Autors Tēma: Itaalijas dienvidi - Montalbano Jonico  (Lasīts 5588 reizes)

0 lietotājiem un 1 viesis lasa šo tēmu.

Atslēdzies Lynx

Itaalijas dienvidi - Montalbano Jonico
« : 2016. gada 01. augusts, 16:50:40 »
Sveiki visi forumieshi!
Beidzot esam pabeigushi visus darbus savaa mazajaa b/b viesniicinjaa. Ufffff.. Uz visu augustu jau iziireejaam kaa briivdienu maaju. Pa to laiku sakaartosim visu oficiaalo papiiru dalju, Lai buutu b/b. Atraadu dazhas bildes.
Te dziivojamaa istaba

[attachment deleted by admin]

viesmiiliigs

• Viesi
Re: Itaalijas dienvidi - Montalbano Jonico
« Atbilde #1 : 2016. gada 01. augusts, 16:53:53 »
Oho! Un skats pa logu? Cik no stūrīša var nojaust - fantastika!
Saprotu, ka ir arī mājaslapa?

Atslēdzies Lynx

« Atbilde #2 : 2016. gada 01. augusts, 16:57:16 »
Skats no balkoniem ir elpu aizraujosh. Maajaslapa tikai top. Tik vakar beidzaam peedeejos iekaartoshanas darbus.

Atslēdzies Lynx

« Atbilde #3 : 2016. gada 01. augusts, 17:04:13 »
Ievietojushaas ariu bildes no lielaas -4 vietiigaas istabas. Tags meegjinaashu arii paareejaas ielikt
Shii vismazaakaa istabinja.

Atslēdzies Lynx

« Atbilde #4 : 2016. gada 01. augusts, 17:06:01 »
Un Te viskoshaakaa istaba

Atslēdzies Lynx

« Atbilde #5 : 2016. gada 01. augusts, 17:08:38 »
Skats no balkoniem taads.

Atslēdzies Camma

« Atbilde #6 : 2016. gada 01. augusts, 17:22:06 »
Tad jau gan esat noņēmušies līki. Ik pa brīdim redzēju Tavu niku spārklingā pavīdam. Štukoju, kas nu noticies, ka ''bilde ir, skaņas nav''. Bet ja tā jāiekārto viesu nams - tad tiešām uz dižu pļāpāšanu prāts nenesās...
Sveicieni Argo un Tekilam!
Visus sakost!

Atslēdzies reno

« Atbilde #7 : 2016. gada 01. augusts, 17:30:40 »
Skaisti! Tad tik strādājiet ar mājaslapu!

Atslēdzies Lynx

« Atbilde #8 : 2016. gada 01. augusts, 17:33:10 »
Nu kaa, viegli nebija. Ja auzbrauc uz Ikea un sapeerk visas meebeles, varbuut vienkaarshaak. Mees savukaart pirkaam Ko jaunu, bet devaam jaunu dziivi arii vecaam lietaam. Izbraukaajaam daudzus tirgus, kameer atradaam to, kas patiik. Veel jauno ar veco saskanjot.... Gultu galvhaljus pashi apvilkaam, veciem kreesliem jaunus seedekljus meistarojaam....  Rezultaats ir taads, kaa ir. Shodien uzriikojaam nelielu atklaashanu, kameer pirmie viesi nav ieradushies. Visiem meistariem, kas paliidzeeja, draudzenei, kas dizainaa specs.... Visi saka, ka maaja esot kaa pasaka..

Atslēdzies tuk

« Atbilde #9 : 2016. gada 01. augusts, 21:16:00 »
Skaisti.
Parasti neciešu “cackas“ interjeros,
bet tie aizkari - tā vien vilina  uz romantisku Itālijas ceļojumu. :)
Ļoti patīk textīliju apvienojums, tāds iņ&jaņ. :)

Atslēdzies baaciens

« Atbilde #10 : 2016. gada 01. augusts, 21:37:06 »
Malači!
Viesistaba un lielā guļamistaba patīk. Ar nepacietību gaidu mājas lapu, jo īpaši tāpēc, ka ir lieli plāni Itālijas dienvidu apceļojumam.... Nav gan skaidrs, kad tie realizēsies, bet ja nu ... :)

