka pie parastajām kasēm bija rindas, bet pašapkalpošanās bija tukšas.
Ja būtu daudz dīvainu sveramo preču, gan jau neķēpātos.
Un nezināju, ka Rimi automātiskā kase apstājas pirms personāla vienība nepalaiž tālāk brīdī, kad tiek noskenēts alkohols - viņiem jāpārliecinās, ka esmu pilngadīga: aber tas var smagi aizkavēt procesu, ka darbinieks tajā laikā kādam citam skaidro, kā tā kase lietojama... Sooo, ar alko arī vairs turp neiešu...

Prismā patīk, ka varu izsekot līdzi katras preces reāli pieskaitītajai cenai, jo Prismai regulāri "gadās", ka plauktā ir 1a cena, bet izsista tiek cita, kā likums, augstāka...

Atslēdzies Mango

« Atbilde #24 : 2016. gada 06. jūlijs, 14:27:53 »
Ā nu stockmanā arī neesmu redzējusi, sky ne tik.
Ā stockmanā ir pie durvīm, ko viņš skatās, nezinu, vai neko neaizmirst salikt maisiņos?

« Atbilde #25 : 2016. gada 06. jūlijs, 14:35:12 »
tiešām, izstāstiet, kāda ir procedūra sveramajiem produktiem? un skaidra nauda pašapkalpošanās kase - kā tas izpaužas?

Turn that sh*t up louder, make it all go faster!

Atslēdzies tex

« Atbilde #26 : 2016. gada 06. jūlijs, 15:44:36 »
SN, Rimi sveramos produktus turpat nosver (tas skeneris = svari) un pēc izvēlnes ekrānā atrod pareizo dārzeni(prismā to izdara jau dārzeņu stendā...vienīgi nezinu, kas un kā kontrolē, ka Tu, piemēram, rozmarīnu nenotaksē par kartupeli vai vietējos tomātus par ievestajiem)... Gaļa tiek svērta jau nodaļā, sooo, to tikai noskenēt.
Visu noskenēto un nosvērto liek (maisiņā) uz svariem labajā malā... tā tas robots čeko.

Prismā neko nesvēru un maksāju ar kartēm. Par pārējo tātad citi...

Atslēdzies Mangusts

« Atbilde #27 : 2016. gada 06. jūlijs, 22:01:30 »
Prismā nosver jau nodaļā, tāpat kā Stockmanā - pie sveramā produkta cipars, kas jāievada svaros pie svēršanas.

Bet arī Prismas pašapkalpošanās kasēs pie alkohola prasa pierādīt, ka vecums pietiekams.
No amount of advance planning will ever replace dumb luck

Atslēdzies baaciens

« Atbilde #28 : 2016. gada 06. jūlijs, 22:13:56 »
Nu labi, pašapkalpošanās kasē pirmo reizi pagājušajā nedēļā ieprovējos .... Un tikai tāpēc, ka steidzos un pirku vienu vienīgu ūdenīti. Ar visu to, lūdzu, lai puika, kas vaktē "točku" asistē, ja ko jaucu. Viņš bija faķīrs - spēja asistēt vismaz 3 tādām "dūrītēm" + apsargs palīdzēja pārējiem (tur, kur bērni ampelējās ar pirkšanu, kamēr vecāki skatījās un mācījās).
Atziņa - ātri, ērti un nesāpīgi. Tikai svītrkodu ilgi meklēju :D

Atslēdzies fiasko

« Atbilde #29 : 2016. gada 06. jūlijs, 23:26:06 »
Pašapkalpošanās kases reizēm dikti labi noder - sākumā tā kā raustījos, bet nu jau ir dikti OK. Kuru kasi izmantoju, tas pēc noskaņojuma un situācijas.

Bet par cilvēkiem ar pilniem groziem pie "ātrajām" kasēm gan esmu pukojusies, diemžēl tikai pie sevis. Es pārskaitu, cik man groziņā mantas ieliktas, bet citi vēsā miera turp dodas ar pilnu grozu... Nu tak paņemiet acis pirkstos! :)