Autors Tēma: Cilvēcība  (Lasīts 2355 reizes)

0 lietotājiem un 1 viesis lasa šo tēmu.

Atslēdzies tex

Re: Cilvēcība
« Atbilde #15 : 2016. gada 22. jūlijs, 22:30:45 »
Tomēr par medpersonālu: vismaz pēdējā laikā gan man, gan tuvam clv ir nācies saskarties ar daudziem. Tādu īsti augstprātīgu tā arī nesastapām. Katrs centās palīdzēt savu spēju robežās.
OK, 1 exemplārs bija konkrēti slinks, bet arī sapratu, ka tam clv vnk nav resursu (vairāk gan psiholoģiski). No otras puses, kāpēc gan es, veselīgs pacienta "apsēdētājs", nevarētu aizstumt kādu itemu pa gaiteni,lai nav jāpārkrāmē abos galos... Sākumā apšņāca, jo sabijās, ka kkas lieks būs jādara, bet kad saprata, ka es pati aizstumšu, ka man tikai akceptu vajag, lai zādzību nepiesien,- tad bija ok.

Reizēm clv saasināti reaģē savu baiļu vai nespējas, vai noguruma dēļ.
Bet, ja sastop pretī pozitīvu un darboties kopīga progresa virzienā gatavu clv (nevis tādu, kas tikai kko nezin ko no šiem gaida vai pieprasa), tad atmaigst arī tie...

Dažiem viņu pienesums problēmas risināšanā bija tuvu nekādam, kgan cena nebūt ne zema, bet bija arī ļoti saprātīgi nakts rezidenti, kas, kā saprotu, saņem tieši tik lai pauzēs starp darbiem nenosprāgtu badā.
Tomēr kopumā visi centās ...savu visu veidu spēju robežās.

Atslēdzies tuk

« Atbilde #16 : 2016. gada 22. jūlijs, 22:40:12 »
Nnnē, apzināti neesmu centusies kādu aizvainot, bet neizslēdzu, ka netieši ir gadījies.
Par pasaules lāpītāju sevi neuzskatu, bet, ja varu kādam palīdzēt, palīdzu.

Par pirkstiem arī nesapratu, iedomājos nepieklājīgu žestu rādīšanu. :)

Atslēdzies Minne

« Atbilde #17 : 2016. gada 22. jūlijs, 22:56:04 »
Šodien bija jocīgs gadījums. Tante jau gados rāda uz lielu šilti ar EuroPark logo un krieviski man prasa, kur tā banka atrodas. Es atbildu, ka tā nav banka, bet autostāvvieta. Ok, viņa saka, bet kur šī varot atrast EuroBanku? Es atbildu, ka nav ne jausmas, ka tādas bankas Latvijā nav. Tas nevarot būt, viņa saka, vienmēr naudu tieši no EuroBankas viņa ņemot. :)

Luīz, tā ir pavisam parastā tantiņas banka, kurā viņa izņem savus eiro :)

Atslēdzies dip

« Atbilde #18 : 2016. gada 23. jūlijs, 07:26:55 »
Man šķiet, ka cilvēks, kurš izturas augstprātīgi, pats nemaz tā nedomā. Viņš izturas Pareizi. Un vēl esmu ievērojusi, ka augstprātību bieži pavada liekvārdība.
Labi, ka dažreiz redzu sevi no malas :faint:

Atslēdzies Camma

« Atbilde #19 : 2016. gada 23. jūlijs, 22:23:55 »
Šon benzīntankā mani viena mamzele izdomāja mācīt - kas vispirms saucams -sūkņa numurs vai degvielas veids un daudzums. Tas  vēl klāt pie  priekšpamaksas un desiņām... Nu ko, teicu - adjē, madam, vairs negaidiet še ienākam. 5 km un atlaižu karte citā benzīntankā...
Sīkums. Ja vienkārši pārjautātu kur, ko, cik - atbildētu un miers. Bet tas pamācošais "jums vispirms!..". Un tad stulbais jautājums ''kā? kāpēc vairs nebrauksiet?'' - un nebūt ne ar apjukuma pieskaņu, bet tipa - kā kaut kas tik kretīnisks tev galvā iešāvies? sssstulbene!
Visus sakost!