Autors Tēma: Kādu auto grib sievietes?  (Lasīts 5827 reizes)

0 lietotājiem un 1 viesis lasa šo tēmu.

RaFix

• Viesi
Kādu auto grib sievietes?
« : 2016. gada 08. jūlijs, 16:02:10 »
Balosojums sievietēm. Ar kādu auto, jūs, rēķinot, ka darbs un dzīves vieta nav mainījies, gribētu braukāt ikdienā uz darbu? Melna nav atbilde.

Atslēdzies Camma

Re: Kādu auto grib sievietes?
« Atbilde #1 : 2016. gada 08. jūlijs, 16:03:52 »
Ar mazu, stabilu, ko var viegli novietot.
Visus sakost!

RaFix

• Viesi
« Atbilde #2 : 2016. gada 08. jūlijs, 16:06:02 »
Ar mazu, stabilu, ko var viegli novietot.
Konkrēts modelis, kas tāds šķiet.

Atslēdzies Camma

« Atbilde #3 : 2016. gada 08. jūlijs, 16:20:29 »
Piemēram - golfs. Punto un polo mums nav populāri - tie vairāk pa Itāliju drassē. Bet varētu arī te, ja vien šejienieši nesirgtu ar mazvērtības kompleksu - jo sīkāka blondīne, jo raženāks parketnieks. Varētu padomāt, ka katru dienu ūdensmatraci, masāžas krēslu, trimo, burbuļvannu un bāra leti līdzi jāvadā kopā ar ledusskapi un suņubūdu...
Visus sakost!

Atslēdzies Trix

« Atbilde #4 : 2016. gada 08. jūlijs, 16:22:58 »
Piemēram - golfs.
Oooootrais!!!!!  :go_go:
Es visu atceros, Ričard...

Atslēdzies Broms

« Atbilde #5 : 2016. gada 08. jūlijs, 16:35:55 »
Ja attālumi nelieli un galvenokārt pa pilsētu, tad viennozīmīgi benzīna dzinēju.
Dīzelis ziemā ilgi silst, braucot mierīgā režīmā aizsērē DPF filtrs, apkopes dārgākas, remonti sarežģītāki un arī dārgāki nekā benzīna motoram.
Par kārbu un auto modeli - gaumes jautājums.

viesmiiliigs

• Viesi
« Atbilde #6 : 2016. gada 08. jūlijs, 16:40:29 »
Nepiekritīšu Cammai. Neesam te tik bagādi, lai mājsaimniecībā turētu n-tos auto dažādām vajadzībām. Tāpēc labāk paņemt lielāku ar rezervi, it īpaši, ja ikdienas braukāšana nav tikai darbs-atpakaļ, ja ir bērni (un pārskatāmā nākotnē plānojas vēl kāds). Neesmu sajūsmā par opciju mainīt auto tikai tāpēc, ka esošajā vietas par maz. Turklāt arī lielāks auto pilsētā liek justies drošāk - braucot ar instruktora corollu pa čakeni var brīžiem trieku ķert, kad blakus nesas autobuss vai trolejbuss. Tā sīkā blusa pilnīgi līgojas. Ja fūrnieks blakus trāpās kaut kur - liekas vispār nonesīs, ka neredz.

Atslēdzies tuk

« Atbilde #7 : 2016. gada 08. jūlijs, 16:45:32 »
Audi vai Citronu.

Atslēdzies tuk

« Atbilde #8 : 2016. gada 08. jūlijs, 16:53:05 »
Brooom, balsojums tā kā dāmām ;) :).

Atslēdzies Camma

« Atbilde #9 : 2016. gada 08. jūlijs, 16:57:01 »
Piafa -  :rofl: , tas tāpēc, ka blakus instruktors! var mīļi krist īzmīzumā un tikpat mīļi apkrist ap kaklu.
Un jautājums nebija - kādu fūri izvēlēsities vīramātes, bērnu, krustbērnu, velna vecmāmiņas un viņas tantes pārvadāšanai. St.citu - golfā iet arī normāli bērnu rati un iepirkumu taša.
Visus sakost!

Atslēdzies Broms

« Atbilde #10 : 2016. gada 08. jūlijs, 17:00:16 »
Brooom, balsojums tā kā dāmām ;) :).

Dāmas lai balso par modeli un krāsu :)

viesmiiliigs

• Viesi
« Atbilde #11 : 2016. gada 08. jūlijs, 17:05:08 »
Piafa -  :rofl: , tas tāpēc, ka blakus instruktors! var mīļi krist īzmīzumā un tikpat mīļi apkrist ap kaklu.
Un jautājums nebija - kādu fūri izvēlēsities vīramātes, bērnu, krustbērnu, velna vecmāmiņas un viņas tantes pārvadāšanai. St.citu - golfā iet arī normāli bērnu rati un iepirkumu taša.
Es publiski nekrītu izmīzumā pat tad, kad tas būtu visnotaļ atbilstoši situācijai.

Atslēdzies nex

« Atbilde #12 : 2016. gada 08. jūlijs, 17:55:42 »
es gribu i30...

Atslēdzies Spārka

« Atbilde #13 : 2016. gada 08. jūlijs, 18:03:26 »
Aptaujai nebija precīzi nosacītas robežas. Es gribu, lai mani aizved, kur vajag un kad vajag, vienalga, ar ko. Pati nebraukšu.

Pieslēdzies reno

« Atbilde #14 : 2016. gada 08. jūlijs, 18:06:39 »
Ja tiešām tikai pa pilsētu un sievietei piestāv-Mini John Cooper

Sev izvēlētos kaut kādu vidēju audi vai volvo, krāsa -vai nu sudrabpelēka vai tumši ķiršu sarkana
Man vispār baigi patīk Subaru