Autors Tēma: Privātums - mans un citu  (Lasīts 7008 reizes)

0 lietotājiem un 1 viesis lasa šo tēmu.

Atslēdzies Emīlija

Re: Privātums - mans un citu
« Atbilde #45 : 2016. gada 29. jūlijs, 12:31:02 »
Man ir daudz stāstu, ar kuriem gribētos padalīties. Vai apspriesties.
Man nav tik daudz bail, ka kāds mani varētu atpazīt (nav jau nekā tāda, par ko diži būtu jākaunas). Vienmēr attur doma, ka varētu atpazīt manu stāstu "varoņus". Un viņu privātums man ir svēta lieta.
Kā ar jums?

Apmēram tāpat. Bet - kopš reiz atpazina mani un izmantoja to ļaunprātīgi, nē, bail nav, vienkārši negribu. Kas zina - lai zina, bet privātu stāstu vienalga nebūs. Tik vien kā par kaķi, sēnēm, vakariņām...:)

Atslēdzies ragana

« Atbilde #46 : 2016. gada 29. jūlijs, 15:33:12 »
Emīlij, par kaķi - es kaut ko nesapratu no čata, Tev ir jauns minks?

Atslēdzies Emīlija

« Atbilde #47 : 2016. gada 29. jūlijs, 16:20:21 »
ragana - ne-e, taspats vecais runcis, tik pārvests uz jaunmājām :) (kopā ar mums pašiem, protams, ne svešām). Apvainojies uz mani un visu pasauli, bet nu jau sāk atslābt

sorry par offtopic

Atslēdzies ragana

« Atbilde #48 : 2016. gada 29. jūlijs, 16:55:17 »
oi, skaidrs.

Atslēdzies tex

« Atbilde #49 : 2016. gada 30. jūlijs, 12:06:13 »
Ko nu un? Tēma bija par privātumu. Pareizi?!
No tā es uzzinu, kurās humpalās džemperi nopirkusi, citā forumā kādā pozā vāveri vaksējusi. No privātuma čuššš vien paliek.
Jābūt tak vēlmei šitā ņemties un izsekot pa vairākiem forumiem... Tas arī par nodarbinātību un labu veselību diez ko neliecina :D

Atslēdzies tuk

« Atbilde #50 : 2016. gada 30. jūlijs, 15:26:17 »
Vai vēl riebīgāk, kāda cita zināma persona - cālis.lv sava bērna veselību visos smalkumos apspriedusi. No malas skatoties nezināju, izlasīju cāli un uzzināju.

Omg, tas tiešām reti riebīgi, ja bērnam problēmas ar veselību... :(

Atslēdzies Camma

« Atbilde #51 : 2016. gada 30. jūlijs, 15:43:54 »
Nē, nu veselajam saprātam tomēr jābūt.
Kaut gan publicitāte masu saziņā ir kļuvusi baisi nebaudāma tieši ar paziņojumiem par sava seksa kvalitāti, pieaudzētajām pakaļām un pupiem vai caureju no nepareizās omāru sugas ēšanas. Kā ver ko vaļā, tā pretī izspīlēts grūtnieces vēders (man nav nekas pret grūtniecēm, bet tas ir intīmi, manuprāt. Pie tam, ko tad neslavenības - grūtniecība bez punča un pa kaktiem jāslapstās?), pimpja apcerējums vai matu dīrāšana advokāta ofisā. Kur nu vēl pašmāju lopiskie depundeļi, zaglīgi-melīgie ministri, jāklīgie oligarhi un visāda citāda "elite''.
Cilvēki pierod pie šādas informācijas un nedomājot bliež ārā par sevi un saviem tuviniekiem.
Visus sakost!

Atslēdzies tuk

« Atbilde #52 : 2016. gada 30. jūlijs, 15:57:55 »
Tas protams.
Man drīzāk pārdomas raisa personas, kuras ir atpazinušas un tad sāk ar infu manipulēt.
No vienas puses rakstītājs vieglprātis, no otras - atpazinēja rīcības vien no intelekta
daudzuma atkarīgas.

Iztēlojos situāciju, ka izlasītu tēmu, kurā atpazītu, piemēram, kādu konfliktsituāciju
kur esmu iesaistīta. Droši vien ar interesi izlasītu, kā tas izskatās no malas un
tas arī viss. Prātā nenāktu ar to personu skaidroties. Galu galā katrs vārdos nenosaucot
var paust savu situācijas redzējumu.
« Pēdējās izmaiņas: 2016. gada 30. jūlijs, 16:08:51 no tuk »

Atslēdzies bella

« Atbilde #53 : 2016. gada 30. jūlijs, 17:22:33 »
Man ir neizsakāms prieks, ka ziņas virtuālajā vidē sasniedz mērķauditoriju! :)

Atslēdzies lumbergs

« Atbilde #54 : 2016. gada 30. jūlijs, 19:51:30 »
Un tā būtu? :scratch:

