Autors Tēma: Dzīvot sterili jeb futbollaukums  (Lasīts 1322 reizes)

0 lietotājiem un 1 viesis lasa šo tēmu.

Atslēdzies Camma

Dzīvot sterili jeb futbollaukums
« : 2016. gada 06. jūlijs, 15:00:34 »
Viela pārdomām. Nu tāpat, bez kādiem zemtekstiem.
Cilvēki iegādājas mājas laukos vai jūrmalā. Pamatā divu iemeslu dēļ - pirmais - neviens nedanco virs galvas, nebļauj, lai ielaiž, jo durvju kodu aizmirsis, nepiemīž kāpņutelpu, otrais - būt tuvāk dabai, zaļumam, puķēm, kaķiem.
Nu vot, ar to otro sanāk kaut kāda mistika. Viena liela daļa ap māju ierīko bruģētu stāvlaukumu, divas puķes un pārējais nopļauts līdz plīša stāvoklim. Ja zemesgabals ir 2000 kvm, tad 1900 ir bruģis/futbollaukums. Nesaprotu šos cilvēkus. Man patīk, ja acij ir kur pieķerties - kāds krūms, kāds koks, kāds nezāļu puduris, vieta beņķītim un desas cepinātavai.
Visus sakost!

Atslēdzies Mango

Re: Dzīvot sterili jeb futbollaukums
« Atbilde #1 : 2016. gada 06. jūlijs, 15:03:28 »
Slinkums pļaut zāli + nav naudas dārzniekam?

Atslēdzies mellene88

« Atbilde #2 : 2016. gada 06. jūlijs, 15:22:29 »
otrie ira pakazuhu cilveki..kam vajag kkādam kko parādīt /pierādīt... tie nebrauc baudiit idilli un priecāties par rasu zālē...
Ja Zeme tiešām būtu plakana, kaķi jau sen, visu no tās būtu nometuši lejā.
IG- mellenessniega

Atslēdzies Broms

« Atbilde #3 : 2016. gada 06. jūlijs, 15:23:53 »
Lai sabruģētu 2000 m2.... par to naudu, kas vajadzīga, lai visu nolīmeņotu un saliktu bruģi, ierīkotu tenisa kortus utt,  dārznieku, pat ar visu ainavistu kantori, var algot daudzus  gadus :)

Atslēdzies reno

« Atbilde #4 : 2016. gada 06. jūlijs, 15:27:39 »
Tāda suga.Tu aizmirsi malas -kapu tūjas biezā rindā.

Atslēdzies Mango

« Atbilde #5 : 2016. gada 06. jūlijs, 15:36:43 »
Ja paņem bruģi no Baronielas un Peķka saliek, pa lēto, nestāsti!

Atslēdzies Broms

« Atbilde #6 : 2016. gada 06. jūlijs, 15:42:16 »
kgan- 20 āri ir pārāk maz, lai vēl meklētu vietu kādam futbola laukumam :D
« Pēdējās izmaiņas: 2016. gada 06. jūlijs, 15:54:10 no Broms »

Atslēdzies kvadra

« Atbilde #7 : 2016. gada 06. jūlijs, 15:56:05 »
Tā PIEDERAS. Mauriņš un bruģis atbilst priekšstatiem par sakoptību=labklājību=pārticību.

Atslēdzies Trix

« Atbilde #8 : 2016. gada 06. jūlijs, 18:24:01 »
Vispār jau tie, kam tas mauriņš ir noskūts un viens puķpods pa vidu, vienkārši nav vergi savam dārzam. Noskuvi un nedēļa brīva. Sēdi, dzer alu un elpo svaigu gaisu. Tiklīdz man līdz tam aizies rokas, man arī būs bruģītis un plāksnes visās "grūti aizsniedzamajās vietās", jo sakopt pliku zāli ir viens, bet apcakot ar trimeri visādas taciņu malas, siltumnīcu sienas un puķudobes prasa baigo laiku.
Es visu atceros, Ričard...

Atslēdzies Mango

« Atbilde #9 : 2016. gada 07. jūlijs, 12:29:34 »
= vaksācija rullē vai epilācija, vai kas nu tas ir. Nevis katru otro dienu skūt. Pareiz' i!

viesmiiliigs

• Viesi
« Atbilde #10 : 2016. gada 07. jūlijs, 12:43:49 »

= vaksācija rullē vai epilācija, vai kas nu tas ir. Nevis katru otro dienu skūt. Pareiz' i!
Kā vaksē vai epilē mauriņu?

Atslēdzies diddly

« Atbilde #11 : 2016. gada 07. jūlijs, 14:46:24 »
Mums ir īpašs gadījums-māju īrējam,un tūjas stādīt liek saimnieks. Pirmo porciju ielikām pirms 5 gadiem,nu jau smukas,un ceļš,kas balts un putekļains,kkā tiek neitralizēts. Bet šogad atkal vienu porciju paģērēja...iestādījām,nu ok,varbū,ka būs ar laiku ok,no ceļa mūs neredzēs.

Skatoties,kā pats ieaudzis skujeņos,un ar novērošanas kameram aplīmējies...liekas,mums draud tas pats...
Mauriņā ir ok,jo bez profa drāznieka ainavu uzveidot nav nemaz tik viegli. Skatos savus haotiskos stādījumus,un domāju-mož nākampavasar paaicināt spečuku,kas saliek visu pa augumiem un krāsām...?

Atslēdzies Spārka

« Atbilde #12 : 2016. gada 07. jūlijs, 15:04:03 »
Biju reiz mirkļa impulsā naktī ar taksi aizbraukusi aplūkot savas bērnības vasaras mītni Mellužos. Atmiņā - milzīgs jasmīnkrūms, dārzs - ābeles, zemenes, rozes. Tagad - bruģis. Ar iebūvētām gaismiņām :(

Laukos mums ir tā - man patīk džungļi un haoss, S k-gam - nopļauts, izzāģēts. Par šo tēmu jāuzmanās nesakasīties un tā saudzīgi dabūt nelielu pārsvaru savai "līnijai" :)

Atslēdzies Mango

« Atbilde #13 : 2016. gada 07. jūlijs, 16:23:18 »
Kā vaksē vai epilē mauriņu?

Tas ir vesels stāsts no Stambulas. Tur epilē mauriņu. Bet es neesmu stāstniece.