Autors Tēma: Kādu auto grib sievietes?  (Lasīts 5826 reizes)

0 lietotājiem un 1 viesis lasa šo tēmu.

Atslēdzies tex

Re: Kādu auto grib sievietes?
« Atbilde #30 : 2016. gada 09. jūlijs, 18:26:15 »
Gribētu vispār vai kategorijā,ko varētu atļauties?

Reālistiskajā: Mazda 6, sporta paka, pikaps. Ne tuvu ne jauns.
Vai kāds cits ar pikapa virsbūvi, gana lielu un niknu motoru (vai nu priekšpiedziņa, vai varbūt drusku mazāk niknu motoru un pilnpiedziņu).
Ar piebildi, ka tas būtu 1. auto (nevis kā otrais - sievas - auto ģimenē), arī braukšanai uz ārzemēm, laukiem utt.
Vēl sāku apsvērt īstos amerikāņu pikapus (ja kravas kaste nav vnk vaļā) - cenas salīdzinoši zemas attiecībā pret motora jaudu un komfortu kā eiropā populārajiem auto

Nereālistiskajā: sāc tik Top Gear skatīties...
Vai Tesla!!!
« Pēdējās izmaiņas: 2016. gada 09. jūlijs, 18:38:35 no tex »

Atslēdzies tex

« Atbilde #31 : 2016. gada 09. jūlijs, 18:38:03 »
Man uz satiksmes daliibniekiem nepatiik luukoties no apaksas liidz ar to drosiibas sajuutai auto buutu minivens - ietilpiigs, pietiekami augsts.
ja bail braukt, tad labāk nevajag.

Atslēdzies mellene88

« Atbilde #32 : 2016. gada 09. jūlijs, 22:37:24 »
Ak !!! nu, Teslu gribēt nav kaitīgi  :go_go:

To pat es gribu :D
Ja Zeme tiešām būtu plakana, kaķi jau sen, visu no tās būtu nometuši lejā.
IG- mellenessniega

Atslēdzies tex

« Atbilde #33 : 2016. gada 10. jūlijs, 10:31:57 »
Nevaru iedomāties sevi braucam ar 2. mašīnu ģimenē. Bet, ja līdzekļi ļautu sev turēt 2as dažādiem gadījumiem, tad to pikapu turētu garāžā brīvdienām un tālākiem izbraukumiem vai lielākiem pirkumiem, bet pilsētā dienās, kad tikai mājas-darbs (-sports/atpūta) - mājas, iespējams, lietotu mazu elektromobili. Par markām un modeļiem neesmu interesējusies, jo kā vienīgais auto tas pagaidām nebrauc gana tālu (tie puslīdz pieejamajās cenās, nevis jaunākā Tesla), ir par mazu
 u.c veidos nav derīgs...

Atslēdzies Rūdis

« Atbilde #34 : 2016. gada 10. jūlijs, 10:40:40 »
Labāk lai meitenes iet gar ielas,ceļa malu nekā brauc ar mašīnu.

Atslēdzies itta

« Atbilde #35 : 2016. gada 10. jūlijs, 12:12:29 »
ja bail braukt, tad labāk nevajag.
Kurs teica, ka bail... runa ir par komforta zonu un man taa ir saada. Ir bijusas iespeejas saliidzinaat gan pasai pie stuures esot, gan kaa pasazierei. Mazas masiiniites ir prikoliigas un smukas varbuut ekonomiskas visaadi citaadi man nepatiik...
... visvairāk cilvēkus satuvina kopīga nodarbošanās ar muļķībām ...

Atslēdzies ineshuks

« Atbilde #36 : 2016. gada 10. jūlijs, 12:47:42 »
Citi augstie varianti nav proveeti, bet G klases mersis likaas galiigi garaam- gruuti vadaams, veejaa klajaa laukaa shuupo- da nu nafig...

RaFix

• Viesi
« Atbilde #37 : 2016. gada 11. jūlijs, 18:14:37 »
Labāk lai meitenes iet gar ielas,ceļa malu nekā brauc ar mašīnu.
1) Es pazīstu sievietes, kas brauc labāk, kā vairums autovadītāju.
2) Iepērc lielo autobusu un vizini tās sievietes. Viņas ir smalkas un saudzējamas, viņām ar kājām gari gabali nebūtu jāstaigā. It sevišķi dēļ apaviem, vienmēr esmu brīnījies, kā tādos vispār var paiet.

Atslēdzies Narcise

« Atbilde #38 : 2016. gada 07. oktobris, 19:20:06 »
Tiesības vadīt auto man  ir jau gndr 20 gadus, bet kādu laiku jau iztieku bez auto, jo dzīvoju un strādāju Rīgas centrā un to nav īsti kur novietot, turklāt darbs ir netālu no mājām, bez tam ģimenē labi iztiekam ar 1 mašīnu. Ja pirktu, tad mazgabarīta gan nē, jo nepatik tādas ne sievietēm, ne vīriešiem, pēd.auto man bija VW Bora (foto), biju apmierināta un ja tagad vajadzētu, iegādātos ko līdzīgu, vai arī Audi, jo uzticos vācu kvalitātes automašīnām.

[attachment deleted by admin]