Autors Tēma: Āzijas bufete - ēd cik gribi  (Lasīts 16346 reizes)

0 lietotājiem un 1 viesis lasa šo tēmu.

Atslēdzies hm@

Āzijas bufete - ēd cik gribi
« : 2014. gada 21. oktobris, 15:10:59 »
Pavisam nesen, 14.okt, atvēries jauns restorāns-bufete-nezinu kas. Pēc apraksta šķiet tāds kā ārzemēs īsta ķīniešu ēstuve- samaksā un ēd cik gribi.
http://www.1188.lv/katalogs/china-garden-restorans-kiniesu-restorans-susi-bars/restorani-edinasana/7435131124560/kuponi/10521717

te pat ar 30% atlaidi reklāmas nolūkos:)

Ja kāds aiziet - lūdz, lūdz izstāstiet, kas jauks, kā gāja!!! Ārzemijā, kur ēdu, bija ļoti daudz fritētu augļu deserta galā un stipro ēdienu galā dažādas gaļas saldskābajās mērcēs. Un protams daudz cita kā. Izņemot suši. Un tas ir tas, kas mulsian šobrīd -
Ēdienu karte iekļaus sevī ķīniešu, taizemes un austrumu virtuves ēdienus, kā arī veģetaros ēdienus, zivju ēdienus, suši, salātus un garnīrus plašā sortimentā, kā arī tējas, sulas, saldumus un gardumus.

Resp - būs arī suši :) nu vai nav super - pieēsties suši. Un ārzemijā dzērieni ir ārpus ēdienkartes, bet te - tēja un sula iekļauta. Kārdinoši nejēgā :)

Atslēdzies Afrora

Re: Āzijas bufete - ēd cik gribi
« Atbilde #1 : 2014. gada 21. oktobris, 15:27:47 »
tas ēd cik gribi tikai lai pievilinātu gājējus :D
tāpat nedēļai uz priekšu pat suši saēsties nevar :D
Под самым красивым хвостом павлина скрывается самая обычная куриная жопа. Так что меньше пафоса, господа. /Ф. Раневская/

Atslēdzies Minne

« Atbilde #2 : 2014. gada 21. oktobris, 15:32:42 »
Nez sheit arii buus sliidoshaa lete ar eedieniem - seedi kaa taads tusnis un tik nocel pa traucinjam, un tik nocel

viesmiiliigs

• Viesi
« Atbilde #3 : 2014. gada 21. oktobris, 15:50:48 »
varbūt kolektīvi notestējam?

Atslēdzies Mango

« Atbilde #4 : 2014. gada 21. oktobris, 15:57:49 »
Es par kolektīvo testu.

Atslēdzies Afrora

« Atbilde #5 : 2014. gada 21. oktobris, 16:08:22 »
man tās braucošās bufetes nepatīk ... iedomājos tālumā redzu brauc mans suši ... ij caps viena Minne vai hm@ pa ceļam noņem no trases :D
šādas ēstuves labi ir ja kādas mazas svinībiņas mazā kompānijā.
Под самым красивым хвостом павлина скрывается самая обычная куриная жопа. Так что меньше пафоса, господа. /Ф. Раневская/

Atslēdzies hm@

« Atbilde #6 : 2014. gada 21. oktobris, 16:09:21 »
Es arī par, bet baigi nezinu, vai šajā nedēļā varēšu pieskaņoties. Bet ideja megakārdinoša. Ja nu vienīgi rīt? Vai arī tad es nākamajā piegājienā:)

Un - var pieēsties suši tā, ka negribas pēc tam nedēļu ēst suši:)

Minne - manā ārzemijā  (Glazgovā) bija tā, ka sēdi pie sava galdiņa draugu pulkā un tik dieb pēc papildporcijas. Nekādu slīdošu lešu. Lete - tas nav forši, jo tad nevar draugu lokā..

Atslēdzies hm@

« Atbilde #7 : 2014. gada 21. oktobris, 16:10:22 »
man tās braucošās bufetes nepatīk ... iedomājos tālumā redzu brauc mans suši ... ij caps viena Minne vai hm@ pa ceļam noņem no trases :D

Baisa ainiņa uzzīmējās, vēders no līdzjūtības čokurā pilnīgi sarāvās:)

Atslēdzies Minne

« Atbilde #8 : 2014. gada 21. oktobris, 16:14:43 »
Bet iedomaajies - brauc tavs eediens, tuvojas...tas ir klaat! ..un tu saproti, ka tas tevi galiigi neuzrunaa, taads nesmuks, nesmuki noguldiits, ne ar to pusi eksponeejas... tu esi viilies, bet ljauj to panjemt kaadam citam un pats gaidi naakamo, kursh veel nebuus izkjerts

Atslēdzies hm@

« Atbilde #9 : 2014. gada 21. oktobris, 16:20:27 »
UN NEVIENS NEŅEM... un viņš griežas uz riņķi un griežas jau piekto apli, līdz tu saproti - ak jel, es tieši šobrīd gribu tādu uz viena sāna nolktu, jā, tas būs mans!  Un pārējie atviegloti uzelpo - beidzot tač kāds paņēma :)

nē, es joprojām nedomāju, ka TĀ būs lete:)

Atslēdzies Mango

« Atbilde #10 : 2014. gada 21. oktobris, 16:21:19 »
Kabuki ir/ bija tāda lete. Ne nu daudz cilvēku bija, ne nu kāds palika nedabūjis. Tur taču tie šķīvīši strīpām nāk ne jau viens negaršīgs cirkulē.
Cenas tur citas, bet es par procesu.

Šonedēļ tad es tikai psr 5dienu, tad tā bez steigas var.

Atslēdzies Minne

« Atbilde #11 : 2014. gada 21. oktobris, 16:22:57 »
 Jaasecina (kaarteejo reizi), ka visu izshkjir slaapes  :coffee:

Shito - samaksaa noteiktu summu un eed, cik gribi - Austrijaa esmu izbaudiijusi tikai sliidoshajaa variantaa

daddy

• Viesi
« Atbilde #12 : 2014. gada 21. oktobris, 16:26:38 »
man ideja iepatikās, es rīt iešu rīt! :)

Atslēdzies tuure

« Atbilde #13 : 2014. gada 21. oktobris, 16:28:06 »
Hahahaaaaaa, nu pārsmējos, lasu bezgala skaisto reklāmu un pie sevis domāju, nez kur tieši centrā atrodas, ja nav tālu, varētu aizčāpot izlūkos un tad, tad... bāc, ieraugu.....nu tieši blakus manām namdurvīm, čibiņās varu aiztipināt :taunt:  Un es par to uzzinu no foruma!!!!!

Atslēdzies Afrora

« Atbilde #14 : 2014. gada 21. oktobris, 16:32:26 »
vispār uz slīdošo es neesmu bijusi.
esmu bijusi ... NEslīdošajā. tas gan man patika, aizej ar kompāniju un ik pa laikam aizej kaut ko paņemt.
šmiga gan vienmēr ir jāpērk atsevišķi.
paziņa stāstīja, ka viņš darot tā, ka paņem un uz savu galdu aizstiepj uzreiz 10 šķīvjus ar kaudzēm un ta mierīgi visi našķojas.
tas laikam latviešiem pieņemts, ņemt tik cik var apēst un tad likt klāt, nu pa pieklājīgo. paziņa nelatvietis