es pie 2ās lpp biju sadomājusi,ko gribu pateikt , bet 4jā jau viss tik savādāk...
es atkal par sevi, ne vispārīgi... spridelēšu...
oky...esmu savādāka...un mani nesatrauc atpazīstamība...lai kā man ir centušies skaidrot,ka vajag satraukt

jā esmu atpazinusi vienu mūsu meiteni citā portālā..jo abos viņa sprieda vienu un to pašu problēmu ..akvaivaivai..ko man tagad darīt? da kam tas interesē?
pavisam nesen, mani atpazina un fb uzrunāja meitene no smaržu foruma

vot tas bija parsteigums,jo tur toč nepar ko citu nerunājam ,tikai par smaržām ... bet viņai bilde tā salikusies ,ka oops bingo !
un neko, sasmējāmies un tagad FB varam pamuldet,ja ir laiks un vēlme...
no savas puses varu teikt,ka mani neinteresē cilvēki bez stāstiem..nedz irlā..nedz netā... diemžēl... :o
arī šeit,pusi personāžu netpazīstu..man ir vienalga,kā sauc to,kurš šodien ēd spagetti ,dzer viinu vai kuram lietus nolija... jā, varu piedalīties, bet visdrīzāk aiziešu savās lietās...
ja sākas pesonīgais stāsts ..tad es palieku...tad ir iespēja rasties tai emocijai...saitei..jēgai runāt.
Irlā starp citu, tas pats, ikdienu- kā tev iet? -labi ! oky..ja labi, tad labi

,saruna faktiski izbeigta..(es šoreiz ne par to,ka jāuzdod pareizi jautājums

)...
Es par to,ka mums ikdienu visapkārt ir neskaitāmi interesanti atgadījumi un situācijas .Beet lasīsim par tādiem bibliotēkas grāmatās, un turpināsim noliegt ,ka tāda pati ir arī dzīve, interesanta un dažāda.
ka tikai ,kāds nepadomā..ka esi dzīvs un reāls cilveks... ak jā ar trūkumiem