Autors Tēma: RIO 2016  (Lasīts 8991 reizes)

0 lietotājiem un 1 viesis lasa šo tēmu.

tas_pats_lv

• Viesi
RIO 2016
« : 2016. gada 04. augusts, 00:26:28 »
Kā jau visiem plāsi un gari zināms šogad augustā (no 5 līdz 21) būs olimpiskās spēles Brazīlija - Riodežaneiro. Un, protams, visi tautieši arī zin, ka tajās piedalīsies ne vien Krievijas un Ukrainas komandas, bet arī Latvijas sportisti. Un no Latvijas būs 33 sportisti, 12 disciplīnās, 25 notikumos. 
Visērtāk sekot aktuālo notikumu grafikam ir: https://www.rio2016.com/en/latvia

Un lai arī līdz atklāšanas ceremonijai vēl trīs dienas gaidāmas, sacensības jau notiek! Un, proti, ir izspēlēta sieviešu futbola turnīra pirmā kārta!!  Un kā jau visas sievietes zina, tad Zviedrijas daiļas futbolistes ar 1-0 uzvarēja Dienvidāfrikas nemazāk jaukās meitenes. Vēlāk Kanāda ar 2-0 uzvarēja Austrāliju, mājinieces Brazilija uzvarēja Ķīnas daiļavu izlasi. Vēl šonakt notiks Vācijas un Zimbabves komandu spēle.   

Svītrojumi mani. Spārka
« Pēdējās izmaiņas: 2016. gada 04. augusts, 00:43:37 no Spārka »

Atslēdzies tuk

Re: RIO 2016
« Atbilde #1 : 2016. gada 04. augusts, 00:40:21 »
Varētu bez tiem vispārinājumiem?

Atslēdzies Mao

« Atbilde #2 : 2016. gada 04. augusts, 08:55:07 »
Papildus informācija: Fecebook locekļi var bez maksas profilu vizuāli apgreidot ar attiecīgu Rio atribūtiku. Nu tā kā piedalīties...

viesmiiliigs

• Viesi
« Atbilde #3 : 2016. gada 04. augusts, 09:05:34 »
Ko viņi darīs tad, kad Rio laikā atkal būs kāds je suis un labais stils prasīs uzlikt attiecīgo noformējumu? Būs vesela psihoproblēma.

Atslēdzies Mangusts

« Atbilde #4 : 2016. gada 04. augusts, 11:23:17 »
Labojums: 34 sportisti 13 sportaveidos, jo pateicoties Krievijas modernās pieccīņas sportistu diskvalifikācijai, pie starta tiks Latviju pārstāvošais Ruslans Nakoņečnijs, kurš pirms dopinga jezgas uz Rio brauca kā rezervists.
No amount of advance planning will ever replace dumb luck

tas_pats_lv

• Viesi
« Atbilde #5 : 2016. gada 04. augusts, 13:05:15 »
Re ku ir tas pats saraksts latviešiem: http://rio2016.olimpiade.lv/lv/olimpiska-delegacija/sportisti
Sportisti
 Brīvā cīņa
      Anastasija Grigorjeva 

Burāšana

Ketija Birzule
     Džudo
       Artūrs Ņikiforenko
       Jevgēņijs Borodavko
      Kanoe/smaiļošana
       Aleksejs Rumjancevs
       Dagnis Iļjins
      Modernā pieccīņa
       Ruslans Nakoņečnijs
      Peldēšana
       Aļona Ribakova
       Uvis Kalniņš
      Pludmales volejbols
       Aleksandrs Samoilovs
       Jānis Šmēdiņš
      Riteņbraukšana
       Aleksejs Saramotins
       Toms Skujiņš
      Riteņbraukšana - BMX
       Edžus  Treimanis
       Māris Štrombergs
      Svarcelšana
       Artūrs  Plēsnieks
       Rebeka Koha
      Teniss
       Jeļena Ostapenko
      Vieglatlētika
       Agnese Pastare
       Ariana Kira Hilborna
       Arnis Rumbenieks
       Gunta Latiševa - Čudare
       Ilona  Marhele
       Jeļena Čelnova-Prokopčuka
       Laura  Ikauniece-Admidiņa
       Līna Mūze
       Madara Palameika
       Mareks Ārents
       Pauls Pujāts
       Rolands Štrobinders
       Sinta Ozoliņa
       Valērijs Žolnerovičs
       Zigismunds Sirmais
      Šaušana  
       Dainis Upelnieks     
« Pēdējās izmaiņas: 2016. gada 04. augusts, 13:13:43 no tas_pats_lv »

Atslēdzies baaciens

« Atbilde #6 : 2016. gada 04. augusts, 20:19:13 »
Ļoti priecājos par šo sarakstu, jo lielu daļu vārdu nezināju ...  :blushing:

Atslēdzies Mao

« Atbilde #7 : 2016. gada 05. augusts, 13:41:39 »

