Autors Tēma: Express kase Maximā  (Lasīts 7723 reizes)

0 lietotājiem un 1 viesis lasa šo tēmu.

Atslēdzies Spocinjs

Re: Express kase Maximā
« Atbilde #45 : 2016. gada 11. jūlijs, 22:06:54 »
Man ir draugs. Viņš ir invalīds ar apliecību. Viņš staigā un viņam ir divas rokas. Abas kustās. Viņam ir vai nav tiesības atrasties ar pilniem ratiem pie ātrās kases, ja reiz tā ir paredzēta vecākiem ar bērniem, līdz 5 pirkumiem un invalīdiem?
ir tiesības, bet pēc divām pēdējām sūdzībām par mani es teikšu- viņam ir vai nu klusām jāpačukst ka invalīds, ja kauns vai arī jāparāda apliecība kasierim... kasieri nav gaišreģi lai zinātu ka kāds ir invalīds, ja tas nav acīmredzams...
« Pēdējās izmaiņas: 2016. gada 11. jūlijs, 22:27:50 no pitons »

Atslēdzies Spocinjs

« Atbilde #46 : 2016. gada 11. jūlijs, 22:15:03 »
rimi atšķirībā no maksimas nav vecuma ierobežojumu ar cik veciem bērniem var atrasties ātrajā kasē... ja man nebūs klientu, es pilnīgi droši pasaukšu kādu vecāku ar bērnu pat līdz 10 gadiem, jo bērni ir dažādi... un tikai viens klients pa vairāk kā gadu ir iebildis vai nav vecuma ierobežojuma cik bērniem ir jābūt jauniem, lai varētu atrasties ātrajā kasē...

Atslēdzies Spocinjs

« Atbilde #47 : 2016. gada 12. jūlijs, 00:21:06 »
es neattaisnoju ne pircējus, ne pārdevējus... bet nu atvainojos no savas puses kā kasieres kas biežī strādā ātrajā kasē- nu pasakiet ka ir grūtniece, kurai varbūt nav īsti nekas redzamams vai ja ir cilvēks ar īpašām vajadzībām, un arī nav uz pirmā soļa tas pamanāms (vai parādiet apliecību)...
HM parasti ir tik daudz pircēju, ka visus nav reāli atcerēties...

Atslēdzies Nāra

« Atbilde #48 : 2016. gada 12. jūlijs, 07:40:19 »
Spocinj, ekspreskasē,par kuru ir šī tēma, ir tikai jāuzmet aci pirkumu daudzumam,tas arī ir tik neiespējami?  :talking:

Atslēdzies Nomade

« Atbilde #49 : 2016. gada 12. jūlijs, 20:20:45 »
Manos veikalos ekspreskasēs pārdevējas uzmana pircējus un, ja kāds nāk ar lielajiem ratiem vai acīmredzami daudz precēm, tad atgādina, ka te pieņem max 10 preces. Ja grūtnieču un invalīdu vai pensionāru kasēs  nav rindas, tad vienmēr jautāju kasierei, vai drīkstu izlikt preces.
Ja būtu situācija kā Emīlijai, nevilcinātos atgādināt pofigistiskajam daudzpircējam par preču skaitu.

Atslēdzies Emīlija

« Atbilde #50 : 2016. gada 12. jūlijs, 21:11:32 »
Lūk. Tieši to es no pārdevējas gaidīju. Bet ja viņa neko - es.ko...? Katram veikalam sava kārtība... Vai nav tomēr?

Atslēdzies Nomade

« Atbilde #51 : 2016. gada 12. jūlijs, 21:28:25 »
Ideālā variantā lielveikalam būtu regulāri jāapmāca kasieres komunikācijā. Daudzpircējs kasieres iebildumus noteikti respektētu (respekts pret darbinieku formas tērpā), kamēr Emīlijas vārgi iebildumi izraisītu vienīgi lecīgumu un agresivitāti. Taču labākajā gadījumā - nākamreiz, iespējams, padomātu, kuru kasi izvēlēties.

Atslēdzies daddy

« Atbilde #52 : 2016. gada 13. jūlijs, 08:52:27 »
Tieši tā, tā ir pilnīga veikala atbildība organizēt šīs ātrās kases. Būtībā tām jāstrādā uz pircējiem, kuri ieskrien pēc 1 aliņa, lai arī šos paņemtu. Ja veikals gribētu, tad vakarā paskatoties kases lentas, vnk var sadot mizā kasierei, kura izsitusi 20 preces ... No otras puses diskriminēt klientu pēc preču daudzuma - arī nekorekti...principā, tas kurš vairāk pērk, tas veikalam "mīļāks" :)

Bet ja klientiem pašiem rindas jāorganizē - nu piedodiet... tad jau arī preces varētu plauktos kārtot vai sev karpu noķert :D :D

Atslēdzies Narcise

« Atbilde #53 : 2016. gada 15. jūlijs, 23:00:10 »
Kā jau te iepriekš minēja, Rimi ir tieši tas pats un pārdevējas neaizrāda pārslogoto iepirkumu pircējām, tikai apkalpo. Vismaz manā lielajā Pulkveža Brieža ielas Rimi (Rīgā).
Kādreiz cilvēki vairāk respektēja, kas un kur rakstīts un vispār noteikumus, tagad daudziem pofig. :no:

Atslēdzies tex

« Atbilde #54 : 2016. gada 15. jūlijs, 23:31:00 »
Offtopic: kāds ir mēģinājis pirkt Rimi automātiskajās kasēs kosmētiku vai ko, kam pie kases jānoņem drošības pīkstuļi, - skropstu tušu, piemēram?
Pats taču nevar noņemt? Jāgaida uzraugošais personāls, vai kā?

Atslēdzies Luīze

« Atbilde #55 : 2016. gada 16. jūlijs, 16:52:22 »
Rimi neesmu mēģinājusi, bet Maximas ekspreskasē to noņem uzraugošais kasieris.

Atslēdzies Spocinjs

« Atbilde #56 : 2016. gada 18. jūlijs, 02:47:21 »
mūsu rimi vēl nav ekspreskases, bet sola pavisam drīz...
man šeit čatā lūdza izteikt, savu kasierea viedokli. (piebilde tiem kas nezina)

Atslēdzies Spocinjs

« Atbilde #57 : 2016. gada 31. jūlijs, 18:43:55 »
nu jau arī Stirnu Rimi ir express kase ;) kopš 5dienas