Autors Tēma: Ādas vēzis  (Lasīts 3847 reizes)

0 lietotājiem un 1 viesis lasa šo tēmu.

Atslēdzies Atuss

Ādas vēzis
« : 2016. gada 06. jūlijs, 16:50:13 »
Sveiki mīļie forumisti! Vēlējos parunāt par šo briesmīgo tēmu un raisīt uzmanību!

Kas notiek? Tik daudzi man personīgi pazīstami cilvēki un vēl vismaz zināmi mirst no šis kaites, jauni!!! Kādēļ mēs grēkojam paši ar savu veselību? Nav taču dārgi pārbaudīties, padomājat ko mēs zaudējam ar to vai varam zaudēt? Kas vispār notiek ar mums cilvēkiem? Mirstam no visa, kas tik dod tādu iespēju.. Saņemamies tauta un 2x gadā aizejam pārbaudīties!
Es esmu filozofs Hereklatuss

Atslēdzies nex

Re: Ādas vēzis
« Atbilde #1 : 2016. gada 06. jūlijs, 17:19:06 »
Kas notiek, kas notiek... tādi laiki. Domā šeit diskutējot uzzināsi "kas notiek ar cilvēkiem"?

Un izbeidz ar to "mēs", lūdzu.

Atslēdzies kvadra

« Atbilde #2 : 2016. gada 06. jūlijs, 17:38:52 »
Nez, kaut kā tā sagadījies, ka nevienu ādas vēža gadījumu nezinu, pat ne paziņu paziņās. Un labi, ka tā, tfu, tfu...

Atslēdzies Atuss

« Atbilde #3 : 2016. gada 06. jūlijs, 18:31:31 »
Nu slimība jau baigā.. Mirst jau dēļ tā, ka pa vēlu diagnosticēts, aiziet metastāzēs. Un nav jau kāds jāpazīst lai 2x gadā pārbaudītu dzimumzīmes, ja vēl patīk sauļoties tad vēl jo vairāk!

Atslēdzies Atuss

« Atbilde #4 : 2016. gada 06. jūlijs, 18:33:00 »
Kas notiek, kas notiek... tādi laiki. Domā šeit diskutējot uzzināsi "kas notiek ar cilvēkiem"?

Un izbeidz ar to "mēs", lūdzu.

Tas ir domāts visaptveroši.. Nē, kāpēc tik īgni?

Atslēdzies Trix

« Atbilde #5 : 2016. gada 06. jūlijs, 19:11:37 »
Visas kaites ir no stresa. Viens pats sifiliss no prieka.
Es visu atceros, Ričard...

Atslēdzies nex

« Atbilde #6 : 2016. gada 06. jūlijs, 19:23:56 »
Tas ir domāts visaptveroši.. Nē, kāpēc tik īgni?

Tev taču paskaidroja, ka lietot "mēs" ir ne tikai visaptveroši, tas ir slikts tonis. Un arī kaitinoši.

Okej... Tu nopietni - 2x gadā pārbaudīt visas dzimumzīmes? Un kā ar cita veida vēžiem, tie vairs nav bīstami? vai arī 2x gadā pārbaudīt visus orgānus? tad jau poliklīnikās/slimnīcās vien jādzīvo.

Neredzu, ka šeit kāds cīnītos pret veselības pārbaudēm, taču pārspīlēt ar nevajag... Nu tik skriesim, nu tik pārbaudīsimies, un mums nekas nekaitēs...

Atslēdzies Camma

« Atbilde #7 : 2016. gada 06. jūlijs, 20:44:20 »
Vispār - tēma laba. Nu pārspīlēta mazdrusku, bet laba.
Nu tad sākam uzskaitīt - USG 2x gadā vēderam, 2x gadā plaušām, 2x pie ginekologa/urologa, 2x pie dermatologa, 2x pie stomatologa, 2x pie okultista. Gan jau vēl kādu aizsamirsu. Tas ir tikai plikas vizītes - bet tur jau vēl kādas annaļizas un manipulierēšanas... Goč pendel, slims var tapt no profilakses vien.
Stāsts ir par ko citu. Ja reiz pamana kādu nebūšanu, tad nav ko vilkt un jābizo pa fiksam pie daktera.
Nejaukākais visā šajā epopejā ir tas, ka pat tad, ja savlaicīgi aiztipina pie daktera, ne vienmēr problēmu atrod uzreiz....
Visus sakost!

viesmiiliigs

• Viesi
« Atbilde #8 : 2016. gada 06. jūlijs, 21:03:47 »
Okultists arī ir obligāts?  :faint:

