Vēlu Lynx, lai viss izdodas! Lai darbošanās nes prieku un gandarījumu!
Varbūt tomēr derētu ieklausīties potenciāli iespējamo ciemiņu vēlmēs? Informācija par dažādiem viedokļiem ļaus Tev veidot veiksmīgu biznesu

Kafija man vienaldzīga, par to nekādas bēdas.
Tas, ka brokastīs tiek piedāvāti tikai saldumi un baltie milti, ak vai, laikam paliktu neēdusi.
Manas brokastis nekādā ziņā nav lielas un pamatīgas, bet saldumus un baltmaizi sevī no rīta iedabūt nevarētu.
B&B izbaudījām IT ziemeļu galā.
Eiropeiskas brokastis - maize (bez baltmaizes arī kas sausmaizītēm līdzīgs un arī tāda tumšāka), vaicāja, vai vēlēsimies olu, bija arī kāda siera šķēle, tomāts, gurķis. Lieliski!
Saimnieks - ļoti inteliģents, pat nedaudz aristokrātisks ( norādīja gan, kur tieši istabā mums jāliek koferi un nekur citur

), bet tā ne ar ko lieki neuzbāzās.
Varējām dabūt apkārtnes karti un informāciju par transportiem, lidmašīna mums bija ļoti agri, par samaksu aizgādāja uz lidostu - paldies viņam par to!
Brokastīs viņa klātbūtne nebija manāma. Pasniedza olu, pārējais bija salikts un nozuda.
Justos neomulīgi, ja man skatītos uz pirkstiem un vērotu.
Kāds varētu būt jūsu cenu diapazons? Teiksim, divvietīga numura cena? Vai labierīcības ir katrai istabai vai kopējas?
Un vēl viens jautājums, ja Tu varētu atbildēt - cik daudz ikdienā savā pusē jūtat dažādus Islama brāļus?
Šis jautājums mani interesē, jo drīzumā pošamies uz Itāliju, ne gluži dienvidu daļu, tas gan.
Paldies, ja atbildēsi.