Autors Tēma: atrast mājās noklīdušu mantu  (Lasīts 2096 reizes)

0 lietotājiem un 1 viesis lasa šo tēmu.

Atslēdzies Trix

Re: atrast mājās noklīdušu mantu
« Atbilde #15 : 2016. gada 25. jūlijs, 22:30:25 »
Eu! Vai kāc i dzirdējis, ka zeķubiksēm viena zeķe no otras pamūk? Nē? Dajoš večiem zeķbikses!
Vienkāršāk ir uzvilkt svītru aizmugurē uz kājas. Ja sievietes savulaik tā varēja aizvietot dārgās zeķes, tad veči arī var! Nu, saņemās! :D
Es visu atceros, Ričard...

Atslēdzies kvadra

« Atbilde #16 : 2016. gada 04. augusts, 09:55:40 »
Visi, kas skaita jelkādus pantiņus vai rezultatīvi tur īkšķus, lūdzu, palīdziet manām auto atslēgām atrasties redzamā vietā!!! Pati šoreiz netieku galā  :banhead:

Atslēdzies daddy

« Atbilde #17 : 2016. gada 04. augusts, 10:05:13 »
mājasgariņš tā ar mums rotaļājas.

Es savējo audzinu tā, ka uz viņa rotaļām nepavelkos. Tikko manta pazūd, tā to vairs nemeklēju, bet ņemu citu, vai pat mainu nodarbošanos. Gariņam šitas DIKTI nepatīk...parasti pusstundas laikā paslēptā manta tiek atdota! :))

Zebrai arī iesaku, uzspļauj pazudušajām atslēgām, bet paņem no kastītes rezerves! :)   

Atslēdzies kvadra

« Atbilde #18 : 2016. gada 04. augusts, 10:11:15 »
Ha, ja jau man būtu otrs komplekts, vai tad es te tagad nārstotu... Pareizāk, atslēga rezerves ir, bet otra pults nav strādājoša (jā, jā, sen jau domāju, ka vajag sataisīt, bet, kā zināms, kamēr cepts gailis neieknābj...).

Atslēdzies kvadra

« Atbilde #19 : 2016. gada 04. augusts, 11:34:35 »

Mājas gariņ, piedod, šoreiz velti uz tevi grēkoju...Atradu. Tikai kur, bļāviens... Veļas mazgājamā mašīnā...  :angry: :cry: 

Atslēdzies daddy

« Atbilde #20 : 2016. gada 04. augusts, 11:52:28 »
nepazemojies!!
mājas gariņš kopā ar ūdens gariņu bija sadomājuši Tevi pamatīgi izāzēt... iedomājies, ja būtu veļasmašīnu palaidusi??! :)

Atslēdzies kvadra

« Atbilde #21 : 2016. gada 04. augusts, 11:57:07 »
Palaidu jau, palaidu... Pa divi lāgi  :cry:  Pults, protams, kirdik. Toties tīra :D

Atslēdzies daddy

« Atbilde #22 : 2016. gada 04. augusts, 12:06:07 »
Palaidu jau, palaidu... Pa divi lāgi  :cry:  Pults, protams, kirdik. Toties tīra :D

tad jau fokuss šiem ir izdevies :D