Autors Tēma: Kā Tu šodien jūties?  (Lasīts 1435 reizes)

0 lietotājiem un 1 viesis lasa šo tēmu.

Atslēdzies Spārka

Kā Tu šodien jūties?
« : 2016. gada 04. augusts, 10:14:43 »
Vecais labais emocionālā stāvokļa tests. (c) P.Vilsons

[attachment deleted by admin]

[attachment deleted by admin]

viesmiiliigs

• Viesi
Re: Kā Tu šodien jūties?
« Atbilde #1 : 2016. gada 04. augusts, 10:25:43 »
Nav cilvēciņa, kas kokam apakšā uguni pielaiž? Tāds man šobrīd noderētu.

Tiem cipariem pēc tam ir arī kāds skaidrojošais apraksts?

Atslēdzies kvadra

« Atbilde #2 : 2016. gada 04. augusts, 10:27:54 »
Nesapratu ideju. Pašam jānovērtē, kurā zarā sēdi?

Atslēdzies Spārka

« Atbilde #3 : 2016. gada 04. augusts, 10:32:26 »
Jā, katram numuram ir apraksts.
Piafai taisnība, agresija nav parādīta, autors baigais pozitīvists.

viesmiiliigs

• Viesi
« Atbilde #4 : 2016. gada 04. augusts, 10:32:30 »
Ok, sam našol. (sorry, ja pabojāju Spārkas ideju, bet kamēr sagaidīs gana daudz cilvēkus, kas izvēlas ciparus, savējais jau tāpat būs aizmirsies)
http://www.beextrahealthynow.com/psycho-emotional-test-each-one-of-these-little-men-on-the-tree-has-a-different-mood-which-one-of-them-is-you/

So, who are you and who would you want to be?
Maybe it’s one and the same little man…

Explanation of the results from the testing
If you’ve chosen the positions 1, 3, 6 or 7, it characterizes you as a motivated person who is not afraid of any obstacles in life.
If you chose one of the following numbers: 2, 11, 12, 18 or 19 it means that you’re a communicative person who is always willing to offer any kind of support to his/her friends.
Choosing the little man under the number 4, defines you as a person with a stable life position, a person who wants to accomplish numerous successes without overcoming difficulties.
Number 5 – you’re always tired, weak, you have an insufficient life strength.
If you chose number 9 – you’re a cheerful person, who likes parties.
Number 13 or 21 – you’re reserved, often exposed to inner worries and avoid often communications with people.
Number 8 – you like to withdraw in yourself, think only about you and dive into your own world.
If you chose 10 or 15 – you have a normal adjustment in life and you’re in an optimal condition.
Number 14 – you’re falling into an emotional failure and you’re most probably exposed to an inner crisis.
Position number 20 is mostly chosen by people with high self-confidence. You’re a natural leader and you often want people to hear your opinion only.
You chose number 16?
You feel a bit tired of supporting someone, but have you noticed?
In this picture, you’re hugged by number 17 – in this case, you’re prone to assessing yourself as a person surrounded by attention.

Atslēdzies Spārka

« Atbilde #5 : 2016. gada 04. augusts, 10:41:26 »
Ir arī latviski:
Ja esi izvēlējies 1., 3. , 6. vai 7. cilvēciņu, tu esi mērķtiecīgs cilvēks, kas nebaidās no šķēršļiem un kavēkļiem, bet droši tos pārvar.

Ja izvēlējies 2., 11., 12. , 18. vai 19. cilvēciņu, tu esi komunikabla personība, kas vienmēr sniedz draugiem visu iespējamo palīdzību.

Izvēloties 4. cilvēciņu, tu sevi pozicionē kā cilvēku ar stabilu dzīves pozīciju, kas vēlas gūt panākumus dažādās jomās bez īpašas piepūles un grūtību pārvarēšanas.

5. cilvēciņš — bieži jūties noguris, vājš, tev nepieciešams stiprināt organismu un vairot enerģiju.
Ja esi izvēlējies 9. cilvēciņu, tu, visticamāk, esi jautrībnieks, kuram patīk izklaidēties.

13. vai 21. numurs — tu esi noslēgts cilvēks, bieži pakļauts iekšējai trauksmei, izvairies no biežas kontaktēšanās ar citiem cilvēkiem.

