Autors Tēma: Privātums - mans un citu  (Lasīts 7005 reizes)

0 lietotājiem un 1 viesis lasa šo tēmu.

Atslēdzies Mango

Re: Privātums - mans un citu
« Atbilde #15 : 2016. gada 25. jūlijs, 17:31:51 »
Ja pats esi galv.lomā, nekādu problēmu, es par situācijām, kad precējies kolēģis salaiž ar tavu priekšnieci, kura besī, u.tml. : D

Atslēdzies Spārka

« Atbilde #16 : 2016. gada 25. jūlijs, 17:43:55 »
Arī jau nekāda unikālā situācija.

Atslēdzies Mango

« Atbilde #17 : 2016. gada 25. jūlijs, 18:17:03 »
Situācija nē, bet diskusijas laikā var uzpeldēt fakti, kas raksturīgi tieši konkr.cilvēkiem.

Kas teica, ka situācijai jābūt unikālai?! Zināms taču, ka tieši "mana" problēma ir vissvarīgākā. : D

Piemēram, jau kuro dienu man feedly uzmācīgi piedāvā kkādu kašķi citā tēmā, tur tik daudz priv.informācijas.

Atslēdzies Spārka

« Atbilde #18 : 2016. gada 25. jūlijs, 18:29:55 »
Foruma pastāvēšanas laikā ir bijusi 1 tēma, kuras autore attapusies un prasījusi tēmu dzēst. Un arī nebūt ne unikālai situācijai. Ja konkretizē, piem, darbības vietu (slavenais Mazpisānu pagasts vai tml), tad vēl tā.

Atslēdzies tuk

« Atbilde #19 : 2016. gada 25. jūlijs, 18:46:58 »
Nē nu, protams, ar galvu jādomā, ja negrib, lai iesaistītās personas sevi sazīmē,
par to šaubu nav.
Ja domā, ka lasītājs to vien domā - vai tik tas nav par mani,
tad tāds Cāļa forums jau sen zilās liesmās būtu sadedzis. :)

Atslēdzies Pifs

« Atbilde #20 : 2016. gada 25. jūlijs, 19:41:55 »
Mani vienu reizi atpazina: kādu atgadījumu par kuru biju ļoti sašutusi, ierakstīju kādā  no forumiem un pēc tam izstāstīju kolēģei. Izrādās viņa arī bija tā foruma dalībniece

Atslēdzies tuk

« Atbilde #21 : 2016. gada 25. jūlijs, 19:55:07 »
Vilka baidies, mežā neej... atpazīt var kaut pēc “kas jums šodien vakariņās“,
vai pēc kādas receptes, vai ceļojuma, vai brīvā laika pavadīšanas apraksta.
Ja ir tāda vēlme...
Bet norādīt uz to, ka iespējams zini who is who,
tas jau no inteliģeces un audzināšanas atkarīgs.

Atslēdzies Dakota

« Atbilde #22 : 2016. gada 25. jūlijs, 21:15:06 »
Es ar privātiem faktiem vairs īpaši nemētājos, varu par filmām padiskutēt, par vispārīgām tēmām. Un, ja ļoti sasāpējis jautājums, tad, nelienot pārāk sīkās detaļās, varu palūgt viedokli no malas. Bet tas ir reti. Internetā gribu justies brīvi, kā krogā ieejot, var jautri papļāpāt ar svešiniekiem, bet tās sāpīgās vai aktuālās tēmas pārcilāju aci pret aci ar sev  pazīstamajiem. Man internetā vairāk patīk lasīt, lasu daudz un dikti.  :happy:

Atslēdzies Pūka

« Atbilde #23 : 2016. gada 25. jūlijs, 21:38:38 »
Es laikam pārāk sīki aprakstīju detaļas vienā Ģimenes tēmā. Latvija ir maza. Ja zinātu, ka aprakstītie izlasīs - mjā, laikam dabūtu pa kaklu. Bet sīki aprakstot es dabūju daudz precīzu viedokļu, derīgu pārdomu. Tomēr jā , laikam pāršāvu par strīpu. Rīga vēl mazāka par Latviju.

Atslēdzies Pūka

« Atbilde #24 : 2016. gada 25. jūlijs, 22:01:39 »
Vai ! Atceros, ka tīrās sagadīšanās pēc es un Daddy ar ģimeni vienā dienā uz operu gājām, abiem biļetes beletāžā, vēl vairāk -abiem biļetes beletāžas labajā pusē, gandrīz vai blakus! Arī tā dzīvē notiek! Bet mēs tā arī reālajā dzīvē neiepazināmies...

Atslēdzies kvadra

« Atbilde #25 : 2016. gada 25. jūlijs, 22:02:56 »
Kåds nu tur privåtums tådos aprakstos, kur neviena persona nav vårdå saukta, darbības vieta nezinåma, un situåcija ar nelielåm variåcijåm nepavisam nav unikåla..
Atcerieties vienu pazīstamu żurnålisti un politiķi, kas par saviem vīrieśiem gråmatu uzrakstīja, visus īstajos vårdos nsaucot un katra dotumus aprakstot - zem kura gulta salůzusi, kuram nekådi vitamīni nepalīdzėja... Vot tas ir ""privåtums". I nekas, neśķiet, ka paśai kauns bűtu...    A jűs te - anonīma mugura anonīmu zvana pogu nospiedusi :D

Atslēdzies bella

« Atbilde #26 : 2016. gada 28. jūlijs, 12:44:15 »
Esmu vairākkārt forumos, pat dažādos, atpazinusi vienas un tās pašas personas, kuras maskējušās zem dažādiem nikiem. Nu ir katram cilvēkam sava īpaša rozīne, pēc kā var atpazīt. Tas var būt pat viens vienīgs konkrētajam cilvēkam raksturīgs vārds. Uzķet to vārdu un saliec puzli! Īzī pīzī!

Atslēdzies tuk

« Atbilde #27 : 2016. gada 28. jūlijs, 13:26:55 »
Un kas no tā, ka puzle saliekas?
Arī esmu atpazinusi, un?

Atslēdzies bella

« Atbilde #28 : 2016. gada 28. jūlijs, 13:44:05 »
Ko nu un? Tēma bija par privātumu. Pareizi?!
No tā es uzzinu, kurās humpalās džemperi nopirkusi, citā forumā kādā pozā vāveri vaksējusi. No privātuma čuššš vien paliek.

Atslēdzies bella

« Atbilde #29 : 2016. gada 28. jūlijs, 13:47:33 »
Vai vēl riebīgāk, kāda cita zināma persona - cālis.lv sava bērna veselību visos smalkumos apspriedusi. No malas skatoties nezināju, izlasīju cāli un uzzināju.