Atslēdzies Afrora

« Atbilde #9 : 2016. gada 06. jūlijs, 21:05:46 »
Manam jaunietim dzimumzīmes nebija, bet krabis bija. Tā kā tas viss ir loterija būs/nebūs un ja būs vai atradīs? Un kad? Un kur? Un stadijā?
Un meklēja vismaz 3,5 gadus!!!!
Под самым красивым хвостом павлина скрывается самая обычная куриная жопа. Так что меньше пафоса, господа. /Ф. Раневская/

Atslēdzies tuk

« Atbilde #10 : 2016. gada 06. jūlijs, 21:24:57 »
Afrora, kā Tev ienāca prātā, ka vispār jāmeklē?
Parasti jau kad pats sāk ko nelāgu just ir jau stipri par vēlu?
Sorry, ja pastulbs jautājums.

Atslēdzies Afrora

« Atbilde #11 : 2016. gada 06. jūlijs, 21:44:26 »
Afrora, kā Tev ienāca prātā, ka vispār jāmeklē?
Parasti jau kad pats sāk ko nelāgu just ir jau stipri par vēlu?
Sorry, ja pastulbs jautājums.
Viņam vnk bija viens punkts pie ceļa kur uzspiežot bija sāpes. Nu tad es sāku meklēt kas tur i ... nervs, saspiests kkas, cista??  To sūdu sono neredzēja, rentgens neredzēja. Mrt beidzot ieraudzīja. Nē nē kojūs ... tauku dziedzeris!!! Un ta šim skuķis uzgāzās uz tās vietas un atkal viss no 0 ... sono, rentgens viss OK un mrt ... johaidī tas tauku dziedzers ir izaudzis. Griežam. Nu un pēc 2 ned ... zvans :(
Jau vēlākās analīzes pateica, ka konservējies (ja pareizi atceros) un stadija 1.
Под самым красивым хвостом павлина скрывается самая обычная куриная жопа. Так что меньше пафоса, господа. /Ф. Раневская/

Atslēdzies Atuss

« Atbilde #12 : 2016. gada 06. jūlijs, 21:52:19 »
Vienkārši nevajag aizmirst, ka tādas slimības eksistē..

Bet sevi pārbaudīt vai nē, katra paša ziņā, es vēlējos akcentēt to ko pēdējā laikā esmu novērojis.

Atslēdzies tuk

« Atbilde #13 : 2016. gada 06. jūlijs, 21:58:53 »
Ufff, nu uz visu, kā jau Camma rakstīja nepārbaudīsies.
Paranojā jau ar nedzīvosi, bet nu modrību jāsaglabā...

Atslēdzies olgucis

« Atbilde #14 : 2016. gada 06. jūlijs, 22:01:27 »
Ai, tā nelaime  ir visapkārt. Ar ādas variantu aizgāja mans kaimiņš. Noplēsa kaut kādu pumpu jostas vietā un pēc pusgada radi jau pārdeva dzīvokli. Diez vai viņam bija 30 gadi. Kaut kur lasīju, ka praktiski nav neviena cilvēka, kam to šūnu nebūtu. Vienkārši organisms tos pats kontrolē. Bet ja cilvēks maina organisma iekšējo vidi, vienalga ar ko... ģenētiskie produkti, nikotīnu, jebkādu ķīmiju, vai zāles dīvainās kombinācijās, tad organisms jūtās apjucis, cīnās ar to visu iekšējo bardaku, samazinās imunitāte un tādiem vēžveidīgajiem viņam vienkārši pietrūkst resursu. Var būt arī stress, tas tikai liekās, ka stress iespaido tikai smadzenes un sirdsdarbību. Organismā viss ir skaisti savstarpēji pakārtots. Stress iespaido asinsriti, un līdz ar to visus orgānus, kas ar to tiek apgādāti. Rezultātā, atkal vispārīgs haoss, iekšas nīkuļo un rezultāts tāds pats. Ja zinātu, to problēmas izraisītāju... Pāris gadus atpakaļ, kādā Discovery pārraidē, kāds mammis stāstīja, ka tika galā ar vēlīno stadiju tikai pamainot galda karti. Kaut kas bija saistīts ar nepārstrādātu produktu ēšanu un konkrētu produktu kombināciju. Iespējams, ka līdz ar to organisms dabūja atelpu, sakārtoja savu iekšējo pasauli un bija spējīgs dot pretsparu. Gribās ticēt... Bet noteikti katram ir savi iemesli un sava iespējas ar to  tikt galā. Nu es tāpat vien... prātuļoju  :sad_smiley: