Autors Tēma: Itaalijas dienvidi - Montalbano Jonico  (Lasīts 5548 reizes)

0 lietotājiem un 1 viesis lasa šo tēmu.

Atslēdzies Lynx

Re: Itaalijas dienvidi - Montalbano Jonico
« Atbilde #15 : 2016. gada 02. augusts, 14:56:37 »
8. Duvaas istabaas ir divguljamaas gultas. Lielajaa - divvietiigaa un divstaaviigaa.

Atslēdzies tuk

« Atbilde #16 : 2016. gada 02. augusts, 15:06:45 »
Tad jau pavisam kā mājās. Jāfraktē visa ar savu kompāniju. Ideāli! :)

Atslēdzies Lynx

« Atbilde #17 : 2016. gada 02. augusts, 15:13:15 »
Var protams frakteet visi, bet kimoaanijai labaak gan iireet apartamentu. To mees aram oiedaavaat - tepat blakud maajaa. B/b sanaaks daargaak. Tomeer brokastis, uxkopshana iekljauta.

Atslēdzies Pūka

« Atbilde #18 : 2016. gada 02. augusts, 19:48:50 »
Brīnišķīgs projekts un darbs! Lai veicas ar viesiem!

Ko dosiet brokastīs? Lynx, tu pati gsatavosi?

Atslēdzies Lilith

« Atbilde #19 : 2016. gada 02. augusts, 19:58:06 »
Baigi smuki! Tiesham sagribeejaas uz Itaaliju. Sen nav buuts.. Atcereeshos, ja reiz pienaaks mirklis. Turklaat vienmeer ir tik jauki atbalstiit saveejos. Lai veicas!!

Atslēdzies Lynx

« Atbilde #20 : 2016. gada 02. augusts, 20:03:37 »
Paldies par labiem veeleejumiem 😃. Brokastis tiiri itaalju. Kafija, kapuchino, piens, ja viesis veelas. Cornetti (kruasaani). Kaada cita smalomaiziite. Tos gan plaanojam pasuutiit kaafaa vieteejaa ceptuvee. Vieteejie auglji, atkariibaa no sezonas. Maize, medus, marmelaades. Taa kaut kaa. Itaalji vispaar nemiil smagas brokastis.

viesmiiliigs

• Viesi
« Atbilde #21 : 2016. gada 02. augusts, 20:09:15 »
Nu, ja pieteiksies viesi no šī gala, zini, ka ar šādām brokastīm cauri netiksi :)

Atslēdzies Lynx

« Atbilde #22 : 2016. gada 02. augusts, 20:13:39 »
Vienmeer jau var piemeeroties, bet manupraat, atbraucot uz kaadu valsti, interesantaak vieteejaas iipatniibas izbaudiit.. 😃. Viesiem no ziemeljgala vareesim kaadu fokachas skjeeli brokastiis piedaavaat. Ceptu kartupelju, desinju un tampiidziigu lietu brokastiis noteikti nebuus. 😁

Atslēdzies Nāra

« Atbilde #23 : 2016. gada 02. augusts, 23:08:53 »
Lynx,galvenais,lai ir americano, ne leļļu krūžu kafija :-) Pārsvarā brokastīs saldās lietas,kāpēc?
Jā, sveši  vietu nosaukumi,laikam nav populāri tūrisma objekti, nebūs tā  kā tikai vietējie apmeklē? Bet gan jau zināt, ko darāt  ;)

Atslēdzies baaciens

« Atbilde #24 : 2016. gada 02. augusts, 23:17:04 »
Lynx, Tavs brokastu variants ir 50% Itālijas viesnīcu ... vēl 25% piedāvā arī pa siera un/ vai šķiņķa šķēlei. Atlikušajos 25% ir mazliet plašāks piedāvājums - vārīta/ cepta ola vai kultenis, cepts bekons un jogurts/ augļi vai vēl kaut kas.
Es tomēr esmu par pēdējiem 25%. Es vienmēr esmu par piemērošanos valstij, kurā esmu, bet brokastīm ir milzu nozīme.
Pieļauju, ka jūs zināsiet, no kurienes ierodas viesi. Ja pārsvarā itāļi, franči u.t.t., tad nav ko iespringt.
« Pēdējās izmaiņas: 2016. gada 02. augusts, 23:36:12 no baaciens »

Atslēdzies Lynx

« Atbilde #25 : 2016. gada 02. augusts, 23:29:44 »
Naara - americano nebuus noteikti. Itaalju to uzskata par kafijas zaimoshanu. Bet ja  nu kaadam tik ljoti gribeesies, virtuvee buus pieejama teejkanna un lielaas kruuzes. Brokastis protans varieejama lieta, bet mees  tomeer tureesimies pie itaalju brikastu tradiicijaam.

Atslēdzies baaciens

« Atbilde #26 : 2016. gada 02. augusts, 23:40:16 »
Nu tas, ko pasniedz kā kafiju brokastīs Itālijā, tā nav kafija. Dažkārt šķiet, ka itāļi/ poļi un čehi tūristus uzskata par āpšiem. Nē, es nevēlos amerikāno, bet espresso būtu OK :) Labi, ja ir kāds, kas no rīta spēj iekustināt kafijas automātu (kaut vai par maksu), bet citādi - vienmēr līdzi savs "traktors", lai kafiju varu uzvārīt numuriņā :)
Nē, man nav nekas pret itāļiem un viņu tradīcijām, bet no rīta ir jābūt brokastīm un ja kafijai, ja tā nav - nodrošinu pati :)

Atslēdzies Lynx

« Atbilde #27 : 2016. gada 02. augusts, 23:48:21 »
Mums ir kafijas automaats, kaa ar kapsulaam straadaa. Bet taapat galarezultaataa lellju kruuziite ar dzeerienu sanaak. Taa ir itaalju kafija.  Man viiran lielaakaa probleema Latvijaa bija atrast iistu itaalju kafiju. Automaats ir, kafija arii, bet kafijas vietaa samazgas.

Atslēdzies baaciens

« Atbilde #28 : 2016. gada 02. augusts, 23:59:31 »
Tas ir jūsu pluss, jo man ir vienalga - 50ml vai 30, bet laba, spēcīga kafija. Vairumā itāļu viesnīcu no rītiem kafija ir .... hmmm... "bikšiņūdens", kas nevar ietilpt ne zem kapučīno, ne makijato ...  Nē, tā nav tikai Itālijas problēma, tā diemžēl  ir daudzviet ...

Vēlreiz - izdošanos, miermīlīgus un līdzsvarotus klientus! Lai izdodas visas ieceres! Turēsim īkšķus ;)

Atslēdzies Nāra

« Atbilde #29 : 2016. gada 03. augusts, 00:15:09 »
Man vienā itāļu b@b taisīja lielo krūzi,lejot tur 3 mazās :-) Par laimi,viesnīcās ir americano kafija.Iespējams,ka ir cilvēki,kuriem tas patīk,bet mani traucēja b@b saimnieku vēlēšanās it kā piedalīties brokastīs, visko laipni piedāvājot un it kā vērojot. Man patīk viesnīcu bezpersoniskums un lai mani liek mierā. Bet tā, protams,ir mana problēma.