Autors Tēma: atrast mājās noklīdušu mantu  (Lasīts 2088 reizes)

0 lietotājiem un 1 viesis lasa šo tēmu.

atrast mājās noklīdušu mantu
« : 2016. gada 25. jūlijs, 12:19:31 »
Es reiz kaut kur lasīju, ka ir kaut kādas darbības vai "buramvārdi", kas jāizveic, lai atrastu lietu, kas pazaudējusies paša mājās, bet toreiz nepievērsu uzmanību. Tagad man ir noklīdis sīks priekšmets, kuru es, visticamāk, pati esmu nolikusi kaut kur "tā, lai varētu atrast", bet aizmirsusi, kur īsti. Skaidri zinu, ka pirms gulētiešanas nēsājos ar viņu apkārt, bet kur noliku, vairs neatceros. Visās iespējamajās vietās jau 3x apskatījos, dažās neiespējamajās arī :) - nu nav. Ir kādi padomi?     
Turn that sh*t up louder, make it all go faster!

Atslēdzies Camma

Re: atrast mājās noklīdušu mantu
« Atbilde #1 : 2016. gada 25. jūlijs, 12:44:25 »
Mana kolēģe purpina kaut ko par ''domovoi, domovoi, poigrai i otdai'' - lūgums mājasgariņam zudušo lietu atdot pēc tam, kad būs parotaļājies :)
Visus sakost!

Atslēdzies tuk

« Atbilde #2 : 2016. gada 25. jūlijs, 13:07:13 »
Kā beigsi meklēt, tā atradīsi. Man tā ir vienmēr.

« Atbilde #3 : 2016. gada 25. jūlijs, 13:23:44 »
Atradu! Nezinu, vai Čammas buramvārdi vai tuk taktika nostrādāja, bet atradu - izrādās, tomēr nekur nebiju vakar aiznesusi, bija turpat gultā palicis, tikai zem palaga paslēpies, netīšām uztaustīju. Paldies! 

Atslēdzies Broms

« Atbilde #4 : 2016. gada 25. jūlijs, 13:47:47 »
Toms Sojers, kad šim kaut kāda bumbiņa pazuda, tad atlikušo meta aptuveni tajā virzienā un teica: Brāli, ej un atrodi brāli!

;)

Atslēdzies reno

« Atbilde #5 : 2016. gada 25. jūlijs, 14:34:56 »
Tu tiešām noskaitīji to pantiņu un palīdzēja?

Atslēdzies Broms

« Atbilde #6 : 2016. gada 25. jūlijs, 14:38:29 »

Jā, es paņemu zeķi no atviltnes, skaitu vārdus un metu atpakaļ. Citādi baigi ilgi jāmeklē otra, lai abas dabūtu vienādas :D

Atslēdzies Camma

« Atbilde #7 : 2016. gada 25. jūlijs, 14:51:21 »
Nūūū, man mājasgariņš tās lietas, kuras ir pa pāriem, pats sapāro. Citādi var sanākt ilgi gaidīt, kamēr šamās pa skapi meklējas :)
Visus sakost!

« Atbilde #8 : 2016. gada 25. jūlijs, 14:57:25 »

jā, skaitīju, vairākas reizes :)  Man jau bija izmisums iestājies :)

Atslēdzies reno

« Atbilde #9 : 2016. gada 25. jūlijs, 19:33:49 »
es saliku 8 vīriešu zeķes rindiņā -katra no sava pāra. Jāsāk skaitīt. Jeb vīrs lai skaita -galu galā viņējās

Atslēdzies Camma

« Atbilde #10 : 2016. gada 25. jūlijs, 21:25:57 »
Reno - Tavas 8 nobāl bālākas par bālo treponēmu salīdzinājumā ar 53 zeķēm, kurām tikai dažām ar laiku (3-4 nedēļas) atradās pārinieces...
Kad otrpusis bija mācībās ārzemēs un pac menedžēja veššiņu, tad smiedamies stāstīja, ka esot rijīgi krekli - aprijot nabaga zeķītes un tad šamās esot to kreklu piedurknēs atrodamas. Parasti rijība krekliem uznāk žāvējamos agregātos. Vai arī paši žāvējamie aparāti kutina zeķītes un tās sasmejas augšā aparāta griestos - ja saimnieks neielien bundulī un nenosauc lejā, tā i jautrojas līdz nākamajam mazgātājam.
Visus sakost!

Atslēdzies kvadra

« Atbilde #11 : 2016. gada 25. jūlijs, 21:40:29 »
Zeķes nekad nepėrku vienu påri, tikai vismaz 4-5 vienådus, tad vienmėr atradısies divas vienådas zeķes    ;)
Bet par tėmu - kad es esmu kaut ko lįdz izmisumam veltįgi nomeklėjusies, beidzu meklėt, aizeju tėju padzert un palűdzu sargeņğelim, lai viņś pa to laiku atrod. Meklėjamå lieta tad atrodas redzamå, vairåkkårt pårmeklėtå vietå. ;)

Atslēdzies Trix

« Atbilde #12 : 2016. gada 25. jūlijs, 22:06:57 »
Zeķes nekad nepėrku vienu påri, tikai vismaz 4-5 vienådus, tad vienmėr atradısies divas vienådas zeķes    ;)
Pēc dažām mazgāšanas un valkāšanas reizēm daži pāri ir vairāk padiluši, daži mazāk. Realitātē tik un tā tās, kas no svešiem pāriem, lai arī pērkot bija vienādas, tādas vairs nav. Man kaut kā nepatīk viena zeķe pelēkāka par otru... Var jau būt, ka zeķēm par 15 eiro šī kaite nepiemīt, bet lētajām kokvilnas - 100%.
Es visu atceros, Ričard...

Atslēdzies reno

« Atbilde #13 : 2016. gada 25. jūlijs, 22:16:31 »
visjautrāk, ja melnā zeķe atrodas balto kreklu porcijā

Atslēdzies Camma

« Atbilde #14 : 2016. gada 25. jūlijs, 22:18:20 »
Eu! Vai kāc i dzirdējis, ka zeķubiksēm viena zeķe no otras pamūk? Nē? Dajoš večiem zeķbikses!
Visus sakost!