Atslēdzies mellene88

« Atbilde #55 : 2016. gada 04. augusts, 04:35:38 »
es pie 2ās lpp biju sadomājusi,ko gribu pateikt , bet 4jā jau viss tik savādāk...

es atkal par sevi, ne vispārīgi... spridelēšu...

oky...esmu savādāka...un mani nesatrauc atpazīstamība...lai kā man ir centušies skaidrot,ka vajag satraukt :)

jā esmu atpazinusi vienu mūsu meiteni citā portālā..jo abos viņa sprieda vienu un to pašu problēmu ..akvaivaivai..ko man tagad darīt? da kam tas interesē?
pavisam nesen, mani atpazina un fb uzrunāja meitene no smaržu foruma :D vot tas bija parsteigums,jo tur toč nepar ko citu nerunājam ,tikai par smaržām ... bet viņai bilde tā salikusies ,ka oops bingo !
un neko, sasmējāmies un tagad FB varam pamuldet,ja ir laiks un vēlme...

no savas puses varu teikt,ka mani neinteresē cilvēki bez stāstiem..nedz irlā..nedz netā... diemžēl... :o
arī šeit,pusi personāžu netpazīstu..man ir vienalga,kā sauc to,kurš šodien ēd spagetti ,dzer viinu vai kuram lietus nolija... jā, varu piedalīties, bet visdrīzāk aiziešu savās lietās...
ja sākas pesonīgais stāsts ..tad es palieku...tad ir iespēja rasties tai emocijai...saitei..jēgai runāt.
Irlā starp citu, tas pats, ikdienu- kā tev iet? -labi !  oky..ja labi, tad labi :yes: ,saruna faktiski izbeigta..(es šoreiz ne par to,ka jāuzdod pareizi jautājums :D )...
Es par to,ka mums ikdienu visapkārt ir neskaitāmi interesanti atgadījumi un situācijas .Beet lasīsim par tādiem bibliotēkas grāmatās, un turpināsim noliegt ,ka tāda pati ir arī dzīve, interesanta un dažāda.

ka tikai ,kāds nepadomā..ka esi dzīvs un reāls cilveks... ak jā ar trūkumiem :smoker:
Ja Zeme tiešām būtu plakana, kaķi jau sen, visu no tās būtu nometuši lejā.
IG- mellenessniega

Atslēdzies Camma

« Atbilde #56 : 2016. gada 04. augusts, 07:56:44 »
Izlasīju Mellenes pārdomas. Jā, man personīgi ir pofig, ko par mani kāds domā. Bet ar mani ir saistīti daudzi cilvēki arī profesionāli. Līdz ar to nevaru gluži izgāzties kā veca sēta. Katru dienu redzu un dzirdu, kā strādā sarafānu radio. Jā, gadās tādi, kuriem ir viss vienalga, ko par viņiem domā un ko domā par apkārtējiem, kas ir kopā ar viņiem. Neesmu starp tādiem redzējusi nevienu cilvēku, ar ko varētu daudz maz normāli komunicēt ilgāk par pārdesmit minūtēm - ego izlien liels jo liels - pa visu ekrānu...
Pat tad, ja cilvēks nestrādā, tāpat ir saites ar apkārtējiem - caur ģimeni. Tā īsti pofigists nebūs neviens, kam kaut cik rūp kāds, kas ir blakus. Ja ir smadzenes...
Kardašjanai viss pofig. Bet Cammai (un vēl kādam) ir mazā melnā grāmatiņa, kurā ierakstīt - Kardašjanas meita jau trīs gadu vecumā apmeklēja psihiatru, psiha no bērnības, ar tāāāādu nesasieties!
Visus sakost!

Atslēdzies mellene88

« Atbilde #57 : 2016. gada 04. augusts, 13:22:32 »
hehe izradās mazāsļaunās/melnās grāmtiņas rullē :) :rofl: lāb,smejos...
Protams Camm tev arī ir taisnība..un arī es, tā saku un tā domāju šobrīd..kas zin ,kā domāšu citudien... te jau ir tas stāsts par situāciju neviennozīmīgumu... bet ..es jau tikai par sevi un savam domām...

zinam tak vienam māte ,otram meita..citam kleita.... katram savs svarīgakais... :smoker: (pauze)

āāā es neaprakstiiju un nerunāju par gadījumiem-kuriem viss vienlaga.... tādiem starp citu, citu stāsti neinteresee( ari Kardašjanai) ,tādiem ir tikai viens stāsts- viņējais...es ne par tiem ..tos es nepazīstu ...
es ne par pofigistiem..bet laikam vairāk par tiem,kam interesee iekšiņa..ne āriņa..nujā..tur jāpaskaidro smalkāk.. bet tagad man liek celties... :coffee:
Ja Zeme tiešām būtu plakana, kaķi jau sen, visu no tās būtu nometuši lejā.
IG- mellenessniega