8. cilvēciņš — bieži ieslīgti dziļās pārdomās un augstu vērtē pats savu iekšējo pasauli.
Ja izvēlējies 10. vai 15. numuru, tevi raksturo normāla sociālā adaptācija, tev raksturo iekšējs komforts.

14. numurs — krīti emocionālā bezdibenī, ļoti iespējams, pārdzīvo kādu iekšēju krīzi.

20. cilvēciņu parasti izraugās cilvēki ar paaugstinātu pašnovērtējumu. Tu esi dzimis līderis un vēlies, lai citi ieklausās tieši tavā viedoklī.

Ja izvēle bijusi par labu 16. numuram, tu, ļoti iespējams, jūties noguris no nepieciešamības pastāvīgi atbalstīt kādu tuvinieku, bet, iespējams, bildītē ieraudzīji, ka 17. numurs tevi apskauj — tādā gadījumā tu sliecies vērtēt sevi kā cilvēku, kurš atrodas uzmanības centrā.
« Pēdējās izmaiņas: 2016. gada 04. augusts, 10:54:35 no Spārka »

viesmiiliigs

• Viesi
« Atbilde #6 : 2016. gada 04. augusts, 10:52:10 »
Gan angliskajā, gan latviskajā skaidrojuma variantā, ir viena lieta, kas īsti nepatīk - vispārināšana. Ja šodien es jūtos kā 3., bet rīt jau būšu kā 18., tad tas kopbildi neradīs. Piemēram uz nākamo nedēļu man ir ieplānots tas uzvarētājs (20.laikam), jo zinu, ka būs dažas uzvaras, kas liks justies kā kalna virsotnē.

Atslēdzies Camma

« Atbilde #7 : 2016. gada 04. augusts, 10:54:36 »
19. gan ir priekš manis, tikai tas skaidrojums būs totāli aplams - pa manam, tas uz zara guļošais smīnēdams noskatās, kā tas vēkšpēdiņ lidojošais brjakņījās lejā. Un ne jau bez guļošā palīdzības - kas tad atkabināja zarā iekrampējušos pirksteļus?
Visus sakost!

Atslēdzies Spārka

« Atbilde #8 : 2016. gada 04. augusts, 10:55:18 »
Tāpēc es virsrakstā liku "šodien".

Atslēdzies Minne

« Atbilde #9 : 2016. gada 05. augusts, 19:18:17 »
Piem., 5.raksturojums nu nepavisam nesaistās ar "šodien"

Atslēdzies ineshuks

« Atbilde #10 : 2016. gada 06. augusts, 21:18:10 »
20

Shodienai neliekas ka atbilst...

Atslēdzies mellene88

« Atbilde #11 : 2016. gada 06. augusts, 23:35:18 »
nelasīju skaidrojumus...bet, jau 2as dienas,laiku pa laikam uzmetu aci tam kokam...skaidrs ir viens...manis tur naf (smaiļikas,kurš noraidoši purina galvu)...
nav ..netarodu sevi nevienā zarā  :bird:
Ja Zeme tiešām būtu plakana, kaķi jau sen, visu no tās būtu nometuši lejā.
IG- mellenessniega

Atslēdzies ragana

« Atbilde #12 : 2016. gada 08. augusts, 08:44:20 »
Es sevi pa druskai 8. vīrelī saskatu.

Atslēdzies mellene88

« Atbilde #13 : 2016. gada 08. augusts, 11:58:35 »
Ragana..jā..apmēram,lõti aptuveni...BET, es uz 99% nojaušu, ko tādam 8jam pieraksta aprakstā :D ....(cik paredzami)
Ja Zeme tiešām būtu plakana, kaķi jau sen, visu no tās būtu nometuši lejā.
IG- mellenessniega

Atslēdzies Nāra

« Atbilde #14 : 2016. gada 08. augusts, 12:12:02 »
Man ir 2 cilvēki, kas ir mans iekšējais pamatstāvoklis vienmēr (izrādās, abi cipari atbilst vienam aprakstam) un tad pārējie cilvēki - piemēram, kādu mani redz citi un ikdienas cilvēki, kas atspoguļo mainīgo garastāvokli - tie mainās. Tā ka esmu visa šinī kokā kā mērkaķis...kā jebkurš no mums.
Šis tests laikam ir 100gadīgs, kur tik to neizmanto!