Atslēdzies Minne

« Atbilde #8 : 2016. gada 05. augusts, 14:09:22 »
Mūsējo startu laiki:
https://docs.google.com/spreadsheets/d/1Wv38_-76hZxJLFFGC0OEqG5T5Upy07M94sxTie8N880/edit#gid=0

Paldies, Mao, man jau galvassāpes nāca virsū domājot, kā interesantākajam izsekot. Latvijas TV skatoties, komentētāji gan vienmēr iepriekš informē par mūsu sportistu starta laikiem

Atslēdzies tuk

« Atbilde #9 : 2016. gada 06. augusts, 18:06:34 »
Man ļoti patika kā mūsējie atklāšanas gājienā izskatījās - eleganti tērpi.

tas_pats_lv

• Viesi
« Atbilde #10 : 2016. gada 08. augusts, 00:56:50 »
  Karjerā pirmajās olimpiskajās spēlēs Rebeka Koha svētdien izcīnīja 4.vietu   Karjerā pirmajās olimpiskajās spēlēs Rebeka Koha svētdien izcīnīja 4.vietu un būtu vēlējusies arī pakāpties nedaudz augstāk, lai stāvētu uz pjedestāla, tomēr 18 gadus vecā svarcēlāja Latvijas Televīzijā atzina, ka viņas galvenais mērķis bija tikt uz Rio, tādēļ nav pamata skumt par sasniegto.
  No bronzas Kohu šķīra divi kilogrami, un par medaļnieci trenera Eduarda Andruškeviča audzēkne būtu kļuvusi, ja pēdējā mēģinājumā grūšanā būtu izdevies pacelt 110 kilogramu smagu stieni. Tas tomēr nepakļāvās, un vienīgā eiropiete sacensībās svara kategorijā līdz 53 kilogramiem palika soli no pjedestāla.
Citāts
"Pats lielākais mērķis man bija tikt uz olimpiskajām spēlēm, un to esmu sasniegusi, tas bija mans sapnis, un par to vien esmu priecīga," teica Koha. "Protams, ne tik priecīga, ka neizdevās pēdējais piegājiens. Ja būtu izdevies, būtu ieguvusi 3.vietu," sacīja sportiste.
Koha gan uzskata, ka iekrātā olimpiskā pieredze varbūt noderēs kā mācība, un nākamreiz veiksies labāk. Pēc raušanā neieskaitītā nokavētā pirmā mēģinājuma Koha centās saglabāt mieru, jo zināja, ka tehniski visu izdarīja pareizi un kļūdas nepieļāva. Arī treneris viņai teicis, lai neuztraucas, un ka viss būs kārtībā.
"Esmu apmierināta, ka cīnījos, bet 110 kilogramus [grūšanā] beidzot gribējās pacelt, un tas arī būtu ļāvis tikt pie trešās vietas," pjedestāla bronzas pakāpiena tuvumu apzinājās Koha.
Jau ziņots, ka pie olimpiskās čempiones titula tika Taivānas svarcēlāja Sjui Šučina, kura summā pacēla 212 kilogramus (100+112), sudrabs filipīnietei Fidilinai Diasai ar 200 kilogramiem (88+112), savukārt uz goda pjedestāla trešā pakāpiena stājās dienvidkorejiete Džinhī Jūna, kura pacēla 199 kilogramus (88+111). Līdz ar to Rebeku no bronzas medaļas šķira vien divi kilogrami un viens kilograms no personiskā rekorda.

Vareni!!!

Atslēdzies Luīze

« Atbilde #11 : 2016. gada 08. augusts, 09:33:16 »
Tenisiste Ostapenko no tālākas cīņas izstājusies jau pēc pirmās spēles. :( Tā gadās...

Vienīgais, kas mani mulsina, vai viņa ir Aļona vai Jeļena. Vārds dažādos avotos atšķiras.

Atslēdzies reno

« Atbilde #12 : 2016. gada 08. augusts, 10:47:21 »
Aļonai laba kompānija  -izstājās arī Džokovičs un abas Viljamsas

Atslēdzies Mangusts

« Atbilde #13 : 2016. gada 08. augusts, 13:06:29 »
Citāts
Vienīgais, kas mani mulsina, vai viņa ir Aļona vai Jeļena.

Pēc pases viņa ir Jeļena, bet pati sevi un arī tuvinieki sauc par Aļonu. Īsti nezinu, varbūt tas ir arī oficiāls otrais vārds.
Tikai nesen uzzināju, ka rados līdzīgi - pēc pases kundzei pirmais ir cits vārds, nekā viņu sauc ikdienā.
No amount of advance planning will ever replace dumb luck

Atslēdzies tuk

« Atbilde #14 : 2016. gada 08. augusts, 13:25:54 »
Skatījos spēli, komentētājs stāstīja, ka vecāki gribējuši Aļona,
kalendārā bijusi vien Jeļena, tādēļ pasē Jeļena, bet sauc par Aļonu.