Autors Tēma: Satiksmes ierobežojumi Brīvības ielā.  (Lasīts 968 reizes)

0 lietotājiem un 1 viesis lasa šo tēmu.

Atslēdzies Elzzy

Satiksmes ierobežojumi Brīvības ielā.
« : 2016. gada 20. jūlijs, 09:16:31 »
Tad nu tā - no rītdienas 21.07 atkal tiek rakts un pārrakts.  Slēdz pa vienai joslai abos virzienos, ierobežo satiksmi arī gājējiem un velosipēdistiem.  Sola, ka līdz septembrim pabeigs.  Ā un atļautais maksimālais būs 30km/h.
Es īgņojos,jo būtībā šitas sajāj visu manu braukšanu uz darbu,  kaut gan es ticu, ka ar neRīgassatiksmes autobusu man vienalga būs ātrāk, bet tas bardaks... 
Ta kā - ņemiet vērā un nebrauciet pa Brīvībeni, ja negribat tupēt korķos.  Ā - rakšanas un asfaltēšanas darbus turpinās arī naktīs. 

Atslēdzies olgucis

Re: Satiksmes ierobežojumi Brīvības ielā.
« Atbilde #1 : 2016. gada 20. jūlijs, 12:28:43 »
tici man, pašreiz visa Latvija ierakumos! :faint:

Atslēdzies Camma

« Atbilde #2 : 2016. gada 20. jūlijs, 17:53:24 »
Es jau sāku lūkoties gaisā - vai neatskanēs trauksmes sirēnas un nebūs jāskrien uz tuvējo bumbu patversmi...Gaidu, kad pa ielām sāks braukāt tumšzaļi vāģi ar lielu sarkanu krustu uz sāniem un jumta... un saspridzināti zirgi mētāsies ceļmalās...
Visus sakost!

Atslēdzies baaciens

« Atbilde #3 : 2016. gada 20. jūlijs, 19:15:41 »
Visa Brīvības iela vai posms? Ja posms - kurš? :sad_smiley:

Atslēdzies Elzzy

« Atbilde #4 : 2016. gada 20. jūlijs, 20:40:49 »
Seguma atjaunošanas darbi Brīvības ielā tiks organizēti pa posmiem - no Raiņa bulvāra līdz Lāčplēša ielai un no Gaisa tilta līdz Juglas ielai. Maksimālais atļautais braukšanas ātrums tiks ierobežots līdz 30km/h un slēgta viena braukšanas josla katrā virzienā. Atsevišķās vietās sabiedriskā transporta pieturvietas nepieciešamības gadījumā tiks pārvietotas, par ko tiks ziņots atsevišķi. Reku iekopēju info