Autors Tēma: Auto noma  (Lasīts 7123 reizes)

0 lietotājiem un 1 viesis lasa šo tēmu.

Atslēdzies Nomade

Auto noma
« : 2016. gada 12. jūlijs, 22:24:09 »
Vai ir te kāds, kas iznomā auto?
Vai ir te kāds, kam par auto nomu ir kas sakāms, komentējams un piebilstams?
Lieta tāda, ka izvērtējot + un -, izlēmām palikt pie auto nomas, nevis iegādāt mazlitrāžas auto (sk. tēmu zemàk).
Bet! Ir ievērojama cenas starpība starp firmu un privātpersonu piedāvājumu. Kas būtu jāņem vērā, ņemot nomā auto no priv.personas?
« Pēdējās izmaiņas: 2016. gada 12. jūlijs, 22:31:46 no Nomade »

Atslēdzies tex

Re: Auto noma
« Atbilde #1 : 2016. gada 12. jūlijs, 22:28:18 »
LV?
Ar firmelēm visādi prikoli bijuši. Neesmu nomājusi no fizpersonas, jo fvz ko es iesāktu, ja tas lūznis ārpus Rīgas nosprāgtu...
« Pēdējās izmaiņas: 2016. gada 13. jūlijs, 10:47:30 no pitons »

Atslēdzies Nomade

« Atbilde #2 : 2016. gada 12. jūlijs, 22:33:52 »
Es tāpēc skatos, kas piedāvā ne vecu auto. 

Atslēdzies kvadra

« Atbilde #3 : 2016. gada 13. jūlijs, 08:07:15 »
Esmu nomājusi vairākkārt no privātpersonas, viss bija labi. Ne mani apčakarēja, ne auto noplīsa, nedz kādu drošības naudu vajadzēja. Samaksāju norunāto dienas maksu un viss.
Protams, varbūt vienkārši paveicās.
Droši vien būtu vērts pārliecināties par apdrošināšanu - vai tiešām ir OCTA (bija tak gadījums ar Dombravu, ka šis iekrita ar īrētu auto bez OCTAS, un visi jau neesam deputāti, lai mums soda naudu atceltu) un noskaidrot, vai ir KASKO.

Atslēdzies Mao

« Atbilde #4 : 2016. gada 13. jūlijs, 08:26:30 »
Jo mazāks piegādātājs, jo lielāki prikoli. Protams var paveikties un uzrauties uz uz klientu vērstu īpatni.

Atslēdzies Mango

« Atbilde #5 : 2016. gada 13. jūlijs, 09:15:56 »
Esmu nomājusi auto no firmeles, izvēlējos, kur lētāk. Nekādu problēmu, viss laipni, pieklājīgi. Drošības naudu nevajadzēja. Tik līgumu vajadzēja parakstīt.

Atslēdzies Broms

« Atbilde #6 : 2016. gada 13. jūlijs, 10:46:20 »
Kur jūs atrodat kantorus, kas izīrē bez drošības naudas?!

Esmu īrējis gan no kantoriem, gan formālām SIA/reāli privātpersona/, gan no priv. caur ss.lv.
Reizēm ir bijis jāpacīnās par drošības naudas atgriešanu.

Pilnīgi un galīgi bez problēmām ir bijis vienu reizi no privātpersonas cur to pašu ss atrastu. To tad arī esmu saglabājis kā variantu, ja nu savajagas.
« Pēdējās izmaiņas: 2016. gada 13. jūlijs, 10:47:40 no pitons »

Atslēdzies Mango

« Atbilde #7 : 2016. gada 13. jūlijs, 10:48:24 »
Gūglē. Auto noma. Viss.
Ss.lv gan neko neizmantoju. Firmai jābùt mājas lapai, tas gan.
Varbùt džeks aizmirsa uzprasīt dr.naudu?

Atslēdzies tex

« Atbilde #8 : 2016. gada 13. jūlijs, 11:48:04 »
Tā firmele kas bāzējas panorama plazā, ir totāls @£$%$£%. Gemorojs atgūt drošības $. Bildēs pajauni auto, reāli -vecas grabažas. Overpriced. Iedeva jau netīru (ok, man arī būvgružiem vajadzēja, bet es arī piefiksēju no sākta gala, lai i negaida, ka tīru), degvielu grib atpakaļ vairāk kā bija Utt
Vairs tur neņemšu, ja būs jelkādi citi varianti

Un jā, kur ir kantori bez dros'ības $ un citiem gemorojiem?

Atslēdzies Rūdis

« Atbilde #9 : 2016. gada 13. jūlijs, 22:13:50 »
Cik es esu īrēji auto nekad neviens nav prasījis drošības naudu, zolīdi nomas kantori to nekad un nekur neprasa. Parasti īrēji no Hertz vai agg.

Atslēdzies Broms

« Atbilde #10 : 2016. gada 13. jūlijs, 23:38:56 »
Cik es esu īrēji auto nekad neviens nav prasījis drošības naudu, zolīdi nomas kantori to nekad un nekur neprasa. Parasti īrēji no Hertz vai agg.
drošības nauda tiek rezervēta no kredītkartes.

Atslēdzies tex

« Atbilde #11 : 2016. gada 14. jūlijs, 11:47:54 »
Tā varētu būt starpība starp zolīdu un nezolīdu kantori. Zolīdais rezervē no kredītkartes. Nezolīdais visu grib cash un tad vēl vilcinās atdot to drošības $.

Ja vēl iedod ar benzīna bāku ne pilnu, bet tipa līdz tai tur svītriņai, bet labi redzams, ka tur ir vismaz pāris l zem tās tur strīpiņas utt.

Atslēdzies kvadra

« Atbilde #12 : 2016. gada 14. jūlijs, 14:19:03 »

Tā varētu būt starpība starp zolīdu un nezolīdu kantori. Zolīdais rezervē no kredītkartes. Nezolīdais visu grib cash un tad vēl vilcinās atdot to drošības $.
It kā no kartes to naudu atdotu momentā. Tāpat jāgaida, kamēr šiem labpatiksies atbloķēt.

Atslēdzies tex

« Atbilde #13 : 2016. gada 15. jūlijs, 13:29:38 »
It kā no kartes to naudu atdotu momentā. Tāpat jāgaida, kamēr šiem labpatiksies atbloķēt.
jā. Tomēr kredīt, nevis debet kartei tā ir bankas nauda. Jā, tikmēr citiem mērķiem par to summu kredītu nevarēs izmantot.
Tomēr tas ir daaaaaudz ērtāk kā uz f@kinu panorama plazu citā dienā otrreiz vilkties pakaļ 50EUR naļikam, rakstīt iesniegumu utt...

Atslēdzies mellene88

« Atbilde #14 : 2016. gada 04. augusts, 00:16:35 »
eee khm...hm... Brom  :blushing: tu jau svesiem nedosi savu speshelo numberi???  :blushing:
man laikam/iespējams..(cerukatomērnevajadzēs) vajadzēs kkādu mašīnu LV...jo esmu palikusi pilniigi bez autiņa ...vēl nezinu ,kaa risināshu..bet tas ka bez auto neko neizdarīšu arī skaidrs :(
vot domā..domā..domā..domā..saucas...
Ja Zeme tiešām būtu plakana, kaķi jau sen, visu no tās būtu nometuši lejā.
IG- mellenessniega