Autors Tēma: RU viedoklis.  (Lasīts 950 reizes)

0 lietotājiem un 1 viesis lasa šo tēmu.

Atslēdzies Mao

RU viedoklis.
« : 2016. gada 23. jūlijs, 08:19:42 »
Lūk Putina versija par pēdējiem 20 gadiem globalpolitikā un konkrēti par PRO sistēmu. Un nē, es neesmu dziļās iegrimes aģents. Vienkārši viedokļu varavīksne lai spīguļo krāšņi:

Atslēdzies olgucis

Re: RU viedoklis.
« Atbilde #1 : 2016. gada 23. jūlijs, 11:45:41 »
Es pieņemu, ka, ja  viens cilvēks ir novedis valsti līdz reālam kraham, pierādot, ka šams ir totāls idiots visai pasaulei, tad, maz ticams, ka viņš ir labs analītiķis kādā citā sfērā. Ko šams tur mēģina pierādīt? Iemeslus, kālab jāpalielina stratēģisko raķešu apjomu? No kurienes šim nauda, uz kāda rēķina viņš to darīs - zinātni neattīsta, visi daudz maz domājošie spečuki tinās tai pus robežas - kurš viņam to realizēs. Vēl viens iemesls, lai pēdējo naudu iegrūstu afērā, kuru neviens nav spējīgs izkontrolēt un var smuki izzagt.
Vienīgais labums no tā visa,- ja šams pārliecinās aborigēnus, ka viņus apdraud visa pasaule un tai sakarā uzcels pamatīgu žogu visapkārt, tad beidzot  tā visa trakomāja būs zem kontroles un apsargāta no iekšpuses. Visvairāk man patika, kad šams vairākas reizes pieminēja, ka šams esot nevienu vien reizi apkārtējos brīdinājis, ka pasaule briesmās, a pasaule nekasa aiz auss un turpina mierīgi attīstīties un dzīvot, cepuri kuldami. Tipa, ka tikai viņš vienīgais ir lietas kursā par to, kas notiek tajās raķešu šahtās.
« Pēdējās izmaiņas: 2016. gada 02. augusts, 06:08:59 no lumbergs »

tas_pats_lv

• Viesi
Re: RU viedoklis.
« Atbilde #2 : 2016. gada 02. augusts, 01:11:10 »
Nu principā jau Putins stāsta, ko 80. gadā stāstīja civilajā aizsardzībā.
Tās ir vienkāršas, loģiskas lietas.
No Latvijas viedokļa jebkurš idiots ASV, kas neatbalsta kodolieroču samazināšanu un ierobežošanu, ir kaitīgs. Es nedomāju, ka ir tehnoloģija, kas paglābtu Latviju un Igauniju no ASV kodoltrieciena Pleskavā. Un kodolkrīzes gadījumā Latvijai no sava sabiedrotā- ASV ir jābaidās vairāk nekā no Krievijas. ;)
« Pēdējās izmaiņas: 2016. gada 02. augusts, 06:06:28 no lumbergs »