Lai izdodas īstenot iecerēto un lai pie jums apmetās tikai pozitīvi domājošie ;)

Atslēdzies Lynx

« Atbilde #11 : 2016. gada 02. augusts, 08:04:11 »
Tuk - ciku cakas nav arii mans stils. Man - jo mazaak, jo labaak, bet skandinaavu minimaalisms Itaalijas dienvidos nu nekaadi neiederas. Te vajag cakas, pukjes, visaadus interjera niecinjus.... Es pati savaa maajaa esmu ielaidusi vairaak bilzhu raamiishus, kaa Man kaadreiz Latvijaa bijis un veel visaadas interjediskaas izvirtiibas. Tiesa gan - pret mazu figuurinju nokrautiem plauktiem kauju esmu uzvareejusi. Esmu par slinku, lai no taa skaistuma katru otro dienu putekljus slauciitu.
Inj-janj. Njaa - taada doma Man par praataa nebija ienaakusi. Bet, ja padomaa - kad bija dziiva Neve, bija iists ini-janj. Man pashai tatoo ar inj-janj.... Un viesniicaa tekstils ar inj-janj. 😃
« Pēdējās izmaiņas: 2016. gada 02. augusts, 08:46:44 no Camma »

Atslēdzies Lynx

« Atbilde #12 : 2016. gada 02. augusts, 13:23:32 »
Veel nedaudz pastaastiishu par muuspusi. Jaasaka gan uzreiz, ka celjojums shurp nebuus iisti piemeerots tiem, kuri alkst diikas pludmales atpuutas. Montalbano Jonico ir aptuveni 12 kilometri no Jonijas juuras pludmaleem. Ar kaajaam neaiziesi.  Bert tam ir savi plusi. Iipashi vasaras periodaa. Kad piejuuras pilseetaas - Policoro, Scanzano ir teju neizturami karsti, muusu kalna galaa (300 metri virs juuras liimenja) Karstumu vienmeer izdzenaa liegs veejinsh. It iipashi muusu maajaa, kas pashaa ielejas malaa. Viesniicinjaa gan ir kondicionieri, bet iipashas vajadziibas lietot nav.
Lai nokljuutu liidz Scanzano pludmalei - gaishas smiltis (ne taadas, kaa manaa dzimtajaa Liepaajaa, protams), var izmantot autobusu vasaras sezonaa.
Ko sheit var apskatiit. Vispirms - kalni un ielejas - tas vien jau latvijas iedziivotaajiem, kas radushi pie liidzena zemes reljefa ir piedziivojums. Bez taa - neskaitaamaas antiikaas pilseetinjas tuvaakajaa un taalaakajaa apkaartnee - Tursi, Colobraro, Valsinni, Senise.... varam turpinaat ilgi. Visspozhaakaa peerle - Matera - pilseeta, kas 2019. gadaa buus Eiropas kultuuras galvaspilseeta.. Vecpilseeta - Sassi, tas ir neaizmirstami. Peedeejie iedziivotaaji klinshu pilseetu pametushi pagaajushaa gadsimta 60-jos gados. Tagad tas ir muzejs. 
Basilicataa ir arii Maratea, kur  kalna galaa slejas Eiropaa augstaakaa Kristus statuja (liidziigi, kaa Rio).
Mees neeasam paaraak taalu arii no Neapoles. Ja nu Juusu atlidoshanas lidosta buus Bari, pa celjam uz Montalbano ir Alberobello - trulli arhitektuuras piemeers.
Varu turpinaat veel ilgi. Veel ir viina dariitavas, vieteejie krodzinji, auglju daarzi, oliivbirzis...
Ar laiku plaanojam piedaavaat arii transfeeru no tuvaakajaam lidostaam un dzelzcelja stacijaam.
Nu taa. Tas taa iisumaa.... :)

Atslēdzies ragana

« Atbilde #13 : 2016. gada 02. augusts, 14:39:59 »
Nu tā! Man tagad gribas pie Tevis uz Itāliju.  :faint:

Atslēdzies tuk

« Atbilde #14 : 2016. gada 02. augusts, 14:47:23 »
Lunx, cik viesus vienlaicīgi varat uzņemt?